Rockstar släpper en explosiv trailer för San Andreas Mercenaries-uppdatering

admin

Gör dig redo, Grand Theft Auto-fans! Rockstar Games har precis släppt en enorm hype-inducerande trailer. Utvecklarna av GTA har gett oss en mer omfattande titt på den massiva sommaruppdateringen för GTA Online, San Andreas Mercenaries.

Som om det fanns något tvivel kommer San Andreas Mercenaries-uppdateringen för GTA Online att bli explosiv och kaotisk. (Bild via Rockstar Games).

Den kommande GTA Online-uppdateringen släpps den 13 juni. Om du är ett fan har du en njutning!

San Andreas Mercenaries handlar om action och äventyr. Det ser spelare slå sig samman med Charlie Reed, en expertpilot och skicklig legosoldat. Ditt uppdrag (ska du välja att acceptera det)? Att leda Los Santos Angels. Du kommer att ta dig an en rad riskabla uppdrag för att förstöra planerna för den hänsynslösa legosoldatgruppen Merryweather Security. Du kommer att göra allt från att stjäla känslig data från serverfarmar till att genomföra räder och till och med släppa explosiva nyttolaster på värdefulla mål över hela Los Santos. Det bästa är att du kan ta med dina vänner på resan och tjäna stort tillsammans.

Men vad mer kan du förvänta dig av den nya uppdateringen? Som tidigare avslöjats kan du se fram emot nytt innehåll för privata militärflygplan och flera förbättringar av livskvaliteten.

Rockstar låter bokstavligen spelare släppa bomber i GTA Online med den kommande uppdateringen. (Bild via Rockstar Games).

Från trailern fick vi en glimt av vad som kommer till GTA Online. Vi fick en invändig bild av Mammoth Avenger med en Thruster jetpack. Vi ser till och med ett nytt stridsflygplan, som uppenbarligen hämtar inspiration från F-35 Lighting II. Och gissa vad? Detta jetplan har VTOL-kapacitet! Så du kan landa den eller ta av den utan att behöva en landningsbana.

Som bonus får vi en smygtitt på den nya terrängbilsmodellen.

Om vi ​​går tillbaka till Mammoth Avenger, är det nu ett förbättrat flygledningscenter. Detta center kommer att innehålla en ny operationsterminal och uppgraderingar av vapensystem. Du kommer att använda den för att planera och lansera rån.

Med så många spännande saker som händer är det en bra tid att vara ett GTA-fan. Det är inte GTA 6, men det är explosivt och lika roligt!

Next Post

Hur man spelar in TV-program med VLC

VLC är mycket mer än bara en mediaspelare. Bakom det enkla utseendet döljer den många funktioner, såsom möjligheten att konvertera videor till ljudformat, reparera skadade eller korrupta MP4-videor och till och med strömma innehåll från andra enheter över ditt lokala Wi-Fi-nätverk. En […]

Subscribe US Now