Bitcoin AI Review 2022: Är hypen om appen verklig?

digitateam

Enligt uppskattningar är den mest effektiva kryptovalutahandelsroboten Bitcoin AI-appen. Några av hans kunder hävdar att de kan bli rika med en investering på så lite som $250. Men är Bitcoin AI pålitlig eller en bluff? Vi genomförde bakgrundskontroller och skrev den här recensionen för att hjälpa dig göra en välgrundad bedömning.

button
Om Bitcoin AI

Du har säkert sett historier som hävdar att automatisering förslavar människor. Enligt en studie från Oxford Economics kan 20 miljoner jobb gå förlorade för robotar år 2030.

Med sofistikerade datorprogram som gör mycket av jobbet drar banksektorn redan på automatisering. Två av dessa aktiviteter är handel och investeringar. Inom investeringssektorn ersätter robo-rådgivare, det vill säga sofistikerade algoritmer, traditionella kapitalförvaltningsyrken.

trade

Företag som Accenture och Betterment förvaltar redan investerarnas pengar. Bitcoin AI-appen är en av många handelsrobotar som åtnjuter stor popularitet för tillfället. Den här webbplatsen använder en algoritm som endast är utformad för handel med BTC CFD:er.

Roboten fattar enligt uppgift smarta beslut i nio av tio transaktioner. Därför, med korrekt riskhantering, är det praktiskt taget omöjligt att förlora pengar på handel med denna robot. Som nämnts har denna bot potential att tjäna upp till 1 000 $ dagligen.

De flesta människor är initialt skeptiska till den påstådda lönsamheten innan de känner till tekniken och handelsvillkoren. Vi kommer att förklara det i följande stycke. Mer än 64 BTC CFD:er handlas på Bitcoin AI, inklusive välkända par som BTC/USD, BTC/GBP och BTC/EUR.

button
Viktiga funktioner i Bitcoin AI

både insättningar och uttag

Handel sker snabbt och med öppen bok. Uttagsbegäranden kan behandlas bekvämt, snabbt och säkert. Inom 24 timmar efter att du har begärt ett uttag bör det begärda uttagsbeloppet vara tillgängligt på Bitcoin AI-kontot. Till skillnad från andra handelsplattformar på marknaden löser Bitcoin AI transaktionen inom några timmar.

avgifter

Som vi redan har visat är Bitcoin AI fri från några extra avgifter eller kostnader. Det finns inga transaktionskostnader, användningsavgifter eller plattformskostnader. För att använda webbplatsen behöver handlare inte betala någonting.

registrering

När man överväger delarna av Bitcoin AI, bör registret beaktas. Att öppna ett nytt konto är en enkel process. Tre snabba åtgärder måste utföras av användaren innan deras Bitcoin AI-konto är redo för handel med riktiga pengar. Under registreringsprocessen ber plattformen endast användare och handlare om den information som är nödvändig för att följa lagliga regler. Användaren är inte skyldig att svara på någon av frågorna. De flesta marknadsbedragare begär vanligtvis onödig och irrelevant information från konsumenter eller handlare. Handelsplattformen för bitcoin och kryptovaluta behöver bara ditt namn, e-postadress, hemland och telefonnummer för att slutföra transaktionen. Det är allt som finns att göra! Du behöver inte uppge någon annan personlig information, såsom ditt bankkontonummer, kreditupplysningar för ditt bankkonto, transaktionsinformation, etc.

utöva handel

Om du är ny på plattformen eller helt ny på kryptovalutahandel kan den här robotens demohandelsverktyg vara väldigt praktiskt. Om du inte har några förkunskaper eller erfarenhet av kryptovalutamarknaden eller handel med bitcoin kan du ha nytta av att experimentera med demokonton. Innan du påbörjar faktisk handel med kryptovaluta kan du använda alternativet för demohandel som en slags övningsmiljö.

partnermäklare

Boten arbetar med anslutna mäklare i många länder runt om i världen. Eftersom de flesta mäklare är reglerade på sina respektive platser kan många användare säkert komma åt boten genom dem. Medan mäklarna tillåter kunder att handla, arbetar boten i bakgrunden för att slutföra uppgifterna som tilldelats den.

button
Hur kan jag använda Bitcoin AI för handel?

registrering

Öppna en webbläsare och ange webbadressen för att skapa ett Bitcoin AI-konto. Webbläsaren måste ha möjlighet att acceptera cookies från externa källor. Onlineplattformen Bitcoin AI kan snabbt spåra var alla användare av webbplatsen befinner sig, vilket gör det lättare för dem att kontakta en mäklare och registrera ett kryptovalutakonto. Stegen i registreringsprocessen inkluderar att ange nödvändig information, såsom användarens namn, e-postadress och lösenord, samt deras mobiltelefonnummer och landskod. Vid problem med att sätta upp demohandel eller riktig handel kan användare kontakta kundtjänst.

Gör en insättning

En handelsrobot behöver en anslutning till en internetmäklare så att den automatiskt kan byta transaktioner och börja arbeta. Kraven och kanalerna för informationsutbyte är tillräckligt balanserade för att möta användarnas behov. Anslutningen är säker tack vare kopplingarna Bitcoin AI har etablerat med några av de mest pålitliga mäklarna. Mastercard, PCI, Visa och Geotrust är bara några av de betalningsalternativ du kan använda för att handla och ta emot pengar.

En minsta insättning på $250 måste göras med någon av betalningsmetoderna som anges på denna sida. Insättningsvärdet är för närvarande bland de lägsta tillgängliga. När som helst under kontots livstid kan kunder ha obegränsad tillgång till sina pengar genom att använda uttagsalternativet. Uttagsprocessen är också mycket snabb och enkel.

trade

handel

Särskilt anmärkningsvärt är demohandelsalternativet på Bitcoin AI-handelsplattformen, som tillåter kunder att testa autohandelsroboten i fallet med bitcoins utan att använda riktiga pengar. Kontoinnehavare bör också ha möjlighet att använda demohandelsverktyget för att observera utvecklingen av investeringsutsikterna för deras konto och för att utvärdera effektiviteten hos handelsrobotarna och handelssignalkampanjen. Därför är demokontometoden idealisk för att beräkna framgångsfrekvensen för Bitcoin AI.

Verklig handel

När du startar en livehandelssession bör du välja Bitcoin och sätta en stop-loss-gräns för att förhindra att systemet handla med dina pengar när marknaden förlorar pengar. Bitcoin fungerar som en säkerhet, så att säga, skydda dina pengar omedelbart. Den första livehandelssessionen, som kan ta upp till sex timmar, förväntas bli spännande för kunderna. Vi delar upp medlen lika så att handelssystemet har tillgång till de flesta av användarnas konton. Om en kund behöver hjälp när han deltar i en livehandelssession kan de kontakta kundsupport omedelbart via telefon eller livechatt, som alltid är tillgänglig när en livehandelssession äger rum.

Bitcoin AI-recension: Vad vi upptäckte

ja! Våra valideringskontroller visar att Bitcoin AI-appen är anmärkningsvärt pålitlig. American Trading Association utnämnde den till den mest framgångsrika BTC-roboten för 2020. Den har också några av de bästa TrustPilot-recensionerna av alla handelsrobotar.

Användare talar om utmärkta handelsvillkor och hög lönsamhet. Vi kan bekräfta att Bitcoin AI är ansedd och endast fungerar med auktoriserade mäklare. Dina pengar är därför säkra hos dem.

Precis som att handla med vilken annan robot som helst, medför det en viss risk att använda Bitcoin AI-programmet. Vi rekommenderar att börja i det små och gradvis öka din investering allt eftersom du får mer erfarenhet av plattformen.

button

Next Post

Crypto Boom Review 2022: En handelsdröm för nybörjare som blir sann!

En kryptovalutarobot som heter Crypto Boom hävdar att den kan hjälpa dig att tjäna pengar på att handla populära kryptovalutor som Bitcoin. Företaget hävdar att det inte finns några kostnader förknippade med att använda deras program och har en vinstgrad på över 85%. Så, är Crypto Boom pålitlig eller en […]
trade

Subscribe US Now