Crypto Boom Review 2022: En handelsdröm för nybörjare som blir sann!

digitateam

En kryptovalutarobot som heter Crypto Boom hävdar att den kan hjälpa dig att tjäna pengar på att handla populära kryptovalutor som Bitcoin. Företaget hävdar att det inte finns några kostnader förknippade med att använda deras program och har en vinstgrad på över 85%.

Så, är Crypto Boom pålitlig eller en bluff? I denna analys kommer vi att lära oss mer om Crypto Boom.

button
Mer om Crypto Boom

Crypto Boom är ett namn för en Bitcoin-handelsbot. Programvaran skannar Bitcoin-marknaden efter handelsmöjligheter och handlar för din räkning för att utnyttja dem med hjälp av en AI-algoritm. Crypto Boom kan automatiskt öppna och stänga affärer på ditt handelskonto utan mycket åtgärd från handlare.

Under normala marknadsförhållanden går över 85 % av Crypto Boom-transaktionerna med vinst, hävdar företaget. Mer än ett dussin olika kryptovalutor är lätt tillgängliga för handel på sajten. Vår forskning på webbplatsen visar att Crypto Boom inte tar ut några kontoavgifter eller transaktionskostnader.

Det är viktigt att komma ihåg att Crypto Boom utför dina affärer genom separata CFD-mäklare för kryptovaluta. Dina medel hålls också åtskilda från partnermäklaren så bara du har tillgång till dem.

trade

Crypto Boom: Är det en bluff?

Det är en solid och pålitlig plattform. På grund av de nästan buggfria aktiviteterna, det användarvänliga gränssnittet, handelsberäkningen och säkerhetsfunktionerna, samt hjälpsam kundsupport, säkra uttag och insättningar, är Crypto Boom en pålitlig kryptovalutaplattform som har testats och godkänts av branschexperter.

För dem som vill utöka sin primära inkomstkälla är det den mest effektiva och säkra handelsplattformen som finns. Du kan säkra varje enskild transaktion på ditt konto och det är 100 procent säkert och säkert. Handel på Crypto Boom innebär inga ytterligare risker eftersom det är helt transparent och kommer inte att dra några pengar från de tjänster du får utan ditt medgivande.

button
Nyckelfunktioner för kryptobom

användarvänlighet

Användargränssnittet är enkelt och användarvänligt, förutom att det erbjuder ett brett utbud av applikationer. Det här gränssnittet är inte bara vackert och lätt att använda, utan innehåller också många moderna funktioner. Appen är tillgänglig från både stationära/bärbara datorer och mobila enheter.

Dina ögon blir inte trötta och vattnade när du kan växla mellan dag- och nattläge i användargränssnittet.

Användare rapporterar att funktionerna i båda appversionerna är enkla att använda. Professionella handlare som inte har tid att lära sig nya verktyg skulle ha stor nytta av enkelheten hos även de mer komplicerade funktionerna.

inställningar

Det borde inte komma som någon överraskning att Crypto Boom erbjuder en rad alternativ för att hantera, spåra och handla dina kryptovalutor.

Nya handlare kommer sannolikt att vilja läsa kunskapsbasen och bekanta sig med plattformen innan de börjar, medan erfarna handlare kan tycka att vissa inställningar är för lätta. Innan du använder den här typen av teknik måste du vara bekväm med den.

säkerhet

Crypto Booms säkerhetsåtgärder är exakt samma standarder som sätts av välrenommerade handelsbots (och som alla välrenommerade handelsbotar använder). Naturligtvis erbjuder denna plattform ytterligare funktioner och tjänster för att skydda ditt konto.

Ställ in tvåfaktorsautentisering.

Som standard ska dessa applikationer, och gör det vanligtvis, skydda dina data. Crypto Boom låter dig inte använda API:t om du inte inaktiverar uttagsalternativet för din bitcoin-plånbok. Så du är skyddad från det onda.

kundvård

Innan du skickar in en supportförfrågan, sök i Crypto Booms kunskapsbas. E-posthjälp är tillgänglig med alla planer, men prioriterad support är också tillgänglig med Advanced- och Pro-planerna.

Arbitrage i Crypto Boom

En webbplats som heter Crypto Boom spårar bitcoin-priser på olika börser och erbjuder arbitragemöjligheter. Handelsproffs kan dra nytta av kryptovalutaarbitrage genom att dra fördel av dessa möjligheter. Crypto Boom låter dig arbitrage samtidigt som du balanserar och verifierar andra kryptovalutor.

En handelsplattform

Om du någonsin har handlat på en kryptovalutabörs vet du att de mest avancerade handelsverktygen inte är lika viktiga som likviditet.

På grund av detta strävar Crypto Boom efter att ge Bitcoin-handlare den bästa tänkbara upplevelsen. Handelsplattformen Crypto Boom låter dig handla på många olika bitcoinbörser från ett enda gränssnitt.

Att använda handelsstrategier som ta vinst, skuggorder, limitmarknader och stop loss kommer att ge dig en fördel när du lägger marknadsorder.

tillbaka testning

Crypto Booms backtesting-applikation optimerar aktivt backtestning för tjur- (upptrend) och bear (nedåtgående) marknader. Teamet använder maskininlärning för att öka försäljningen och minska riskerna genom att utvärdera och analysera tidigare data. Antalet handelspar som är tillgängliga för handlare beror på deras handelserfarenhet och effektiviteten hos deras bot.

trade

Slutsats

Enligt Crux är Crypto Boom en allmän plattform med automatiserade handelsalgoritmer som ger en pålitlig inkomstkälla oavsett tillståndet på marknaden. För att inte nämna de ytterligare alternativen inklusive Stop Loss, Take Profit, Exit Strategies och Trailing Up som ökar din säkerhet och ROI (avkastning på investeringen). Dessutom erbjuder den utmärkt kundservice och förstklassig säkerhet.

button
Vanliga frågor

Är Crypto Boom en pålitlig och säker webbplats?

Crypto Boom använder en pålitlig och säker plattform. Teamet har lagt ner mycket tid och kraft på att utveckla sin handelsplattform.

Finns det en mobilapplikation för Crypto Boom?

Crypto Boom har för närvarande ingen mobilapplikation för iOS eller Android. Å andra sidan är Crypto Boom-webbplatsen helt mobilvänlig och tillgänglig.

Tar Crypto Boom ut provisioner för handel?

Nej, det tillkommer inga handelsavgifter. Allt du betalar är en månatlig prenumerationsavgift för att få tillgång till plattformens användbara verktyg för effektivare kryptohandel och hantering.

button

Next Post

Ett Breaking Bad-spel baserat på GTA kunde ha hänt

Nu när Better Call Saul närmar sig sitt slut, tar serieskaparen Vince Gilligan sig tid att reflektera över framgångarna med både spin-offen och originalserien Breaking Bad. Och där går våra förhoppningar och drömmar om att se Walter White och Jesse Pinkman i ett GTA-spel. I ett avsnitt av Inside the […]

Subscribe US Now