50 Cent tipsar om Rockstar Games-samarbete

admin

Eminem, Dr Dre och 50 Cent är synonyma med hiphopkultur. Två av dem har också kopplats till Grand Theft Auto. Dr Dre gick med i Grand Theft Auto Online för två år sedan för att spela sig själv i The Cayo Perico Heist och The Contract.

Fiddys koppling till GTA har gjort fansen extremt exalterade inför vad som komma skall.

Å andra sidan sägs Rockstar Games ha tackat nej till alternativet att ha Eminem med i en live-action-anpassning för många år sedan. Nu börjar 50 Cent ta del av det roliga och det verkar som om han är involverad i nästa GTA-titel.

50 Cent tipsar om Rockstar Games-samarbete

50 Cent delade ett Instagram-inlägg som refererade till Vice City, miljön och namne för 2002 års Grand Theft Auto: Vice City. Det är också den förmodade inställningen för nästa GTA-spel.

Tyvärr, utanför kryptiska ord, vägrade 50 Cent att avslöja sanningen.

Skulle det inte vara något att se Fiddy spela en stor roll i GTA 6?

Vid det här laget vet vi bara mycket få saker om GTA 6. Om inte förra årets läckor hade vi bara vetat om två saker: det är under utveckling och det kommer att sätta ett kreativt riktmärke i underhållningsbranschen.

Sedan de bekräftade GTA 6 har Rockstar och Take-Two inte pratat mycket om spelet. Så du kan inte skylla på fansen för att ha hoppat på spekulationsvagnen så snart 50 Cent bekräftade hans engagemang i Vice City. Dessutom, genom att jämföra det med hans hit Starz TV-program, Power, säger vissa att 50 Cent kommer att spela i en live-action GTA-serie som utspelar sig i Vice City. Det skulle dock inte förvåna oss om Rockstar och Fiddy arbetar tillsammans på soundtracket till GTA 6.

Bara ett roligt faktum, det har aldrig bekräftats eller dementerats att Rockstar erbjöd 50 Cent huvudrollen i Grand Theft Auto: San Andreas. Ryktena säger att 50 Cent tackade nej till rollen för att han ville spela sig själv. Carl “CJ” Johnson har samma initialer som 50 Cent, vars riktiga namn är Curtis James Jackson III.

På tal om musik, fansen tror att de har hittat temalåten GTA 6 i GTA Online.

Next Post

En steg-för-steg-process för att använda artificiell intelligens som en startup

Föga överraskande är artificiell intelligens ett modeord i branschen som fortsätter att växa i popularitet allt eftersom månaderna går. Anledningen är att det alltid finns ett framsteg inom AI som företagsägare kan använda för att lyfta sina affärssträvanden. En av de fantastiska sakerna med AI är dess exponentiella tillväxt, där […]

Subscribe US Now