Nya fordonsuppgraderingar träffade GTA Online

Mark Brown

Det är mer än bara ditt vanliga veckovisa bonusfall som väntar i Grand Theft Auto Online den här gången – naturligtvis är de förväntade bonusarna och rabatterna fortfarande kvar, men du kan också utrusta dina fordon med ny utrustning tack vare Imani Tech.

Att få tillgång till fordonsverkstadsuppgraderingen för byrån kommer också att låsa upp åtkomst till Imani Tech-uppgraderingar, inklusive Remote Control Unit eller Missile Lock-On Jammer, som har 25 % rabatt den här veckan. Dessa funktioner inspirerades av feedback från fans, och Rockstar ser fram emot att höra mer – och möjligen även förvandla dem till funktioner.

Nya fordonsuppgraderingar träffade GTA Online

Du kan få din Enus Deity, Mammoth Patriot Mil-Spec, Enus Jubilee, Bravado Buffalo STX och Dewbauchee Champion utrustade med Imani Tech, och vi antar att fler fordon kommer att läggas till den kvalificerade listan allt eftersom. Lyckligtvis är alla dessa på rabatt denna vecka också.

Även med rabatter, om du börjar på nytt är det många nya bilar och nya uppgraderingar att tappa pengar för. Om du behöver lite besparingar, hoppa in i The Vespucci Job och betala ut trippel GTA$ och RP – du kan till och med hämta en gratis Weeny Issi från Southern San Andreas Super Autos.

Samtidigt betalar försäljningen av lastbilar ut 50 % mer än vanligt, och Open Wheel Races går med i The Vespucci Job på de tredubbla utbetalningarna. Time Trials, å andra sidan, ger snabba förare två gånger den vanliga RP och kontant belöning, liksom Bodyguard och Associate-positioner.

Truffade Nero är veckans prisritt, och Dewbauchee Spectre, Truffade Nero och Weeny Issi Sport är alla redo att ta en tur på testbanan. Ocelot Penetrator snurrar på diamantens pall.

Utöver de Imani Tech-berättigade fordonen inkluderar denna veckas rabatt Weeny Issi Classic och Sport är 30 % rabatt, medan Benefactor BR8 och Progen PR4 har 20 % rabatt för att fira bonusarna på Open Wheel Races.

Next Post

PHP - Singleton-mönstret

Singleton-mönstret är ett av GoF-mönstren (Gang of Four). Detta speciella mönster tillhandahåller en metod för att begränsa antalet instanser av ett objekt till bara en. Det är ett lätt mönster att förstå när du väl kommit förbi den konstiga syntaxen som används. Tänk på […]

Subscribe US Now