Rockstar Games reagerar på GTA 6-läckor

admin

Igår avslöjade en hacker flera videor om nästa Grand Theft Auto som teoretiskt borde heta GTA 6, samtidigt som han bad Rockstar Games att kontakta honom för att kräva en lösensumma från studion så att den inte avslöjar källkoderna för nästa opus, såväl som de i GTA 5 och GTA Online.

Rockstar Games började reagera i går via sitt moderbolag, Take-Two Interactive, för att lämna in upphovsrättsförfrågningar på YouTube och andra sociala nätverk för att få videorna borttagna från webben.

Idag uttalade sig studion via ett inlägg på sin Twitter och andra sociala mediekanaler.

Rockstar Games formaliserar intrånget i sina servrar

Rockstar Games erkänner intrånget i dess servrar och bekräftar sanningshalten i den information som avslöjas.

Vi upplevde nyligen ett intrång i vårt nätverk där en obehörig tredje part olagligt fick åtkomst till och laddade ner konfidentiell information från våra system, inklusive information om tidig utveckling och videor från den kommande Grand Theft Auto.

Rockstar-spel

Inga avbrott i GTA Online och utvecklingen av GTA 6

För närvarande planerar Rockstar Games inga förändringar av GTA Online, vilket som en påminnelse, enligt de senaste nyheterna, försöker hackaren sälja källkoderna för spelet, vilket kan ha en betydande inverkan på säkerheten för onlinespel om de var i fel händer.

För närvarande förutser vi inga avbrott i våra livespeltjänster, eller några långsiktiga effekter på utvecklingen av vårt projekt.

Rockstar-spel

När det gäller utvecklingen av GTA 6 förutser studion ingen förändring på lång sikt. Take-Two Interactive talade också med sina dotterbolags ord, men lade till en mening.

Vi har redan vidtagit åtgärder för att isolera och begränsa denna incident.

Take-Two Interactive

Rockstar Games är besviken

Studion säger att de är oerhört besvikna över att spelet presenterades för oss så här, innan GTA 6 var redo att tillkännages, förutom att det finns videofilmer för utvecklarna för att fixa buggar.

Vi är oerhört besvikna över att få detaljer om vårt nästa spel delade med dig på det här sättet.

Rockstar-spel

Utvecklingen av GTA 6 fortsätter och spelet kommer att överträffa våra förväntningar

Utvecklingen av GTA VI fortsätter som planerat och Rockstar Games är fast beslutna att leverera ett spel som överträffar våra förväntningar, som alltid.

Vårt arbete med nästa Grand Theft Auto-spel kommer att fortsätta som planerat och vi är fortsatt engagerade som alltid för att leverera en upplevelse som verkligen överträffar dina förväntningar.

Rockstar-spel

GTA 6 kommer att tillkännages officiellt när det är klart

Studion kommer att prata igen “snart”, på Rockstar-språk kan det betyda flera veckor eller flera månader. Dessutom kommer de officiellt att presentera GTA 6 när det är klart, så helt klart inte direkt. Låt oss hoppas att denna läcka inte kommer att förstöra all denna eufori när spelet tillkännages officiellt, det måste sägas att tillkännagivandet kring Red Dead Redemption 2 var verkligen otroligt, och personligen, som många utan tvekan också, kommer utan tvekan att gilla att Rockstar är sätter tillbaka locket.

Vi kommer snart att uppdatera alla igen och givetvis kommer vi att presentera dig ordentligt för nästa spel när det är klart. Vi vill tacka alla för deras fortsatta stöd i denna situation.

Rockstar-spel

Stjärnstudion avslutar med att tacka alla människor som stöttar dem i denna svåra tid, och naturligtvis stödjer hela vårt team denna studio som får oss att drömma så mycket ❤

Källa: Rockstar Games et Take-Two Interactive

Next Post

Den senaste veckouppdateringen för GTA Online ger dig en anledning att köpa en bilaffär

Rockstar Games fortsätter att stödja den mest populära onlinerollspelsplattformen i världen, Grand Theft Auto Online. Uppdateringen den 22 september för brottsspelet med öppen värld tar in många av de utlovade bilarna från den fortfarande pågående uppdateringen The Criminal Enterprises. Utöver detta kommer flera motståndarlägen tillsammans med den vanliga rotationen av […]

Subscribe US Now