CoD: Warzones nya karta har äntligen fått ett namn och ett startdatum

admin

Call of Duty: Vanguard dyker upp om en vecka och markerar med lanseringen också en serie händelser som leder till släppet av den nya Warzone-kartan. Activision har nu meddelat schemat och avslöjar även releasedatumet för Battle Royale-fansens nya hem.

Call of Duty: Vanguard dyker upp om en vecka och markerar lanseringen av en serie händelser som leder till släppet av den nya Warzone-kartan. Activision har nu meddelat schemat och avslöjar även releasedatumet för Battle Royale-fansens nya hem.

Call of Duty: Vanguard släpps den 5 november 2022 och börjar med en försäsong, som sedan kommer att bana väg för den nya Warzone-kartan. Inte bara platsen ändras utan även namnet. Activisions Battle Royale-hit kommer att heta Call of Duty: Warzone Pacific i framtiden.

Det finns en färdplan för försäsongen:

Hejdå, hejdå Verdansk – Hej, Caldera

Den nya kartan kommer att få namnet Caldera . Innan du kan besöka Stillahavsön under den första säsongen för Vanguard-integration, finns det fortfarande mycket att göra:

28 oktober och 2 november: Förladdning

Vanguards förladdning startade den 28 oktober på konsolerna. På PC:n kan du börja den 2 november.

5 november: Lansering av Vanguard

Call of Duty: Vanguard börjar på fredag. Förutom en ny solokampanj kan du förstås även förvänta dig klassiskt multiplayer- och zombieläge. Den 5 november är också starten på försäsongen där du kan höja det gamla säsong 6 Battle Pass och naturligtvis låsa upp vapnen och deras tillbehör från Vanguard. Återlämningen av Kartsändningen den 17 november är särskilt lämplig för detta.

18 november: Operation Flashback i Warzone

På det här Warzone-eventet ser du tillbaka på de senaste 18 månaderna och du kommer förmodligen att kunna spela några höjdpunkter från det förflutna igen. Naturligtvis finns det några belöningar att tjäna igen för detta evenemang.

24 november: Stilla havets hemligheter

Det är också ett Warzone-evenemang där du kan lära dig mer om den nya kartan Caldera. Även här finns det naturligtvis uppgifter, vars slutförande ger belöning.

30/1 november December: Last Hours of Verdansk

Det tredje och sista Warzone-evenemanget och även slutet på Verdansk. Kanske den här gången verkligen kommer att sprängas.

2 december: Warzone Pacific lansering och start av säsong 1

Verdansk är ett minne blott och den nya Warzone-kartan blir Calderan. För övrigt kommer Rebirth Island att stanna hos dig. Om du äger Vanguard kan du till och med åka till den nya ön en dag tidigare. Med början av säsong 1 finns det också ett nytt Battle Pass med de första nya vapnen och massor av kosmetika att låsa upp.

(Källa: Activision).

Exakt vad som döljer sig bakom de enskilda evenemangen kommer att meddelas först under de kommande veckorna. Det nya anti-cheat-systemet Ricochet kommer också att släppas för Warzone Pacific-lanseringen. Delar av systemet kommer redan att vara aktivt vid lanseringen av Vanguard, men körvelföraren kommer inte att börja arbeta förrän säsong 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Vad är iPhone switch control och hur använder man den?

Våra smartphones har utvecklats långt utöver att vara användbara för inget annat än att sms:a, ringa och lyssna på musik. Nu är de en förlängning av våra liv ... Läs mer

Posten Vad är iPhone switch control och hur man använder den? publicerades först på TecnoTuto .

Subscribe US Now