Läs serier online: bästa webbplatserna och apparna för att ladda ner och läsa digitala serier

digitateam


En samling webbplatser och applikationer för att ladda ner och läsa digitala serierSerietidningsälskare (som vi), idag kommer vi att ge dig en speciell hyllning: en liten samling webbplatser och applikationer för att ladda ner och läsa digitala serier, både på din dator och på dina mobila enheter. Du kommer att kunna få tillgång till en bred samling gratis och betalda digitala serier, och du kommer att kunna läsa dem online eller till och med ladda ner dem för konsumtion på din enhet. Alla verktyg är helt lagliga, så de försvinner inte plötsligt.


Tanken med den här artikeln är att om du vill börja läsa digitala serier så har du här tillräckligt med verktyg för att börja göra det. Du hittar både västerländska serier och manga, antingen professionella eller skapelser gjorda av indiegemenskapen. Alla smaker och genrer har en plats här.


Om du tror att vi har utelämnat någon resurs som du anser vara viktig och viktig för älskare av online och digitala serier, tveka inte att lämna oss dina förslag i kommentarsfältet.
ComicScreen


Och den alfabetiska ordningen har velat att vi inte ska börja med en webbplats eller applikation för att ladda ner serier eller läsa dem online, utan med en som tjänar till att visualisera de serier du har laddat ner till din mobil. I det här fallet är det en exklusiv applikation för Android, en av de bäst rankade och läser ZIP, RAR, CBZ, CBR-filer och JPEG, GIF, PNG och BMP-bilder.


Applikationen har funktioner som att kunna bläddra igenom bilderna, skapa bokmärken och visningslägen horisontellt och vertikalt. Du kan flytta mapparna dit du har innehållet, se listan eller mängden bilder och beskära deras marginaler.


Länk till ComicScreen: Android


ComiXology


Detta är ett av de största namnen inom området för köp och försäljning av digitala serier, en onlinebutik som köptes för några år sedan av Amazon, och som utmärker sig för att erbjuda serier från de stora förlagen, som Marvel, DC, Dark Häst eller bild bland annat. Den har även indieserier till salu.


Sidan fokuserar på att sälja de amerikanska utgåvorna av serierna, vilket innebär att de flesta av dem hittar du på engelska. Förutom en komplett katalog och perfekt organiserad i sektioner, hittar du även andra intressanta sektioner, som sektionen med gratis serier eller paket som erbjuds.


Länkar till ComiXology: Officiell webbplats, Android och iOS


Serietidning Plus


Om du vill ladda ner gratis serier på ett helt lagligt sätt, är ett av de bästa alternativen att tillgripa serier som är allmän egendom. Det betyder att det är verk som inte längre har någon form av upphovsrätt, så de kan laddas ner och distribueras helt gratis. För att ladda ner dessa serier behöver du bara registrera dig på deras plattform.


Sidan har mer än 38 500 serier i sitt förråd, och erbjuder dig alla typer av kategorier från olika decennier av förra seklet.


Länk till Comic Book Plus: Web oficial
Dark Horse Comics


Dark Horse är ett av de stora serietidningsförlagen du kan hitta i branschen, och har en webbapplikation där du kan köpa och läsa mycket av deras innehåll online. Den erbjuder allt från mangas till västerländska serier som ‘Hellboy’, ‘The Umbrella Academy’, ‘Mass Effect’ eller ‘The Witcher’ bland många andra.


I dess officiella applikation hittar du lite av allt. Uppenbarligen är nästan allt innehåll av betalning och du måste köpa de volymer av sagorna som du vill läsa. Men det erbjuder dig också lite gratis innehåll, med vissa serier eller avsnitt som du kommer att kunna läsa utan att behöva betala.


Länkar till Dark Horse: Android och iOS


Digitalt seriemuseum


En annan webbplats där du kan hitta tusentals serier i den offentliga egendomen. Den här sidan har en lite mer rudimentär design, även om den också erbjuder dig en enorm mängd material att ladda ner.


De flesta av serierna på sajten är ganska gamla, så det är inte en plats att gå till om du letar efter moderna verk. Det är användbart att veta att när du går in i filen för en av serierna kommer du att kunna veta dess författare, dess publiceringsår eller till och med priset de hade på sin tid. Det enda är att du behöver beväpna dig med tålamod och kärlek till äventyr för att dyka för dess kategorier.


Länk till Digital Comic Museum: Web oficial
Lezhin


Detta är en webtoon-portal, som är oberoende serier online. Den dominerande stilen är manga, och det är en portal som blandar gratisinnehåll med betalt innehåll, som fokuserar på att låta oberoende författare dela sina berättelser med världen. Du kan hitta alla typer av genrer och innehåll.


Länkar till Lezhin: Officiell webbplats, Android och iOS
Marvel Unlimited


Och om det inte passar dig att köpa serier separat, har Marvel ett annat alternativ som heter Marvel Unlimited. Detta är ett schablonbelopp som för $10 i månaden eller $69 per år ger dig tillgång till över 28 000 digitala serier från förlaget, inklusive Spider-Man, Iron Man, Captain America, Avengers, Star Wars, Deadpool och mycket mer. Du har också en gratis provperiod på 7 dagar.


Länkar till Marvel Unlimited: Web oficial, Android och iOS
PanelSyndicate


Detta är en annan plattform för digitala serieförfattare att erbjuda sina verk till alla utan DRM. Och med digitala serier menar vi inte serier som har digitaliserats, utan oberoende författare som skapar sina egna serier direkt i native format.


Det utmärkande för denna plattform är att den låter dig bestämma priset du vill betala för serierna. Kom igen, du kan ladda ner dem gratis, även om jag är säker på att författaren kommer att uppskatta att du ger honom lite pengar för sitt arbete.


Länk till PanelSyndicate: Officiell webbplats


LäsDC


Allmäktiga DC Comics har också en egen hemsida där du kan köpa dess digitaliserade serier. Den har ett stort antal avsnitt, från den som är designad för nybörjare som vill börja till andra för sina mest populära sagor, de väsentliga serierna eller de nyligen lanserade nyheterna. Du måste skapa ett konto för att ha allt innehåll du köper.
Som ett incitament kommer du att upptäcka att den har en sektion för gratis serier som släpps då och då, även om jag varnar dig för att det vanligtvis är ganska få.


Länkar till ReadDC: Web oficial, Android och iOS


Läsare


Ytterligare en serieläsare som redan är nedladdad för mobilen, i det här fallet med versioner för både Android och iOS. Kom igen, det är inte exklusivt, men du kan hitta det på båda plattformarna. Läsaren är kompatibel med de digitala serieformaten CBZ, CBR och PDF.


Den här mobilappen låter dig se serier från moln som bland annat Google Drive och Dropbox, men också att ladda dem direkt från en URL eller från e-postmeddelandet. Dessutom kan du också dela enskilda sidor i en serie genom andra applikationer, som WhatsApp.


Länkar till Readler: Android och iOS
Toomics


Detta är en tjänst för att komma åt en stor mängd amatörserier, ungefär som andra tjänster vi har sett här. I det här fallet är det en tjänst med en del gratis innehåll, men den kräver en prenumeration på $9 per månad i utbyte mot tillgång till hela katalogen, där den erbjuder alternativ som familjeläget för att dölja vuxet innehåll.


Länkar till Toomics: Officiell webbplats, Android och iOS


WebComics


Det här är ytterligare en sida där du hittar många oberoende serier, och erbjuder faktiskt flera exklusiva serier efter att ha träffat överenskommelser med flera av författarna runt om i världen. Här hittar du en bra samling av dagliga serier och några sociala funktioner för att interagera med andra användare.


Här hittar du också att en liten del av innehållet är gratis, men för att komma åt resten behöver du använda deras betaltjänst.


Länkar till WebComics: Officiell webb, Android och iOS
Webtoons


Det är en onlineplattform eller community som är specialiserad på publicering av oberoende serier. På den här webbplatsen laddar kreatörer från hela världen upp sina verk så att du kan komma åt alla typer av titlar, oavsett om de är romantik, komedi, action, fantasy eller skräck. Du kan konsumera deras enhet både från deras officiella webbplats och i deras mobilapplikationer.


Plattformen låter dig skapa ett konto så att du kan centralisera historiken för allt du har läst i det eller för att bli meddelad om nya avsnitt av dina favoriter. Du kan också komma åt en social community där du kan lämna dina kommentarer. Webbplatsen erbjuder det mesta av sitt innehåll gratis, men har också ett system med virtuella valutor för att skaffa innehåll som är betald eller exklusiv tillgång i förväg.


Länkar till Webtoon: Officiell webbplats, Android och iOS
WeComics


Och vi är nästan klara med WeComics, en sista applikation för att konsumera oberoende serier. Tanken är att om du med alla de tidigare inte har lyckats hitta något du gillar, ja här är en annan liknande med ännu fler serier av alla typer och genrer. Vissa är gratis, men i många måste du betala för att låsa upp deras avsnitt och läsa dem i sin helhet.


Länkar till WeComics: officiella webbplatser, Android och iOS


Och vi avslutar vår lista med de mest kända
Google Play Böcker


Googles mobilläsapplikation är också redo att läsa serier. Faktum är att den innehåller intressanta alternativ som att markera punktpunkter så att du aldrig går vilse när du läser och det finns mycket text. Men för att använda applikationen måste du köpa serierna separat.


Länk till Google Play Böcker: Android och iOS

projekt

Bokning gratis bokningsmotor

Recipetor - verktyg för hantering av kök, recept och leverantörerNext Post

Ska din sociala mediestrategi alltid vara redo för en kris?

Vad är en kris i sociala medier? Bör din strategi utformas med krishantering och krishantering i åtanke? Ta reda på det här. Sociala medier har revolutionerat sättet företag ansluter till sin publik, vilket möjliggör omedelbar kommunikation och oöverträffad räckvidd. Men med stor makt kommer ett […]

Subscribe US Now