Detektiv Conan i strömmen – se alla tyska avsnitt och filmer online

admin

På GIGA kan du ta reda på var du kan se de nya avsnitten och filmerna av "Detektiv Conan" i streamen online på tyska.

"Detective Conan" är en av de mest populära animeserierna runt om i världen. Ett gift förvandlar den 17-årige skoldetektiven Shin'ichi Kudou tillbaka till grundskolan. För att inte äventyra sig själv och sina nära och kära måste han nu lösa sina fall på ett kreativt sätt oupptäckt som en tre-ost-high. Här på GIGA kan du ta reda på var du kan se de nya avsnitten och filmerna av "Detektiv Conan" online på tyska.

Serien & den tyska miljön

Serien "Detective Conan" är baserad på Gosho Aoyamas mangaserie från 1994. Animeanpassningen startade två år senare och har sedan dess uppnått kultstatus i Japan. En film har släppts årligen sedan 1997 och i mars 2022 firade serien sina 1 000 avsnitt i sitt hemland.

Här i landet gick serien på TV på RTL II från och med 2002. Men med det 333:e avsnittet 2006 var den tyska synkroniseringen över tills vidare. Under 2018 fortsatte ProSieben MAXX synkroniseringen och kunde vinna tillbaka nästan alla originalhögtalare. För närvarande har 100 nya avsnitt satts till musik, så att det nu finns totalt 433 avsnitt av "Detektiv Conan" på tyska.

"Detektiv Conan" i strömmen

Det finns för närvarande tre sätt att lagligt se serien online i Tyskland:

Det bästa alternativet är anime-streamingtjänsten "Crunchyroll" Det finns 433 tyska avsnitt samt 23 filmer och 3 TV-specialer , som du alla kan se med ett fanprenumeration (6,99 euro per månad). Fram till avsnitt 281 kan du köpa avsnitten digitalt på Amazon antingen individuellt för 1,99 euro styck eller i säsonger för 44,99 euro styck. Säsongerna är baserade på DVD-boxarna och varierar mellan 24 till 33 avsnitt. Sist men inte minst bör "Joyn" (ProSiebenSat.1 mediabibliotek) nämnas. När avsnitt eller filmer sänds på ProSieben MAXX går de vanligtvis att se här i streamen i 14 dagar. Detektiv Conan TMS Entertainment Gosho Aoyama

Det är vad detektiv-animen handlar om

Shin'ichi Kudo är bara 17 år gammal, men redan en briljant detektiv som regelbundet hjälper Tokyopolisen med deras utredningar. Men en dag stöter han på den ökända "Black Organization". Brottslingarna ingjuter det starka nervgiftet "Apoptoxin 4869" i honom, som är tänkt att döda den unge detektiven – men Shin'ichi har tur. Istället för att döda honom, föryngrar giftet honom bara.

Shin'ichi gör det bästa av situationen och tar på sig identiteten som en grundskoleelev. Han skapar sitt nya namn från namnen på sina två favoritkriminalförfattare, Sir Arthur Conan Doyle och Edogawa Rampo: "Conan Edogawa". För att skydda sig själv och sina släktingar från "männen i svart" anförtror han till en början bara sin sanna identitet till sin vän och granne, professor Agasa. Han bygger alla möjliga prylar och prylar åt honom så att han kan fortsätta att lösa farliga fall i kroppen på en grundskoleelev.

Genom en vit lögn kommer han som en "avlägsen släkting" till Shin'ichi med sin sandlågsvän Ran Mōri. Den här bor med hennes ensamstående förälder "Paps", den tidigare brottsutredaren och nu misslyckade privatdetektiven Kogoro Mōri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Vitalik Buterin beskriver "slutspel"-färdplanen för ETH 2.0

Eth2-lanseringsprocessen började i november 2020. Nätverkets övergång till proof-of-stake förväntas göra ETH till en deflationär tillgång.

Ethereums medgrundare Vitalik Buterin har beskrivit sin vision för en "plausibel färdplan" för Eth2, och presenterar en framtid där den största smarta kontraktsplattformen kan öka sin skalbarhet samtidigt som den uppfyller höga standarder för tillitslöshet och censurmotstånd.

I ett måndagsinlägg med titeln "Endgame" presenterade Buterin ett tankeexperiment för hur den genomsnittliga stora blockkedjan – definierad av mycket hög blockfrekvens, hög blockstorlek och tusentals transaktioner per sekund – fortfarande kan anses vara tillräckligt förtroendelös och censurbeständig. Den uppenbara avvägningen för denna nivå av skalbarhet är centraliseringen av blockproduktionen. Buterins lösningar, som presenteras i blogginlägget, tar inte upp centraliseringsfrågan, men ger ändå en färdplan för implementering.

När det gäller lösningarna föreslog Buterin "en andra nivå av insats, med låga resurskrav," för att utföra distribuerad blockvalidering; "inför antingen bedrägeribevis eller ZK-SNARKS för att låta användare direkt (och billigt) kontrollera blockets giltighet" direkt; "inför datatillgänglighetssampling för att låta användare kontrollera blocktillgänglighet [och] lägga till sekundära transaktionskanaler för att förhindra censur."

Med dessa uppdateringar, "Vi får en kedja där blockproduktionen fortfarande är centraliserad, men blockvalideringen är tillförlitlig och mycket decentraliserad, och specialiserad anticensurmagi hindrar blocktillverkarna från att censurera," förklarade Buterin.

Relaterat: Vitalik Buterin föreslår samtalsdatagräns per block för att sänka ETH-gaskostnaderna

Buterin sa att blockproduktionen skulle förbli centraliserad även med implementeringen av så kallade "rollups", som är lager två-lösningar som utför transaktioner utanför den huvudsakliga Ethereum-kedjan. (Intressant nog presenterade Buterin en rollup-centrerad färdplan för Ethereum i oktober 2020).

"Ingen enskild sammanställning lyckas hålla i närheten av majoriteten av Ethereum-aktiviteten. Istället toppar de alla med några hundra transaktioner per sekund”, sa han. Även om det kan tyckas att sammanslagningar skulle kunna bidra till distribuerad blockproduktion, kanske decentraliseringen inte varar på grund av möjligheten till maximal extraherbar inkomst över flera domäner, eller MEV. Som namnet antyder hänvisar MEV till det maximala värde som kan tjänas från blockproduktion utöver standardblockbelöningar och gasavgifter.

Ethereums medgrundare drog slutsatsen att det finns en stor sannolikhet att blockproduktionen kommer att centraliseras oavsett vägen till skalbarhet som nätverket tar. Fördelen med Ethereums rollup-centrerade färdplan är att den är öppen för alla framtider, sa han.

Spänningen kring ethereum har byggts upp sedan november 2020 när protokollet först inledde sin långa övergång till proof-of-stake. Den efterlängtade hårdgaffeln i London, som sätter ETH på väg att bli en deflationär tillgång , implementerades i augusti i år. Den hårda gaffeln introducerade EIP-1559, som syftar till att reformera nätverkets avgiftsmarknad. Som Cointelegraph rapporterade har över 1 miljon ETH redan bränts sedan EIP-1559 trädde i kraft.

Subscribe US Now