Ombyggnad av smarta hem billigt: Google Nest-prylar på tink reducerade

admin

För att eftermontera ditt hem smart kan du dra nytta av från många rabatter på upp till 56 % hos Tink: Under en kort tid sänker återförsäljaren priserna på prylar som Google Nest Hub, Nest Mini, AVM Fritz! Dect-termostater och smarta dörrklockor från Ring. Vi visar dig tre smarta hemerbjudanden som är särskilt värda.

För att eftermontera ditt hem smart kan du dra nytta av många rabatter på upp till 56 % hos Tink: Återförsäljaren sänker priserna på prylar som Google Nest Hub, Nest Mini, AVM Fritz! Dect-termostater och smarta dörrklockor från Ring för en kort stund tid. Vi visar dig tre smarta hemerbjudanden som är särskilt värda.

Google Nest Hub + Google Nest Mini reducerade

Om du smart vill styra och eftermontera ditt hem på flera ställen bör du ta en titt på Google Nest Hub och Nest Mini. De två smarta hemassistenterna finns nu i ett paket till ett reducerat pris på 69,95 euro istället för 158,99 euro. Så du sparar hela 56 % med tink-erbjudandet.

Med Google Nest Hub kan du enkelt styra ditt smarta hem och styra andra smarta enheter och prylar i ditt hem – centralt i en skärmhubb . Dessa inkluderar kompatibla lampor, kameror, tv-apparater och högtalare, men även andra Google Home eller kända smarta hemenheter.

Google Nest Mini är en smart högtalare med Google Assistant som du kan styra med din röst. Google Nest Hub (GIGA-betyg: 80%) stöder också röststyrning, men tack vare sin pekskärm fungerar den också som ett smart hemcenter och digital bildram. Med det för närvarande reducerade dubbla paketet med Nest Hub och Nest Mini (se på tink) får du även tre månaders YouTube Premium gratis .

Funktionerna inkluderar:

Musik och videouppspelning Central kontroll över flera rum, kompatibel med Bluetooth-enheter, stöder Netflix, Spotify Connect, Google Cast röststyrning, sömnanalys via sömnsensor

AVM Fritz! Dect 301 3-pack till ett budgetpris

Varför bara smartphones och inte smarta hem också? Med AVM Fritz! Dect 301 termostater får du en intelligent radiatorkontroller som bekvämt kan styras via ditt hemnätverk – oavsett om det är via smartphone, surfplatta eller PC. Jämfört med den konventionella radiatorregulatorn har du här den smartare versionen, med vilken du kan spara extra värme- och energikostnader. Du bestämmer själv exakt vid vilka tidpunkter hur mycket som ska värmas och vilken rumstemperatur som är bekvämast för dig.

AVM Fritz! Dect 301-termostaterna installeras på några minuter och integreras i hemnätverket (via DECT ULE, radiostandarden för trådlöst datautbyte). Du kan enkelt konfigurera den via Fritz! Box användargränssnitt.

Andra funktioner inkluderar:

Lagrade förbrukningsdata styrbara via app, kompatibel med Home Connect Plus, kompatibel med dörr- och fönstersensorer, omgivningstemperaturmätare inklusive display

Ring videodörrklocka 4 + klockspel till rea

Tink sänker också priset till 199,95 euro (istället för 234 euro) för den smarta videodörrklockan Ring Video Doorbell 4 + Chime. Till skillnad från enkla dörrklockor erbjuder den inte bara säkerhetsfunktioner för din egen ytterdörr, utan är särskilt praktisk tack vare WiFi-stöd och liveöverföring.

Ring Video Doorbell 4 meddelar dig i realtid på din smartphone, surfplatta eller stationära dator om personer som står framför din hus- eller lägenhetsdörr – du kan valfritt kommunicera med dem direkt via den inbyggda talfunktionen. Dessutom ingår den tillhörande dörrklockan Chime, med vilken du kan ställa in ringsignaler individuellt.

Den exakta utrustningen inkluderar:

Full HD-kamera (1080p) Tvåvägskommunikation styrbar via app (Android och iOS) Kompatibel med Amazon Alexa Push-meddelanden i realtid Anpassningsbara rörelsesensorer Snabbbyte av batteripaket WiFi-anslutning Ringklocka dörrklocka inklusive

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Sydostasien finansiella institutioner vänder sig till Ethereum blockchain

Är Ethereum blockkedjan att välja mellan för finansiella institutioner i Sydostasien, eller kommer företag att söka alternativ på grund av begränsningar?

Blockchain-innovation ökar i hela Sydostasien, eftersom regionen är hem för ett antal fintech-företag och globala kryptoföretag. Särskilt Singapore har blivit ett av världens mest kryptovänliga länder. Detta framhölls nyligen i en rapport utförd av kryptobörsen Gemini , som fann att 67 % av 4 348 svarande för närvarande äger krypto. Rapporten noterade vidare att Ether ( ETH ) är den mest populära kryptovalutan i regionen, med 78% av besiktningsmännen som hävdar att de äger den digitala tillgången.

Intressant nog kan Ethereum blockchain också vara det valda nätverket för finansiella institutioner baserade i Sydostasien. Charles d'Haussy, Asiens vd på blockchain-företaget ConsenSys, sa till Cointelegraph att företag i regionen som vill ge gränsöverskridande betalningar för e-handel gynnar Ethereum av ett antal anledningar:

"Ur ett tekniskt perspektiv tenderar olika centralbanker och finansinstitutioner som har utforskat olika tekniker alltid att komma tillbaka till grundläggande funktioner som Ethereum erbjuder."

Specifikt nämnde d'Haussy att finansinstitutioner tycker att det är tilltalande att Ethereum erbjuder ett smart kontraktslager på ett blockchain-nätverk, medan andra konkurrenskraftiga tekniker bara kan ha ett smart kontraktslager utan blockchain. D'Haussy tillade att Ethereum-nätverket också ger finansiella institutioner möjlighet att skapa konton för vissa tokens. Han tillade att processen skulle låta bekant för många eftersom "Du har ett bankkonto och sedlar som du kan lägga in på det kontot. Detta kan reproduceras i många användningsfall. Andra tekniker som utforskats tidigare kunde inte tillhandahålla både konton och tokens."

Ethereum för finansiering i Sydostasien

Med tanke på de unika funktionerna hos Ethereum, noterade d'Haussy att finansiella institutioner i hela Sydostasien utnyttjar det på ett antal sätt.

Till exempel berättade Daniel Lee, verkställande direktör och chef för affärs- och notering på DBS Digital Exchange (DDEx) – en digital börs som stöds av DBS, en av Asiens största bankkoncerner som erbjuder handelstjänster för olika digitala tillgångar inklusive säkerhetstokens och kryptovalutor – till Cointelegraph att företaget använder Ethereum för sitt säkerhetstokenutbyte:

"Vi använder Ethereum som en tillåten blockchain för detta ändamål. De tokens som vi använder är baserade på ERC-777, vilket gör det möjligt för oss att skapa ett utbyte för denna produkt. Och eftersom allt fungerar på en blockchain, ersätter det din traditionella centrala förvaringsinstitut eller clearinghus.”

I synnerhet är det möjligt att lista ERC-777-tokens som backas upp av aktier, räntebärande intäkter eller andra verkliga tillgångar. Dessa listor kan sedan erbjudas för sekundär retrading. Lee förklarade att ett säkerhetstokenutbyte kan underlätta försäljningen av tillgångar på sekundär basis: "När någon nu vill sälja dessa tillgångar kan de bara lägga upp det som ett erbjudande på börsen. Och den som vill ha just den summan, de kan bara lyfta det erbjudandet."

Dessutom påpekade Lee att DDEx hade tittat på andra blockchain-nätverk förutom Ethereum för att tillgodose dess säkerhetstokenutbyte. Han noterade dock att Ethereum var det bästa valet på grund av hur lätt det är att hitta programmerare som är bekanta med Solidity, programmeringsspråket designat för att utveckla smarta kontrakt på Ethereum.

Relaterat: Är institutionella investerare de viktigaste tysta partners för krypto?

D'Haussy påpekade vidare att Partior – ett blockkedjebaserat clearing- och avvecklingsnätverk mellan banker och avveckling gemensamt etablerat av DBS Bank, JP Morgan och Temasek – också bygger på Ethereum. Som en del av Project Partior delade Lee att DDEx snart kommer att ge ut sitt eget stablecoin i Singapore Dollar på Partior-nätverket. Enligt d'Haussy är detta fallet för liknande användningsfall på grund av mångfalden av leverantörer, rikedom av utvecklare och olika tjänster tillgängliga på Ethereum. "Många andra blockkedjor kommer inte att kunna tillhandahålla ett så rikt och moget ekosystem. Därför är det en no go för många finansinstitut, säger d'Haussy.

Det är också intressant att notera att Kinas engagemang i blockchain-innovation ökar. Medan d'Haussy tror att regionen inte är upphetsad av kryptovalutor, nämnde han att Kina är en stor byggare av blockkedjenätverk. Till exempel, även om Kina nyligen varnade för statligt ägda företag att sluta bryta kryptovalutor, nämnde d'Haussy att ConsenSys Quorum — ConsenSys Ethereum-baserade distribuerade reskontraprotokoll — går bra i regionen: "Tillåtna kedjor på Kinas fastland är favoriten. frameworks och Quorum används för närvarande förBlockchain-baserat Service Network , ett kinesiskt regeringsstödt rikstäckande blockchain-projekt.”

Kommer Ethereums begränsningar att hindra adoption?

Även om Ethereum kan användas i stor utsträckning i hela Sydostasien för olika ändamål, kvarstår oro angående nätverkets höga gasavgifter och skalbarhetsproblem . Men enligt Lee använder DDEx Ethereum på en tillåten blockchain för notering och handel med säkerhetstokens, därför är höga gasavgifter inte ett problem. "Vi använder inte gruvdrift som en konsensusmekanism. Vi använder IBFT som vår konsensusmekanism. Baserat på det gäller inte gasavgiften oss riktigt”, sa han. D'Haussy tillade att höga gasavgifter ytterligare visar att Ethereum är efterfrågat, och noterade att lager två-lösningar implementeras för att lösa de stora utmaningarna som Ethereum står inför idag.

Även om detta kan vara så har vissa finansinstitutioner i Sydostasien börjat se mot andra blockchain-nätverk. Till exempel utnyttjas RippleNet – blockkedjeföretagets Ripples globala betalningsnätverk – i hela regionen för gränsöverskridande transaktioner. Brooks Entwistle, VD för RippleNet i APAC och MENA, sa till Cointelegraph att Asien och Stillahavsområdet har vuxit fram som en av de snabbast växande regionerna för RippleNet med transaktioner som mer än fördubblats sedan Q3 förra året.

Entwistle tillade att efter Ripples avsikt att förvärva en 40-procentig andel i navet för gränsöverskridande betalningshantering Trangloa, har företaget underlättat en ny on-demand-likviditetskorridor i Filippinerna. Han berättade vidare att det japanska remitteringsföretaget SBI Remit använder Ripples ODL-tjänst för att omvandla remitteringsbetalningar för den stora filippinska diasporan i Japan. Entwistle förklarade:

"Detta har djupgående konsekvenser för att påskynda finansiell integration och skapa ekonomisk rättvisa och möjligheter, särskilt i en region som omfattar några av världens största mottagande länder, såsom Filippinerna.

Som sådan, medan Ethereum fortsätter att ha en anmärkningsvärd inverkan i Sydostasien, är andra blockchain-lösningar verkligen på uppgång. Till exempel har Solana blockchain väckt företagsintresse på grund av dess höga transaktionshastigheter och låga kostnader. Henri Arslanian, PwC kryptoledare och partner, berättade för Cointelegraph att andra blockchain-nätverk används när finansinstitutioner blir mer kunniga om olika lager-ett-lösningar:

"Varje lager-ett-lösning har olika funktioner från hastighet och skalbarhet till transaktionsavgifter och koldioxidavtryck. Varje organisation kommer att ha sina egna prioriteringar och användningsfallskrav som kan få dem att välja ett nätverk framför ett annat.”

Subscribe US Now