Den här falska GTA 6-kartan bevisar att vi inte ska tro på varje läcka vi ser

admin

En dryg vecka. Eller, för att vara mer exakt, en “och en halv vecka”. Så här lång tid tog det att skapa en trovärdig falsk GTA 6-karta.

Vi skulle inte bli förvånade om någon faktiskt försöker släppa den här videon som en “legit” GTA 6-läcka inom några månader.

Enligt Reddit-användaren u/StikyLizardStudiosYT skapade de en GTA 6-kartmeny för att “hjälpa bevisa hur lätt det är för människor att göra ‘högkvalitativa läckor'”. De tillade att om de kan göra detta på fritiden kan någon med mer erfarenhet skapa något bättre.

I grund och botten, vad de försöker säga är att folk inte ska vara för snabba att tro på allt de läser på internet.

Naturligtvis, eftersom detta är internet, kunde andra inte låta bli att skämta om det. Som vissa påpekar är filmen faktiskt från GTA 6 och OP är en utvecklare som jobbar för Rockstar Games. Detta är inte troligt, men konstigare saker har hänt tidigare. Som exempel, vem skulle ha gissat att Rockstar kommer att lansera ett Sprunk vs eCola-evenemang?

Jag skapade en kartmeny för gta 6 för att bevisa hur lätt det är för människor att göra “högkvalitativa läckor” (och för skojs skull!) detta är inte “hög kvalitet” men jag gjorde det på min fritid den senaste och en halv veckan . om någon bättre än jag tillbringar veckor eller månader med att arbeta på något kan de få det att se professionellt ut. från GTA6

Vid det här laget är den enda bekräftade informationen vi har om GTA 6 att Take-Two Interactive har stora förhoppningar på det och att det är under utveckling. Allt annat är rättvist spel.

Vad vi känner till kommer GTA 6 inte att nå butikshyllorna förrän 2025 om inte 2026.

I slutet av dagen är det bäst att vänta på att Rockstar och Take-Two bekräftar något om GTA 6. Tills vi får officiell information kommer vi dock att hålla ett öga på allt som Rockstar gör, som hur det nyligen började lägga ut dussintals jobbannonser, förmodligen för nästa GTA-spel.

Next Post

Vad är det bästa sättet att rensa data?

När man lär sig hur man går igenom datarensningsprocessen ger övning verkligen färdighet. Även om du måste anpassa ditt tillvägagångssätt beroende på vilket projekt du arbetar med, kommer vissa kritiska kontroller alltid att vara relevanta. Varför är datakvalitet viktig? Dataanalys är grundläggande eftersom det kan ha en betydande inverkan på […]

Subscribe US Now