Marknadsför din förutsägelse av kryptovaluta med dessa tips: Hur hittar du nästa stora?

digitateam

De som hade förutseendet (eller turen) att investera i bitcoin i dess tidiga dagar och som höll fast vid kryptovalutan när dess värde skjutit i höjden under det senaste året är nu smutsiga rika. Som ett resultat av Bitcoins snabba värdestegring under de senaste åren är många oinitierade investerare som köpt vid rätt tidpunkt och hållit fast vid sin BTC nu miljardärer.

Bitcoins snabba uppgång i värde har föranlett en svärm av imitatorer, och investerare är på jakt efter nästa stora sak inom digitala pengar. Så, hur går man tillväga för att identifiera en kryptovaluta med potential att bli mainstream genom förutsägelse av kryptovaluta?

Konkurrenskraftig prissättning är avgörande

När man tittar på kryptovaluta förutsägelser för nästa stora grej är det viktigt att ta hänsyn till hur mycket token kostar. Det bästa värdet för den vanliga investeraren som inte har mycket pengar att lägga i kryptovalutabranschen kan hittas i lågprisvalutor. Om du skulle investera 5 000 $ kan du få lite över en halv bitcoin, över 25 bitcoin eller hundratals mynt i en valuta med ett pris per enhet på mindre än 1 $. Du bör inte diskontera värdet av att diversifiera till lågprismynt.

Adoptionens framtid

Ripples uppgång mot 2018 var fenomenal. Även om XRP:s värde har sjunkit sedan början av året, har kryptovalutan fortfarande betydande potential för adoption utanför kryptovalutaspekulationsmarknaden. Skälet till detta är att den underliggande teknologin rippel lovar ett system för avveckling till finansiella institutioner som centralbanker. Det finns vinstpotential i kryptovalutainvesteringar om du kan välja en med en tydlig fördel framför andra (och därför vara mer allmänt använd).

Dessutom är utbudet den viktigaste faktorn. De flesta digitala valutor är begränsade i deras cirkulation. Ett högre pris är möjligt om efterfrågan förblir konstant inför konstant utbud.

Kvantitet och kostnad

Tillgång till den senaste informationen om bitcoinhandel är enkel online. De digitala valutor som ser pris- och volymökningar i handeln är de mest sannolika att lyckas i framtiden. Det går inte att säga om denna trend kommer att fortsätta, men den ger en viss inblick i vilka kryptovalutor som nu lockar mest investeringsdollar.

Förutsägelse av kryptovaluta: Manipulation av

kryptovalutamarknader fortsätter att vara ett problem
Oro över priset på kryptovaluta kan hindra dig från att göra köp med den, men det är viktigt att komma ihåg att inte all denna volatilitet beror på att flocken rör sig i lås.
På samma sätt som det finns många sätt på vilka kryptovalutor kan manipuleras, finns det många anledningar till att många kryptovalutor kan se snabba prisökningar eller -minskningar.

Vad är manipulation egentligen?

Sedan finns det strategier som är unika för kryptovalutor, som köp- och säljbarriärer som sätts upp av “valarna” som kontrollerar så stora mängder kryptovaluta. Du är inte begränsad till Bitcoin här. Många av de så kallade “alt-mynten” (som Ethereums eter) har också detta problem, även om eter under de senaste åren har varit mer separerat från resten av kryptovalutamarknaden på grund av dess relativt stora börsvärde (ungefär 45 % av bitcoins). Marknadsmanipulation i kryptovalutor, som bitcoin, är lättare att utföra och svårare att motverka än på traditionella finansiella marknader som aktier och råvaror.

Att Pumpa Och Dumpa

En manipulator deltar i en klassisk “pump and dump” när falsk information om en token sprids via onlinenätverk inklusive Twitter, Medium, Discord och Reddit-forum. I takt med att priset stiger köper manipulatorn mer och mer, ibland aktiverar köpalgoritmer och bots, tills priset kraschar på grund av marknadstrycket och osanningen i ryktet. Detta kan ta bara minuter eller timmar, beroende på marknadsförhållandena i den flyktiga kryptovalutasektorn.

Ännu viktigare, det är sant att legitima prisökningar kan uppstå som ett resultat av äkta nyheter. Ett exempel är uppgången i priset på eter när en utvecklare tillkännagav ett möjligt releasedatum för en avgörande blockchain-uppdatering som markerar övergången till det mer hållbara Ethereum 2.0. Elon Musk, vd för Tesla, är ett bra exempel på detta eftersom han har kunnat flytta sitt favoritmememynt, dogecoin.

Avslutande kommentarer

Upp- och nedgångar i kryptovaluta sker mycket oftare på mindre kända börser och andra plattformar som https://the-chainreaction.com/se, av vilka några är opålitliga eller inte försöker söka efter dem. Cryptos anonymitet gör den här typen av saker lätt att genomföra på flera marknader, där det kan gå oupptäckt om du inte letar efter det. Men när det väl har inträffat är det mycket enklare att upptäcka. Den bästa förutsägelsen av kryptovaluta är att Bitcoins värde lätt kan öka eller minska med 10 % på en enda dag, några timmar eller till och med några minuter.

Next Post

Varför har handel med kryptovaluta blivit mer mainstream?

Tio år efter Bitcoins första framträdande online har handel med kryptovalutor blivit allt mer mainstream. “Digitala mynt”, ett annat namn för kryptovalutor, är digitala tokens skyddade av kryptering som används i blockkedjan eller peer-to-peer-teknik. De skiljer sig från statligt utfärdade fiat-valutor på grund av att de saknar en fysisk representation. […]

Subscribe US Now