GTA Online: Ändringar och förbättringar kommer med uppdateringen av The Criminal Enterprises

admin

Criminal Enterprises DLC kommer att drastiskt förbättra GTA Online

Kommer nästa tisdag, 26 juli, kommer The Criminal Enterprises-uppdateringen att ge ett antal förbättringar för GTA Online, förutom nya hemliga agentuppdrag och flera bilar. Denna DLC kommer att finnas tillgänglig på alla plattformar, t.ex. PC, PS5, Xbox Series X|S, PS4 och Xbox One.

För att läsa den olika informationen och se gårdagens trailer finns den här.

Förbättringar och förändringar relaterade till fordonsanpassning

Utöver den flotta av nya fordon som kommer att anlända den 26 juli och under de följande veckorna med uppdateringen av The Criminal Enterprises, har Rockstar Games gjort flera förändringar för att möta kraven från mekaniska entusiaster, medlemmar av LS-bilmässan, entusiaster av trimningar och andra, med i synnerhet dessa förbättringar som kommer att finnas tillgängliga från den 26 juli i GTA Online.

Alla fordon med tillgång till LS Auto Show kommer att kunna förses med låggreppsdäck, vilket ger spelarna ännu fler anpassningsmöjligheter när de modifierar sina fordon på LS Auto Show. Fordon kommer att levereras snabbare under ett samtal till mekanikern. Kostnaderna för förstörelse av en annan persons beväpnade fordon kommer inte längre att debiteras dig, vilket kommer att undvika att straffa dem som försvarar sig. Fordonsverkstäderna i Avenger och center Mobile Ops kommer att ta emot alla fordon som kan komma in i det, inte bara ett begränsat urval antal fordon (med undantag för Oppressor Mk II, som endast kan modifieras i sin egen verkstad, i Terrorbyte). Antalet fastigheter som kan förvärvas kommer att öka från 8 till 10, vilket möjliggör lagring av upp till 20 fler fordon, perfekt för älskare av vackra bilar. Legendariska Motorsport och Southern San Andreas Super Autos webbplatser kommer att erbjuda nya filter. Navigeringsknappar och genvägar, som kan navigeras via tangenterna L1/R1 eller LB/RB på konsolen.

Också, som redan meddelats, kommer Oprressor Mk II att bli nervös, dess prestanda minskad, dess missiler kommer att vara mindre exakta och dess motåtgärder kommer att ha längre omladdningstider och färre användningsområden. Dessutom kan Sparrow-helikoptern (ubåtens) utrustas med motåtgärder eller bloss, tillgängliga genom att modifiera den i din Kosatka, så att den är mindre sårbar för fiendens eld, men speciellt för kvinnliga spelare och spelare som förväxlar GTA Online med en Battle Royal.

Allmänna förbättringar av GTA Online

Fordon är inte de enda som får förbättringar med sommarens DLC, olika allmänna förbättringar kommer att vara i fokus nästa tisdag.

När vi slutför ett säkerhetskontrakt kommer vi att kunna komma åt byrån med helikopter eller genom att använda takingången, istället för att använda huvudentrén på biståndsverkets bottenvåning Om du har en bilverkstad kommer din personal att ha mycket bättre chans att leverera en kunds fordon utan problem. Äntligen kommer det att bli möjligt att röra sig snabbare inne i vissa byggnader, det kommer att vara möjligt att springa i Diamond Casino & Hotel, The Music Locker och på nattklubbar. Det kommer att vara möjligt att köpa ammunition för alla våra vapen på en gång från interaktionsmenyn. Våra olika snacks och kulskydd kommer att vara tillgängliga från vapenhjulet, för snabbare åtkomst, ungefär som i Red Dead Redemption 2. Dessutom, om vi misslyckas med ett uppdrag och använder den snabba omstart, vi kommer igen att ha snacks som vi hade i början av detta uppdrag. Det kommer nu att vara möjligt att lägga till Sök i telefonen direkt under ett direktsamtal från en NPC som erbjuder ett uppdrag. PC-spelare kommer att ha möjlighet att inaktivera det skriftliga chattfönstret i menyn Spelinställningar. Statistiken över döda/dödsförhållandet kommer inte längre att påverkas genom elimineringar gjorda i fritt läge kommer endast konkurrenslägen som konfrontationer och rivalitetslägen att ändra förhållandet. Efter deras första besök kommer vi att kunna spendera mer tid på att utforska ön Cayo Perico där det kommer att vara möjligt att bli upptäckt fler gånger innan man sparkas från ön när man ser Cayo Perico Heist. Race Editor kommer att uppdateras med The Criminal Enterprises DLC. Kontrollpunktsgränsen kommer att höjas, liksom det maximala antalet personer i formskiftande race, förmodligen från 16 till 30, liksom antalet föremål som kan släppas på den senaste generationens konsoler. Dessutom kommer alla plattformar nu att kunna skapa RC Bandito-lopp med hjälp av Special Vehicle Race Editor, med tillägget av alternativet Invisible to First Waypoint i andra tävlingstyper. Fler mallar har lagts till för borttagning av föremål, förutom ett nytt anti-irriterande osynlighetsalternativ för att göra förare som kör fel osynliga, ett alternativ för att bestämma den specifika tidpunkten för ett lopp och möjligheten att ändra storleken på en waypoint .‎

Ökade belöningar i GTA Online-aktiviteter

Som redan nämndes igår kommer ett antal GTA Online-aktiviteter att få ökade utbetalningar med The Criminal Enterprises-uppdateringen.

Kurser :GTA Online-racinggemenskapen kommer att njuta av en enorm ökning av GTA$-belöningar. Så fort DLC släpps på tisdag kommer alla standardlopp, inklusive de som skapats av oss, att ge i genomsnitt 50 % mer GTA$.Prispotten för premiumlopp kommer också att ökas. Dessa lopp kommer att ge samma belöningar som tidigare till spelare som slutar på pallen, men de som slutar fyra och över kommer nu också att belönas.Motståndarlägen:Genomsnittlig ökning av GTA$ med 50 % i alla GTA Online Adversary Modes.Rån:För att uppmuntra lagspel kommer alla spelare som går med i Prep Missions att tjäna 50 % mer GTA$ än idag. Och det är inte allt: Varje medlems minsta slutspelsandel kommer nu att sättas till 15 %. Alla Heists startkostnader kommer nu att vara GTA$25 000 Följande Endgame Heists kommer att belöna 75 % av GTA$ utöver nuvarande intäkter: Fleeca HeistRaid på Humane Labs Jail BreakStartkapitalNär det gäller dessa rån kommer de att ökas med 50 % i deras GTA$-intäkter:Heist of the Pacific StandardThe Heist of the Doomsday: Act 1Doomsday Heist: Act 2Doomsday Heist: Act 3

Efter den här uppdateringen, som kommer att finnas tillgänglig på tisdag, kommer alla Heists att ha samma nedkylning under speldagen (48 minuter) när de spelar i en grupp innan du kan rulla om den. Vi kommer också att justera vissa aspekter av Cayo Perico Heist-slutspelet för att bättre balansera en persons tid. En sista fas av Cayo Perico Heist som görs ensam kommer att aktivera en nedkylning på tre dagar i spelet innan du kan spela den igen, dvs 144 minuter. Och efter att ha stulit ett högt värdefullt primärt mål under slutfasen av Cayo Perico Heist, kommer högre värde primära mål att dyka upp mindre ofta under de kommande 72 timmarna, medan värdet på sekundära mål kommer att öka. Detta kommer att uppmuntra samarbete mellan de olika personerna som spelar GTA Online, men också att variera de spel som spelas.

Bonus för medlemmar i en motorcykelorganisation eller klubb :Livvakter, partners och medlemmar i en motorcykelklubb kommer att tjäna betydligt mer GTA$ genom att delta i aktiviteter i en organisation eller en motorcykelklubb. När du inte driver din egen verksamhet, gå med en vän eller annan person för att tjäna stort utan att riskera att förlora ditt kapital: Grundlöner för livvakter, partners och medlemmar i en Biker Club kommer att få dubbla GTA$ Utöver dubbla löner, Biker Club medlemmar kommer också att få en bonus för att slutföra säljuppdrag. Livvakter och följeslagare kommer också att få ytterligare intäkter för att slutföra uppdragsförsäljning, så att deras bidrag belönas rättvist. Kostnaderna förknippade med att byta namn på en organisation har minskat.Första gången bonus :Vi kommer att få ett e-postmeddelande som visar förstagångsbonusarna för varje kriminell karriär. Alla VIPs, VD:ar och presidenter för en motorcykelklubb kan tjäna dessa bonusar, även om de redan har slutfört vissa aktiviteter före den 26 juli: VD: Tjänstemän kommer att få tredubbla belöningar i de nya diverse varorna. Det kan gjutas genom din sekreterare så snart en lagermedarbetare har hämtat sin första försändelse med specialvaror. Motorcyklister: Produktionsplatserna fungerar tre gånger snabbare och kommer att återgå till det normala när du har slutfört ditt första uppdrag av försäljningen. Bunker: forskning hastigheten tredubblas under din första forskning. Produktionshastigheten tredubblas också och kommer att återgå till det normala när du har slutfört ditt första säljuppdrag. Nattklubb: Alla handelskrigsvaror kommer att innehålla tre gånger så många varor och återgå till normal avkastning när ditt första säljuppdrag är klart. . Intäkterna fördubblas i GTA$ för din första försäljning av ett företag med specialvaror, produktionsställen för motorcyklister, vapenhandel i bunkern eller till och med din nattklubb.Tidsbegränsade bonusar för motorcykelklubbpresidenter, VIPs och VD:ar :Klubbuppdrag, klubbutmaningar, HQ-kontrakt och medlemsutmaningar kommer att tjäna dubbelt så mycket pengar under en begränsad tid. VIP-uppdrag kommer också att bevilja dubbla utbetalningar under en begränsad tid.

Som en påminnelse kommer uppdateringen av The Criminal Enterprises att finnas tillgänglig nästa tisdag, den 26 juli, runt 11:00 Paris tid, och kommer att vara tillgänglig på alla GTA Online-plattformar.

Källa: Rockstar Games

Next Post

Tips för att investera i fonder

När du investerar i fonder hittar du företag inom alla möjliga branscher. Du kan hitta fonder med stora bolag, medelstora fonder, fonder med små bolag, enhörningar, teknik, verktyg, fastigheter och tillväxtmarknader. Medel kan investeras i direkt, och du kommer att få regelbundna betalningar till ditt bankkonto. Pengarna som du tjänar […]

Subscribe US Now