Ripple (XRP) Priset går mot bekräftad trendvändning med Golden Cross Event

admin

Efter vår artikel förra helgen om utvecklingen i Ripple-communityt har XRP fortsatt att klättra ytterligare och nådde en topp på $0,434 tidigare idag. Tillväxten sporrades av en plötslig ökning av handelsvolymen för kryptovaluta som hjälpte till att pressa det totala kryptomarknadsvärdet till över 267 miljarder dollar. Både Bitcoin (BTC) och Ethereum (ETH) fick också avsevärda uppgångar i uppgången, med 10 procent respektive 7,2 procent.

XRP:s “Golden Cross”-evenemang

XRP har nu ökat med över 40 procent under de senaste 30 dagarna och har uppnått sitt eget “gyllene kors”-ögonblick, en händelse som ofta förknippas med en hausseartad trendvändning. Det “gyllene korset”, en händelse som nyligen hjälpte till att driva upp priset på Bitcoin (BTC), inträffar när en tillgångs kortsiktiga glidande medelvärde passerar över ett av dess långsiktiga glidande medelvärden. Vanligtvis, när tillgångar börjar ge högre vinster på veckobasis efter en björnmarknad och lång period av konsolidering, inträffar ett “gyllene kors”-händelse och bekräftar en trendvändning.

XRP:s 50-dagars glidande medelvärde passerade nyligen över dess 200-dagars glidande medelvärde, vilket bekräftar dess gyllene korshändelse i ett drag som redan har börjat skicka krusningar till hela XRP-gemenskapen. Den populära swing-tradern och Crypto Twitter-kändisen Eric Choe (@CryptoChoe) noterade sin entusiasm i går för XRP i ett Twitter-inlägg där det stod:

Andra Twitter-handlare @XRPcryptowolf noterade igår att ett gyllene kors-ögonblick är nära förestående, vilket tyder på att ett avbrott över tidigare toppar på $0,478 sannolikt kommer att följa.

Vad säger analytiker?

FXStreet-analytikern Rajarshi Mitra ser att tekniker går samman för att hjälpa till att driva XRP över $0,45, möjligen så snart som idag, med det enda riktiga motståndet på $0,442. Men sedan analysen har Ripple’s mött en mild nedgång efter att ha nått $0,434, vilket betyder att det nu kommer att behöva hitta stöd på $0,424 om det hoppas kunna återta den uppåtgående trenden.

XRP:s relativa styrka index (RSI) förblir i neutralt territorium, vilket tyder på att det ännu inte är överköpt och säkert kan se ytterligare vinster. Dess MACD på 0,0237 sätter också tillgången i en stark köpposition, vilket ökar momentumet drivet av det gyllene korset.

XRP handlas för närvarande på 0,424 USD, en ökning med 5,94 procent idag.

Next Post

GTA Online: Nyheter, bonusar och reor för veckan den 25 augusti

Grotti Brioso 300 Large finns hos Benny’s, förutom servicegeväret och samlarföremålen Bonusar och kampanjer för veckan 25 till 31 augusti 2022 För den här speciella nya veckan av GTA Online är nytt veckoinnehåll från uppdateringen The Criminal Enterprises tillgängligt tillsammans med de vanliga bonusarna och kampanjerna. Helt nya Grotti Brioso […]

Subscribe US Now