Hur man skaffar Minigun i GTA Online & Story Mode

admin

Minigun är ett av de mest kraftfulla vapnen i GTA 5 och är extremt användbart i både berättelseläge och online. Du kan skaffa vapnet på flera sätt, men vissa låter dig bara ha det för en enda session i GTA Online, medan andra låter dig skaffa vapnet och låsa upp det permanent.

I den här guiden går vi igenom alla tillgängliga metoder för att skaffa vapnet i både story och online-läge.

Fort Zancudo

Detta är en av de mest kända metoderna för att få tag i detta vapen. Det fungerar för både story mode och GTA Online. Det är dock ganska svårt att ta sig till vapnet då det vilar på toppen av ett torn vid Fort Zancudo.

Fort Zancudo är en militärbas, och du får omedelbart en 5-stjärnig önskad nivå så fort du kliver in i fortet. Lyckligtvis, om du dör EFTER att du har samlat in vapnet, kommer du att återuppstå med vapnet. Så allt du behöver oroa dig för är att komma till vapnet.

Ta först dig till Fort Zancudos huvudentré.

Tornet du behöver gå till kan ses från huvudentrén till Fort Zancudo som ses på bilden ovan. Det kallas Fort Zancudo Tower 1.

När du går igenom bomräcket måste du svänga höger och du hittar ingången till tornet precis framför dig. Det kommer att ha namnet på tornet med gröna dubbeldörrar.

Du hittar en metalldetektor till vänster när du kommer in. Gå igenom den och fortsätt till nästa dörr som leder till trappan.

Du måste gå upp sex våningar tills du når en dörr till vänster. Gå in genom dörren och du kommer att se en Minigun på golvet.

Nu, om arméofficerarna lyckas döda dig vid det här laget, behöver du inte oroa dig för det. Det är faktiskt en enklare väg ut ur detta fort. Så låt en av armémännen eliminera dig, och du kommer att leka på närmaste sjukhus med din Minigun.

Om du behöver mer ammunition har du tur. Minigun återuppstår efter en tid. Du kan alltid återvända för att fylla på Miningun ammunition. Om du inte bryr dig om prestationer kan du aktivera oövervinnlighetsfusket och springa upp och ner för att skapa Minigun och samla in den hela tiden.

Ammu-Nation

Den andra metoden är ganska enkel. Du kan köpa Minigun från Ammu-Nation. Du kan köpa den i både berättelseläge och onlineläge. Men det finns vissa krav.

Berättelseläge

Om du vill köpa den i berättelseläge måste du slutföra det 46:e huvuduppdraget som heter ‘The Paleto Score’ för att Minigun ska bli tillgänglig. Det här är ganska långt in i berättelseläget, så du kanske vill ta en från Fort Zancudo.

När den är tillgänglig kan du köpa den för $15 000 från alla Ammu-Nation-butiker.

Online-läge

I GTA Online kan du köpa den för $47 000 efter att du har nått 120.

Anläggning

Den sista metoden kretsar kring att få det från din anläggning i GTA Online. Denna metod fungerar bara i GTA Online och för en enda session. När du lämnar en session eller startar en ny kommer du att förlora din Minigun. Du måste också köpa säkerhetsuppgraderingen för din anläggning.

Gå först till din anläggning.

När du är inne, gå igenom säkerhetskontrollen som tar dig till det stora sovrummet och andra rum.

Du hittar Minigun inne i säkerhetsbåset.

Du kan gå runt baksidan och genom dörrarna för att samla Minigun.

Det här är ett bra sätt att få en tillfällig Minigun endast om du äger en anläggning med säkerhetsuppgraderingen. Detta slutar dock med att bli det dyraste sättet att skaffa en Minigun, som inte ens är en permanent upplåsning för dig.

Eftersom den inte är permanent upplåst genom den här metoden, kan du också samla en Minigun om din vän äger en anläggning med säkerhetsuppgraderingen. Du kan gå in i deras anläggning och ta en Minigun till dig själv.

Next Post

Råna bepansrade lastbilar och bli rik med 13 juli GTA Online Update

Rockstar Games fortsätter att blåsa nytt liv i den decenniumgamla farfar av action-äventyrsspel med öppen värld – Grand Theft Auto 5. Dess puls fortsätter att slå med veckovisa uppdateringar av dess omåttligt populära flerspelarfasett, GTA Online, som utspelar sig inom vidsträckta metropolen södra San Andreas. Var sjunde dag välsignas spelare […]

Subscribe US Now