Var kan jag hitta Spotify-året i recension? Inslagna 2022

admin

Varje år i december är det inte bara adventstid – musikströmningstjänsten gör också sin årliga recension tillgänglig för användarna. Du kan nu se i "Spotify Wrapped" vilka låtar, artister och album som följde med dig under 2022.

Varje år i december är det inte bara adventstid – musikströmningstjänsten förser även användarna med sin årliga recension. Du kan nu se i “Spotify Wrapped” vilka låtar, artister och album som följde med dig under 2022.

Spotifys årliga översyn 2022 är dock inte tillgänglig i webbläsar- eller skrivbordsversionen. GIGA förklarar för dig hur du kan hitta din personliga Spotify-årsrecension 2022 och hur du kan få ännu mer exakta datum förutom “Wrapped”.

Spotify Annual Review 2022: Det är det du har hört mest

Du kan bara hitta din individuella recension av året i Spotify-appen på Android och iPhone. Startar applikationen och tar fram ” Start “-området nedan. Då hittar du bannern med titeln “#spotifywrapped” i mitten.

Om du följer grafiken kommer du att presenteras med din personliga recension av året. Det här är ingen tråkig lista, utan en genomarbetat animerad presentation i berättelseformat. Det hela är understruket med spåren som följde med dig i år. Utvalda låtar presenteras med en passande rubrik. Du kan också ta reda på hur många minuter du har lyssnat på på Spotify i år och vilka de mest spelade låtarna som fanns på ditt konto.

Spotify årsrecension 2022 endast synlig i appen

Under året som granskas kan du lägga till de mest spelade låtarna till en spellista i ditt musikbibliotek och starta ännu en musikalisk resa genom år 2022.

Det finns också några jippon som din personliga “musikaura”. Naturligtvis finns det även information om den podcast du har lyssnat på längst på Spotify under 2022, samt topp 5 av dina favoritpoddar. Antalet olika artister och din mest spelade artist presenteras också för dig i Spotifys årsrecension.

Du kan självklart även hitta dina olika topp 5-listor via Facebook och Snapchat under 2022. Dela Twitter, Instagram och Co. så att dina vänner kan se vilka dina favoritlåtar, album och artister var i år. Du kan givetvis se årsrecensionen flera gånger i Spotify-appen. Om du inte kan se bannern ännu, följ den här länken till din “Wrapped” översikt.

Om du inte vill vänta till slutet av året varje gång för att få en lämplig överblick över dina lyssningsvanor, visar vi dig hur du kan se din Spotify-statistik permanent:

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

5 bästa surfplattor för att läsa böcker och göra anteckningar

Surfplattor ger det bästa av två världar. De är större än smartphones och samtidigt mycket mer bärbara än bärbara datorer. Denna funktion gör ... Läs mer

Inlägget 5 bästa surfplattor för att läsa böcker och göra anteckningar publicerades först i TecnoTuto .

Subscribe US Now