Avsluta DAZN: Avsluta prenumerationen på sportströmning nu

admin

DAZN är en streamingtjänst som helt fokuserar på att sända sport och tävlingar live. Om du vill avsluta ditt medlemskap på grund av den senaste prishöjningen eller om du inte längre vill streama livesport i allmänhet kan du säga upp DAZN-prenumerationen.

DAZN är en streamingtjänst som helt fokuserar på att sända sport och tävlingar live. Om du vill avsluta ditt medlemskap på grund av den senaste prishöjningen eller om du inte längre vill streama livesport i allmänhet kan du säga upp DAZN-prenumerationen.

Vi visar dig var du kan avbryta DAZN om du inte vill acceptera den kommande prishöjningen eller om du helt enkelt har tappat intresset för direktsänd sport. Om du inte vill söka länge, använd denna länk för att komma direkt till kontoöversikten, där du kan säga upp din prenumeration:

Så här kan du avboka hos DAZN

Om du inte längre vill använda DAZN kan du snabbt och enkelt säga upp ditt abonnemang online på ditt kundkonto:

Logga in på DAZN med dina åtkomstdata. Styr knappen "Meny " längst upp. Välj " Mitt konto ". I det nya fönstret kan du nu se dina kontouppgifter. Där kan du bland annat se vilken typ av medlemskap. Om du vill avbryta ditt medlemskap hos DAZN klickar du bara på knappen "Avbryt medlemskap ". Följ instruktionerna på skärmen med " Fortsätt för att avbryta " för att avbryta prenumerationen. Eventuellt kan du ange en anledning till varför du inte längre vill använda tjänsten.

Avbokning är inte möjlig i DAZN-appen på smartphonen. Du kan dock använda den mobila webbläsarappen för att gå igenom stegen ovan för att avbryta betald åtkomst.

dazn-abo-avbryt

Uppsägning är möjlig när som helst. Du har fortfarande tillgång till alla livesändningar och on-demand-streams fram till slutet av den period du redan har betalat för. En förtida uppsägning och betalning av redan debiterade belopp är inte möjlig. Om du använder DAZN med ett årsabonnemang har du tillgång till slutet av de bokade 12 månaderna. Du kan ångra avbokningen när som helst i samma fönster.

Alternativt finns det också ett "Paus"-alternativ med vilket DAZN-åtkomst kan "pausas" under en viss tid. I det här fallet fortsätter prenumerationen, du har bara tillfälligt ingen tillgång, men du betalar ingenting för det. Alternativet passar till exempel för fotbollsfans som inte hittar några spännande sändningar i DAZN-programmet under sommar- eller VM-uppehållet.

Avsluta DAZN: Avsluta prenumerationen på sportströmning

Om prenumerationen redan löper under debiteringsperioden kan medlemskapet sägas upp i slutet av en faktureringsmånad. Efter uppsägning sker inga fler debiteringar via den betalningsmetod du har sparat.

Om det finns problem med avbokningen, använd lämpligt formulär för att kontakta DAZN support. På andra ställen hittar du all information om kostnaderna och DAZN-programmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Beatles och John Lennon musikhistoriska samling ska auktioneras ut som NFTs

Varje NFT i "Lennon Connection: The NFT Collection" skulle erbjudas som ett audiovisuellt samlarobjekt, berättat av Julian Lennon själv.

John Lennons äldste son Julian säljer några av de mest sällsynta musikhistorierna från sin privata samling.

John Lennons kappa från filmen "Magical Mystery Tour", hans cape från "Hjälp!", tre gitarrer och Paul McCartneys handskrivna arrangemangsnoter för "Hey Jude" är några av de mest eftertraktade memorabilia från musikhistorien för icke-fungibel token (NFT). ) auktion.

NFT-serien, kallad "Lennon Connection: The NFT Collection", har öppnat upp för budgivning på måndag och kommer att börja den 7 februari i samarbete med NFT-marknadsplatsen YellowHeart och Julien's Auctions. En del av försäljningen från NFT-auktionen kommer att doneras till Lennons White Feather Foundation.

Julian skulle behålla de ursprungliga fysiska föremålen och köparen skulle äga rättigheterna till den unika NFT. Varje NFT i samlingen skulle erbjudas som ett audiovisuellt samlarobjekt, berättat av Julian Lennon själv.

Det mest anmärkningsvärda föremålet som förväntas locka det högsta budet sägs vara den handskrivna lappen av Paul McCartney för Hey Jude. NFT för artikeln har ett startpris på $30 000.

Relaterat: Det finns ett webbläsarplugin som autoblockerar Twitter NFT-profilbilder

Julien's Auctions har tidigare sålt andra Beatles-memorabilia och inbringat miljontals dollar på auktionen. Några av de mest anmärkningsvärda föremålen inkluderar en av John Lennons akustiska gitarrer som inbringade 2,4 miljoner dollar, Ringo Starrs trumset såldes för 2,2 miljoner dollar, trumhuvudet som Ringo använde på "Ed Sullivan Show" 1964 såldes för 2,1 miljoner dollar.

NFT har blivit den senaste trenden inom krypto och många tror att det skulle störa konstindustrin. Mainstream-artister och kändisar har avstått från traditionella auktioner för NFT eftersom det har blivit den senaste trenden inom konstbranschen.

Subscribe US Now