GTA 5 och GTA Online PS5 och Xbox Series X|S: Förbeställningar och förnedladdningar är tillgängliga

Mark Brown

GTA 5 och GTA Online Next-Gen förbeställningar är ÖPPNA

Medan GTA 5 och GTA Online Remasters kommer att finnas tillgängliga om några dagar på PS5 och Xbox Series X|S, den 15 mars, lanserar Rockstar Games förbeställningar idag för de nya versionerna av deras flaggskeppsspel som upptar fronten på scenen i snart 9 år redan.

Dessa är digitala förbeställningar på PlayStation och Microsoft Store, när det gäller de fysiska versionerna måste vi vänta till nästa månad för att få tag på de förpackade versionerna.

Priset för GTA 5 och GTA Online PS5 och Xbox Series

Observera att GTA 5, men även GTA Online, båda har rabatter på -75 % på PlayStation 5 och -50 % på Xbox Series X | S under de 3 månaderna efter lanseringen, dessa kampanjer är därför tillgängliga fram till den 14 juni i år, så att vanliga spelare lättare kan byta till de nya versionerna. Dessutom kan de på PS5 ta GTA Online gratis i 3 månader, och spelet kommer att förbli i deras ägo för alltid. Detta erbjudande gäller endast på PlayStation 5.

GTA 5 och GTA Online : 39,99€, men ett introduktionserbjudande för 19,99€ på Xbox Series X|S och 9,99€ på PS5 i 3 månader.Endast GTA Online : 19,99€, men introduktionserbjudanden för 9,99€ på Xbox Series X|S, gratis på PS5 i 3 månader.

Du kan klicka på länkarna nedan beroende på vilka erbjudanden och plattformar du vill köpa.

Storleken på GTA 5 och GTA Online på Xbox Series X|S och PS5

GTA 5 och GTA Online är också redan nedladdningsbara på vår PS5 och Xbox Series X|S, tyvärr, precis som vad Rockstar Games gjorde med den fristående versionen av Red Dead Online, är de två spelen inte åtskilda av sina filer, vilket kommer att öka i onödan utrymmet som används på våra SSD:er, för dem som i slutändan bara tar GTA Online. Paketet av de två spelen väger därför 87,81 GB på Xbox Series X | S och 86,837 GB på PlayStation-sidan.

Som en påminnelse kommer GTA V och GTA Online att finnas tillgängliga digitalt den 15 mars och i april för boxversionen. Om du vill veta mer om nya funktioner, olika grafiklägen eller till och med spara överföringar, klicka här.

Next Post

Internet Explorer försvinner permanent den 15 juni 2022

Internet Explorer säger adjö och vi kommer inte att missa det. Du har säkert inte använt den här webbläsaren på flera år och om du är en av de yngsta i området har du kanske aldrig använt den. Ja, som en datorapplikation idag är den oviktig, du bör veta att […]

Subscribe US Now