Dussintals GTA 6-utvecklingsvideor har läckt ut online

admin

Grand Theft Auto 6 är det mest efterlängtade spelet som kommer ut senare detta årtionde.

Den ursprungliga källan till GTA 6-läckan försöker för närvarande förhandla fram ett avtal med Take-Two Interactive och Rockstar Games.

Dussintals GTA 6-utvecklingsvideor har läckt ut online

Den här söndagen precis borta, gav en hacker alla livets chock med dussintals videor, av vad som tros vara underutvecklingsfilmer från GTA 6, som laddades upp online.

Här är vad den ursprungliga källan från GTAForums sa:

Hej,

Här är 90 filmer/klipp från GTA 6.

Det är möjligt att jag kan läcka mer data snart, GTA 5 och 6 källkod och tillgångar, GTA 6 testbygge.

Den berörda personen tillbringade timmar med att ställa frågor från skeptiska användare på forumen, och hackaren var till synes mer än glad över att bevisa legitimiteten hos de läckta GTA 6-filmerna och bilderna. Källan bad senare någon från Rockstar Games och/eller Take-Two Interactive att kontakta dem. Man tror att hackaren försöker utpressa Rockstar genom att hota att läcka ännu mer GTA 5 och 6-information.

TLDR; det här är inte din vanliga läckare – det här är ett brott som begåtts av en brottsling.

Vi hoppas innerligt att de som är på Rockstar Games mår bra.

Bloombergs Jason Schreier, som tidigare läckt information om den kvinnliga huvudpersonen för GTA 6, har förklarat hur allvarlig situationen är på Twitter. Andra har hoppat in i diskussionen och uttryckt sina uppriktiga känslor för situationen på Rockstar Games och Take-Two Interactive.

Neil Druckmann, medordförande för Naughty Dog, hade några uppmuntrande ord att dela med dem som “berördades av den senaste läckan”.

Vi håller helhjärtat med Neil.

Både Rockstar och Take-Two har ännu inte officiellt erkänt dataintrånget, men den senare har redan påbörjat den långa och mödosamma (om inte meningslösa) processen att försöka DMCA allt som laddats upp till internet.

GTA 6 bekräftades officiellt tidigare i år. Take-Two har noll planer på att skynda på Rockstar men de tror att GTA 6 kommer att “sätta kreativa riktmärken”. Rockstars senaste rekrytering antas ha varit för GTA 6.

Next Post

Hur man köper andelar online

De flesta människors största problem när de börjar investera är att inte förstå hur man köper aktier. Det beror på att de inte förstår hur man köper aktier på nätet bekvämt. Detta behöver dock inte vara ett problem. Det finns flera sätt att köpa aktier online. Här är några av […]

Subscribe US Now