Level 360-spelare upptäcker ett tjusigt GTA Online-racingtrick

admin

Det verkar som att Grand Theft Auto Online-spelare inte alltid är upptagna med att vända varje sten för att leta efter ledtrådar om Grand Theft Auto 6. Vissa försöker faktiskt ha kul. Ett exempel är en veteranspelare som, efter att ha nått den avundsvärda nivån 360, har upptäckt ett nytt livsförändrande trick i spelet.

Oavsett vem som “upptäckte” detta racingtrick är det fortfarande ganska fantastiskt hur mycket detaljer Rockstar Games lägger i GTA 5.

Reddit-användaren, u/BigStonks29, snubblade över ett mycket användbart trick när han nådde nivå 360 och bestämde sig för att dela denna upptäckt i GTA Online-subreddit.

Detta trick, som är en ganska stor spelomvandlare, tillåter spelare att utföra en flat spin med bilar i luften, allt genom att trycka på handbromsknappen och styra åt vänster eller höger. Denna nyfunna teknik säkerställer mjukare landningar och bättre stunts, och minskar risken för att vända sina fordon.

Trots att de spenderat hundratals timmar och uppnått högre nivåer än BigStonks29, erkände många användare att de inte hade någon aning om detta flat-spinning-trick. Detta fick en del att undra om det finns andra manövrar i GTA Online kvar att upptäcka.

Vissa påpekade dock att det inte är så att Rockstar Games inte brydde sig om att lära spelarna detta drag. Specifikt var den här typen av manöver, ibland kallad “flat spinning”, en av de många saker som lärdes ut i Grand Theft Auto 5 under de tidiga delarna av spelet när man tävlade med Lamar.

Ironiskt nog gick inlägget av samma användare upp kort efter att en populär GTA YouTuber, TGG, laddade upp en video med titeln “101 tips som varje GTA Online Player Should Know”.

I den nämnda videon pratar YouTubern om samma sak och lär spelarna detta användbara trick.

GTA Online fortsätter att överraska spelare med “dolda” funktioner ett decennium efter lanseringen.

Huruvida detta är en slump eller inte är fortfarande oklart, men det är säkert att säga att GTA Online fortfarande är ett av de mest populära spelen som finns. Tack vare de ständiga uppdateringarna från Rockstar och rikedomen av användarskapade stuntlopp, fortsätter GTA Online att ge oändliga möjligheter för njutning, nöje och upptäckt.

I de andra GTA-nyheterna är GTA 5 tillbaka på menyn för Xbox Game Pass-prenumeranter. Vad som sägs är att detta bara gäller konsol- och molnversionerna av den populära prenumerationstjänsten. Återigen finns PC-spelare kvar på utsidan och tittar in.

Next Post

Alternativa verktyg för grafisk design

Upptäck alla möjligheter och vilken som passar dina behov bäst! Idag är det många som bara använder Canva för att designa, eftersom det är en riktigt populär mjukvara och webb, och det går inte att förneka att den har stor funktionalitet och en stor mängd […]

Subscribe US Now