Red Dead Online: Nya september-telegramuppdrag och bonusar

admin

Ny uppdatering i Red Dead Online som lägger till telegramuppdrag

Något som inte är brukligt, Rockstar Games har precis rullat ut en ny uppdatering till Red Dead Online, och lagt till nytt innehåll för första gången på över ett år. Faktum är att telegramuppdragen läggs till ytterligare 3 med dagens uppdatering, de tillkännagavs för flera veckor sedan när tillkännagivandet av slutet på de stora DLC:erna för Red Dead Online. Dessutom finns ett nytt evenemang tillgängligt under hela september med temat Merchant Roll.

Vad är nytt i Red Dead Online-uppdateringen

Nya telegramuppdrag

3 nya Hardcore-svårighet Telegram-uppdrag är nu tillgängliga i Red Dead Online, besök ett postkontor för att hämta Telegrammet och starta de nya uppdragen genom din väska. Uppdragen är:

« I Bad Faith » från en till fyra personer.« Stark medicin » från en till fyra personer.« Så och skörda » från en till fyra personer.

Nya varianter av Telegram Missions En ny arbetsgivare

Den redan befintliga serien av telegramuppdrag En ny arbetsgivare håller på att modifieras. Från och med nu kommer uppdragen att utföras på nya platser under de kommande två veckorna, därefter kommer det att vara möjligt att välja mellan originalversionerna och dagens nyheter.

Diverse tillägg

De redan existerande konfrontationssätten Fackelpass ser sig själv lägga till 4 nya kort, vilket gör det möjligt att lägga till lite variation för de få människor som gillar den här typen av spelläge. Den 13 september är det dessutom turen till konfrontationsläget Erövring för att se 4 nya kort tillagda.

Dessutom har ett alternativ i inställningarna för att läsa krediterna, listan över personer som arbetat på Red Dead Redeption 2 och Red Dead Online lagts till. Du hittar spelkrediterna här.

Septemberbonusar i Red Dead Online

Dubbla intäkter i säljarförsäljning

Under hela september tjänar försäljningen av säljarroller dubbla RDO$ och XP. Dessutom ökade leveransen av djurkroppar till Cripps, vilket möjliggör produktion, produktionen av denna verksamhet 50 % snabbare i september. Om du startar Red Dead Online och inte har rollen som säljare än, kommer försäljning av djurkroppar till slaktare att ge dig ytterligare 50 % RDO-bonus.

Ytterligare bonus för handlarroll

Utöver ytterligare belöningar i Merchant Sales, kan du också njuta av olika bonusar för denna roll. Denna månads Free Roam Trade Route-evenemang ger dubbla belöningar till handlare som deltar. Du kommer att få en bonus på 3 växtätare beten för att genomföra detta evenemang.

Dessutom, om du gör minst en säljförsäljning varje vecka under evenemanget, kommer du att få Cripps Outfit Militärt överskott 2 samt 50 RDO$ för varje avslutad vecka.

Dubbla intäkter i telegramuppdrag

Hard Business Telegram-serien med svårighetsfulla uppdrag som lades till Red Dead Online för ungefär ett år sedan erbjuder dubbla belöningar i RDO$ och XP.

död och begravd, kommer att leda dig att döda ett mål i hjärtat av Saint Denis. Du kommer bara att ha en beskrivning av hennes outfit för att identifiera henne, så håll utkik.västerländsk rättvisa, gäller Del Lobo-gängets väpnade ockupation av Armadillo. Förutom några välbevakade platser kommer du att kunna röra dig i staden ganska fritt, så länge du inte utlöser deras skott.Helvete kallt, du måste ligga lågt. Ett lokalt gäng förbereder sig för ett rån och du har blivit ombedd att hämta deras ritningar.

Dessutom belönar nya varianter av Tough Business-telegramuppdrag dubbla RDO$ och XP under de kommande två veckorna.

Vinsterna fördubblades i Il Sovrano-möjligheten

Tåget som bär den gula ädelstenen, Il Sovrano, gör ett stopp på Rhodos på väg till Sacramento Great Fair. Om du lyckas komma in i staden och sedan lämna den med stenen i din ägo kommer du att tjäna dubbla RDO$, guldtackor och XP fram till den 3 oktober.

Dykare bonus

Från 6 till 12 september:Utvald aktivitet: FackelpassSlutför en händelse i utforskningsläge för att låsa upp Pälshandskar.Från 13 till 19 september:Utvald aktivitet: ErövringGenomför ett event i Free Roam Mode för att låsa upp regnrocken Morgon frack.Från 20 till 26 september:Utvald aktivitet: Last Survivor HardcoreSlutför ett event i roam-läge för att låsa upp byxorna Förbannade strumpor.Från 27 september till 3 oktober:Utvald aktivitet: FångaGenomför ett event i utforskningsläge för att låsa upp jackan Cardozo.

September Försäljning i Red Dead Online

Kampanjerna för denna september månad ger möjlighet för personer som startar Red Dead Online att komma in i affärer, genom att köpa slaktarbordet för lägret, vilket ger tillgång till rollen som handlare. Dessutom har skräddarna igen Irwin kappa och Skogsvantar under en begränsad tid.

Handlarroll

-33 %
10 lingots d’or

Chariot de chasse - Red Dead Online

handelsvagnar

-40 %

litet viltgevär

-50 %

Ammunition till småviltsgeväret

-50 %

Pilar

-50 %

Båge

-40 %

Alla prickskyttegevär

-40 %

Diagram för små spelpilar

-35 %

turkomanska hästar

-30 %

Köpmannakläder

-30 %

September Community Outfit

Silver Gunslinger

Som varje månad i Red Dead Online sedan början av året lyfts en outfit som en medlem i communityt föreställts fram, för att återskapa denna outfit måste du hämta kläderna gratis hos en skräddare. För den här september månad är det Le Gunslingers argent-outfit gjord av användaren XxMsterchiefxX.

Hatt Homburg i västKnytscarfFransk aftonskjorta (manligt kön) / Chemise Iniesta (kvinnligt kön) Bra tillfällesvästKlassisk frackLäderhandskarbanditbyxorSlitna Roper BootsEperons Gerden MorrowExplorer hölsterbälte

Prime Gaming-fördelar

Här är Red Dead Online Prime Gaming-förmånerna för september månad, dessa förmåner är endast för personer med ett Amazon Prime-medlemskap som är länkat till deras Rockstar Games Social Club-konto (länkar här)

Red Dead Online-spelare som loggar in i spelet före den 5 oktober kommer att få 5 guldtackor, 25 kapitalkuponger, Cripps’ Traveling Opulence 1-outfit och Prospector Jig emote.

Källa: Rockstar Games

Next Post

Hur man handlar aktier Storbritannien

Så du har bestämt dig för att lära dig hur man handlar aktier Storbritannien, men vet inte var du ska börja? Den här artikeln kommer att lära dig om att välja en handelsplattform, välja en strategi och hålla ditt konto säkert. Den här artikeln är för dig! Börja investera på […]

Subscribe US Now