Hur man handlar aktier Storbritannien

aliintizar71

Så du har bestämt dig för att lära dig hur man handlar aktier Storbritannien, men vet inte var du ska börja? Den här artikeln kommer att lära dig om att välja en handelsplattform, välja en strategi och hålla ditt konto säkert. Den här artikeln är för dig! Börja investera på aktiemarknaden idag! Här är några tips för att komma igång! Se till att läsa om företagets bakgrund innan du registrerar dig. Kolla då in tipsen nedan!

Investera på aktiemarknaden

Du kan köpa aktier på den brittiska aktiemarknaden av många anledningar. Det ger dig exponering för ekonomisk tillväxt genom att ta en position i ett företag. Aktiekurserna ökar över tid i takt med att företagen växer. Faktum är att brittiska aktier har genererat en genomsnittlig avkastning på 5 % per år över inflationen, vilket betyder att dina pengar kommer att fördubblas i värde på 14 och ett halvt år. Innan du investerar, se ändå till att du har en “regnig dag” kontantfond, som är minst tre månaders utgifter.

Det enklaste sättet att investera i brittiska aktier är genom en börshandlad fond. Dessa fonder kan ge dig en bred portfölj av brittiska aktier och kan handlas precis som alla andra aktier. Den vanligaste ETF:n är MSCI United Kingdom Index Fund, även om det finns flera andra fonder med brittisk exponering. Alternativt kan du köpa aktier direkt från bolag noterade på London Stock Exchange. I vissa fall kan du behöva ett utländskt mäklarkonto för att göra sådana investeringar. Du bör också överväga skattekonsekvenser när du investerar på den brittiska aktiemarknaden. För mer information om bitcoin revolution, besök URL 

Välja en handelsplattform

Det finns många faktorer att tänka på när du väljer en handelsplattform för handel med aktier i Storbritannien. En av de viktigaste är säkerheten. Medan onlinemäklare bör tillhandahålla en mängd olika säkerhetsåtgärder, bör säkerhet vara en högsta prioritet. Du bör också leta efter användarvänlighet och säkerhet. Du bör kunna lägga och avbryta beställningar omedelbart, samt få uppdateringar i realtid och fördröjd data. Plattformen du väljer bör vara noterad på en reglerad börs, samt erbjuda en mängd olika inloggningsalternativ.

Du bör också leta efter funktioner som hjälper dig att handla effektivt och lönsamt. Även om CMC Markets handelsplattform är en av de bästa för aktiehandel i Storbritannien, är den också mycket anpassningsbar och enkel att använda. Detta företag, som grundades 1989, regleras av Financial Conduct Authority och är säkert att använda ditt investeringskapital. CMC Markets vänder sig främst till CFD-investerare och erbjuder mer än nio tusen instrument.

Välja en strategi

När du bestämmer dig för hur du ska handla i Storbritannien måste du välja en strategi som fungerar för din stil. De mest framgångsrika handlarna koncentrerar sig på en enskild tillgång, till exempel en aktie, och använder en viss mängd kapital för att handla med den tillgången. Oavsett din strategi är det viktigt att sätta en vinstorder. I Storbritannien kan du göra inkrementella vinster genom att göra en handel åt gången.

Hålla ditt konto säkert

Som en brittisk aktiehandlare är du förmodligen intresserad av att hålla ditt konto säkert när du handlar med onlinemäklare. Dessa mäklare bör erbjuda dig ett antal säkerhetsfunktioner som håller ditt konto säkert. Dessa kan inkludera ytterligare lösenord, säkerhetsfrågor, unika koder som skickas via e-post eller sms och fysiska säkerhetsnycklar som ansluts till USB-portar. Om du är osäker på säkerhetsfunktionerna hos din mäklare, se till att de förklarar hur de fungerar och aldrig dela kundinformation med tredje part.

Next Post

Så här handlar du med aktier

  Om du är intresserad av att handla med aktier finns det flera faktorer som du bör känna till. Det är bäst att använda en mäklare om du inte har erfarenhet inom detta område, eftersom dessa personer kan ge dig goda råd på marknaden. En limitorder är ett annat viktigt […]

Subscribe US Now