Black Friday & Cyber Monday 2022: Amazon med starka förhandserbjudanden

admin

Fyndjägare kan knappt vänta: I år kommer det återigen att finnas många specialerbjudanden på Black Friday, Cyber Monday och omgivande dagar. Amazon och andra återförsäljare har reagerat och har redan kraftigt sänkt priset på flera storsäljare.

Fyndjägare kan knappt vänta: I år kommer det återigen att finnas många specialerbjudanden på Black Friday, Cyber Monday och omgivande dagar. Amazon och andra återförsäljare har reagerat och har redan kraftigt sänkt priset på flera storsäljare.

Black Friday & Cyber Monday 2022: De bästa Amazon-erbjudandena i förväg

Black Friday och Cyber Monday kommer inte att äga rum förrän den 26:e och 29: e november 2022, men de som har särskilt bråttom med julshopping kan redan göra sina första fynd på Amazon. Erbjudandena från onlinepostorderföretaget från Seattle inkluderar redan kraftigt rabatterade storsäljare. Det här är höjdpunkterna:

Electronic Arts videospel för Nintendo Switch, PS4, PS5, PC och Xbox reducerade kraftigt. Samsung tv-apparater och soundbars med rabatter på upp till 54 procent. WISO skattemjukvara för PC och Mac från 10,89 euro. Xiaomi 11T 5G + hörlurar för 549,90 euro (istället för 599,90 euro): Ny flaggskeppssmartphone från Xiaomi med 256 GB minne, 8 GB RAM, MediaTek Dimensity 1200 UA-processor, 6,67 tums AMOLED-skärm med 120-MP triple-kamera och 108 Hz super snabbladdningsfunktion. SanDisk SSD Plus 2 TB för 140,99 euro (istället för 249,99 euro RRP): Extremt populär intern SSD från SanDisk med 2 TB lagring, 545 MB/s läshastighet och 450 MB/s skrivhastighet. Samsung 28-tumsskärm för 249 euro (istället för 369 euro RRP): 4K-skärm med IPS-skärm, 60 Hz, AMD FreeSync, 4 ms svarstid, 2x HDMI, 1x displayport och 1x hörlurar billigare än någonsin. Kaspersky Internet Security för 39,95 euro (istället för 88,19 euro RRP): anti-malware, antispårning, betalningsskydd och stalkerdetektering, 2-årig licens för upp till 3 enheter (PC/Mac/mobil). Enders gasolgrill för 349,99 euro (istället för 499 euro): Gasgrill med 3 brännare betygsatt mycket bra av Amazon-kunder under en kort tid 150 euro billigare. SodaStream Crystal 2.0 för 94,99 euro (istället för 159,99 euro RRP): Sodabryggare som består av 1x koldioxidcylinder, 2x glaskaraffer och 2x dricksglas. Amazon Music Unlimited 3 månader gratis (efter det 7,99 € per månad, kan avbrytas när som helst). Hörbara ljudböcker: 60 dagar gratis för Prime-medlemmar (efter det 9,95 € per månad, kan avbrytas när som helst).

Datum: Datum för Black Friday & Cyber Monday 2022

Black Friday: Fredagen den 26 november 2022 Cyber Monday: Måndagen den 29 november 2022 Cyberweek och "Bargain Festival" tid: 22 november till 5 december 2022

Erfarenheten har visat att det finns mycket bra erbjudanden veckan före och veckan efter Black Friday. Beroende på återförsäljare kallas denna period eller delar av den också som Cyberweek, Cyber Monday Week, Black Week, Black Weekend eller liknande.

Boka tid i kalendern för Black Friday här:

Google Kalender Windows / Apple Calendar, Outlook, Thunderbird etc.

För Black Friday kommer vi att uppdatera den här artikeln regelbundet så att du alltid kan hitta de bästa erbjudandena här. Det bästa du kan göra är att bokmärka det!

Vad är Black Friday 2022?

Black Friday kommer från USA. Varuhusen röjer traditionsenligt sina lager där på helgen efter Thanksgiving för att göra plats för julaffären. Dessutom beviljades enorma rabatter i vissa fall. Under de senaste åren har Black Friday blivit ett gigantiskt shoppingevenemang, särskilt online, som även hittat till Tyskland. Black Friday är nu väl etablerad även för oss.

Vilka återförsäljare deltar i Black Friday?

I stort sett alla online-återförsäljare och även många tegel- och murbruksbutiker. De största återförsäljarna på nätet som har deltagit de senaste åren har varit Amazon, Saturn, MediaMarkt, Otto och Ikea. Vi förväntar oss att det inte kommer att bli annorlunda 2022.

Vilka Black Friday-fynd kan du förvänta dig?

Det kommer att göras fina fynd nästan överallt. Vi förväntar oss enorma rabatter inom bland annat följande områden:

Mobiltelefoner med och utan avtal, tillbehör, bärbara datorer och surfplattor, hushållselektronik som dammsugarrobotar, matberedare och smarta hemprodukter, underhållningselektronik, det vill säga spelkonsoler, spel, TV-apparater och projektorer, hörlurar, högtalare och ljudbarer, speltillbehör som spelstolar, bildskärmar, möss och tangentbord Vitvaror som tvättmaskiner, diskmaskiner Prenumerationstjänster för ljudböcker, musik- och videostreaming och mycket mer appar och mjukvara

Hur ofta är Black Friday?

Bara en gång om året. Ja verkligen! Och om du nu tror att det inte kan bero på att dessa shoppingevenemang ständigt firas så har du åtminstone inte helt fel. Amazon Prime Day kommer att äga rum på våren den 11 november. singeldagen. Olika butiker har naturligtvis andra mer eller mindre regelbundna kampanjer – momskampanjerna eller klubberbjudandena på Saturn och MediaMarkt, till exempel påsk- eller septembererbjudandena på Amazon och många fler. Detta är normalt och du kan göra bra fynd där också. Ändå "överglänser" Black Friday (och den tillhörande Cyber Monday) allt – ingen kampanj är större eller viktigare, och ingen av onlineåterförsäljarna genererar så mycket försäljning.

En fälla bör inte förbli onämnd här: vissa butiker och webbplatser kallar ofta falska "Black Fridays", till exempel som "Summer Black Friday". Detta är naturligtvis nonsens – försöket görs att kapitalisera på ett "stimulans"-ord här.

Ska jag vänta på Black Friday för att göra inköp?

Det kan vi inte ge ett generellt svar på. Även om det finns bra till fantastiska priser på produkter i nästan alla produktgrupper på Black Friday, så finns det fynd oavsett detta när som helst på året. Om du letar efter en specifik produkt behöver du inte vänta i månader. Det är vettigt att titta på prisutvecklingen och sedan slå till när det är billigt – oavsett om det är på Prime Day, Black Friday eller vid ett annat datum. Å andra sidan avråder vi också från att köpa produkter till fullpris när Black Friday är precis runt hörnet. Med lite tålamod och marknadsöverblick kan du spara mycket pengar på hösten.

Vad ska jag se upp med på Black Friday?

Frestelsen är stor att kasta sig ut i fyndsuget och bara shoppa. Men folkspråket vet: du sparar mest på produkter som du inte ens köper. Det borde för guds skull inte hindra dig från att leta efter fynd, men vi vill ändå ge dig några tips.

Tänk på vad du behöver innan. Sätt en gräns för impulsköp. Undersök de bästa priserna och få en uppfattning om prisutvecklingen för dina önskade produkter. Pandemin är inte över än, det är bäst att undvika fyndsuget i fulla butiker. Det är bekvämare online och det är lättare att jämföra priser. Gå till GIGA.DE, vi kommer att lista de bästa priserna och de mest rekommenderade produkterna åt dig.

Hela GIGA-redaktionen kommer att plöja hela fyndfyrverkeriet på Black Friday och de tillhörande "helgdagarna" och berätta vad du kan få billigast och var. Bokmärk den här sidan så missar du inga erbjudanden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Världens största Bitcoin-fond kan bli ETF i juli när GBTC närmar sig 40 miljarder USD AUM

Att ansöka om att konvertera GBTC nu är "perfekt timing", hävdar företagets ETF-chef, men oron kvarstår över branschens övergripande styrka.

Grayscale kan lansera sin Bitcoin ( BTC ) börshandlade fond (ETF) så snart som juli 2022, har en av dess chefer sagt.

När han talade vid ett virtuellt evenemang som anordnades av MarketWatch den 27 oktober, gav Grayscale globala chef för ETF:er David LaValle en nio månaders tidslinje för godkännande av amerikanska tillsynsmyndigheter.

Gråskala: Nu är det dags att ansöka om en ETF

Grayscale, som driver den största volymen av Bitcoin-investeringsprodukten globalt, Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), upprepade den här månaden att de är "åtagna" att omvandla den till en ETF.

Enligt LaValle var tidpunkten för att skicka in ansökan för att göra det denna vecka idealisk.

"Vi tyckte att det var den perfekta tiden att skicka in vår ansökan", sa han.

"Nu när Bitcoin-terminsprodukterna var något utanför SEC:s tallrik, skulle de vara öppna för att titta på anmälningarna av spotbaserade produkter."

ETF-ansökningar kräver en lång 240-dagars analysperiod med US Securities and Exchange Commission, vilket öppnar möjligheten för ett klartecken i juli.

I oktober fick fyra ETF:er grönt ljus, alla baserade på Bitcoin-terminer snarare än spot, något som Grayscale och andra är angelägna om att ändra.

GBTC hade $38,8 miljarder i förvaltningstillgångar (AUM) från och med torsdagen, med den totala summan för alla Grayscale-fonder nu på $53,1 miljarder.

GBTC-innehav kontra BTC/USD-diagram. Källa: Bybt

Hayes: ETF-marknaden behöver "friskt kapital"

Som Cointelegraph rapporterade är förhoppningarna höga om att spot-ETF:er kommer att tillåtas verka från november mitt i ny kritik av terminsbaserade produkter.

Relaterat: GBTC levererade bättre avkastning än Bitcoin ETF:er förra veckan

Arthur Hayes, tidigare chef för derivathandelsjätten BitMEX, gav en mer svidande inblick i hela ekosystemet den här veckan.

"Det finns redan en pseudo-ETF med över 40 miljarder dollar i AUM, Grayscale Bitcoin Trust (GBTC). Det är inte tekniskt sett en ETF, men den samlade ändå tillgångar. Därför är det som krävs inte en rörelse av AUM från en spårningsprodukt till en annan, utan nytt kapital in i systemet”, skrev han i ett dedikerat blogginlägg .

"När GBTC läggs till mixen av USA-listade spårningsprodukter, kommer det faktiskt att finnas en ny nettoefterfrågan från detaljhandlare och institutioner som inte redan är investerade i utrymmet? Jag fruktar att berättelsen om institutionella och privata investerare som plöjer in AUM i komplexet kan vara felplacerad, vilket de som vill vara involverade i stort sett redan är.

Marknaderna har haft flera år på sig att prissätta en potentiell ETF-lansering, detta efter att ha sett flera avslag från SEC, som var och en flyttar Bitcoin-priset mindre och mindre med tiden.

De åsikter och åsikter som uttrycks här är enbart författarens och återspeglar inte nödvändigtvis åsikterna från Cointelegraph.com. Varje investerings- och handelsrörelse innebär risk, du bör göra din egen forskning när du fattar ett beslut.

Subscribe US Now