Fler GTA 6-teases kommer troligen till GTA Online snart

admin

De flesta läckor som hittas i GTA Online och som hänför sig till framtida Rockstar Games-projekt upptäcks i nyare och inkommande uppdateringar. Det är i stort sett hur datamining fungerar – en studio lägger till en uppdateringsfil före den faktiska offentliga releasen och dataminers tar reda på viss information innan det officiella tillkännagivandet.

Bara Rockstar Games vet hur många retas om GTA 6 som gömmer sig i GTA Online.

Men ibland ger en tillbakablick på äldre uppdateringar potentiellt banbrytande information som kan hjälpa fansen att få ihop spännande nyheter.

Fler GTA 6-teases kommer troligen till GTA Online snart

Till exempel, efter att ha tittat närmare på två stora uppdateringar från tidigare år i Grand Theft Auto Online, hittade en läckare referenser till Vice City som gick under radarn vid den tiden.

Förra årets LS Tuners-uppdatering lade till Vice City Mambas-dekalen i spelet. Det finns också konstverket Vice City Metro Mule som lades till 2018.

Det mest fördömande beviset på att dessa är retade och inte återuppringningar är att de inte var framträdande förrän båda lades till GTA Online. När det gäller Vice City Metro Mule fanns det inte ens när GTA: Vice City kom ut för decennier sedan. Men, som påpekade av örnögda fans, visade det läckta GTA 6-spelet från några månader tillbaka transportföretaget på affischer och på sidan av fordon.

Det krävs ingen raketforskare för att sätta ihop två och två och bekräfta att Rockstar använder och har använt GTA Online för att reta GTA 6.

Denna nyfunna information bör uppmuntra fansen att gräva djupare i GTA Online och ta reda på vad mer de kan avslöja i spelet. Naturligtvis är detta inte alltid bra, eftersom GTA-fans är kända för att nå. Men vid det här tillfället kommer de flesta att ta vad de kan få om så bara för att övervinna sig själva tills Rockstar känner för att dra tillbaka gardinerna på GTA 6. Förhoppningsvis kommer allt detta retande snart att upphöra med en officiell traileravslöjande för GTA 6 .

Vem vet? Vi kan få officiella besked om GTA 6 nästa år före dess “förmodade” lansering 2024, enligt Microsoft.

GTA 6 förväntas utspelas i fansens favoritfiktiva stad, Vice City.

Just nu kan fans se fram emot att kolla in Los Santos Drug Wars-uppdateringen för GTA Online och framtida innehållssläpp.

Next Post

GTA Online: Los Santos Drug Wars-uppdatering släppt, fullständig lista med nytt innehåll

DLC:erna Los Santos drogkrig finns i GTA Online Rockstar Games har precis rullat ut en helt ny gratisuppdatering till GTA Online, Los Santos Drug Wars. Denna femtonde DLC i spelet lägger till en ny narrativ båge med nya manusuppdrag i drogvärlden, som påminner om den berömda Breaking Bad-serien för den […]

Subscribe US Now