GTA Online: Juli 2023 GTA+ prenumerationsförmåner, bonusar och kampanjer

admin

GTA Plus-förmåner från 20 juli till 16 augusti 2023

Den helt nya bilen, Penaud La Coureuse, är tillgänglig gratis för GTA+-prenumerationsmedlemmar i juli tillsammans med olika andra förmåner, bonusar och kampanjer. Faktum är att premiummedlemmar i GTA Online har ytterligare bonusar i många olika racingkategorier, tillräckligt för att kontrollera om hon förtjänar sitt namn som racer genom att kasta henne på asfalten. Nya fordon kan också testas på Vinewood Car Club, men också köpas med -20 % kampanj i hela utställningslokalen. Den här prenumerationen är tillgänglig på Xbox Series X|S- och PlayStation 5-konsolerna för $5,99 varje månad.

Fåraktig The Runner

Gratis fordon: Sheepish the Runner

Sportig

1 990 000 GTA$

FRI

Kan återställas på:
Legendarisk motorsport

Spole Cyclone II

Vinewood Car Club

GTA+-prenumeranter kan köra ett urval av fordon som visas på Vinewood Car Club i fritt läge, gå direkt från byggnaden till hamnen eller i interaktionsmenyn för att få ett fordon levererat till dig, till skillnad från andra utställningslokaler har Vinewood Car Clubs fordon ingen tidsgräns för användning, så du kan svälja så mycket bitumen du vill. Premiummedlemmar i GTA Online kan också dra nytta av kampanjer på de fordon som visas, för att sedan fortsätta köra med dem efter att aktien förnyas nästa månad.

Här är listan över fordon för denna månad:

Avklassa Walton L35 : 1 356 976 GTA$ (-20 % rabatt)

Vapid Clique Break : 983,252 GTA$ (-20 % rabatt)

Spole Cyclone II : 1 819 152 GTA$ (-20 % rabatt)

Imponte Arbiter GT : 1 283 152 GTA$ (-20 % rabatt)

Karin Sultan RS Classic : 1 431 200 GTA $ (-20 % rabatt)

Grotti Furia : 2 212 064 GTA$ (-20 % rabatt)

Pegasi Toreador : 3 400 000 GTA $ (-20 % reduktion)

Ocelot Locust : 1 319 608 GTA$ (-20 % rabatt)

Dewbauchee Champion : 3 020 064 GTA$ (-20 % rabatt)

Bilverkstadslyft

-100 %

650 000 GTA$
FRI

Kan återställas på:
Maze Bank Foreclosures

Bilverkstadslyften låter dig lagra ett andra fordon från en kund i din verkstad, medan du väntar på att du ska fullfölja hans beställning.

Exklusivt mönster och färger

Premiummedlemmar i GTA Online kan applicera den exklusiva Penaud Rally-dekalen på den helt nya sportbilen Penaud La Coureuse, såväl som Lime Pearl Chameleon-lackeringen på alla fordon som kan anpassas.

De 3 exklusiva kläderna för GTA+-medlemmar för juli månad 2023

Exklusiva kläder att samla in

GTA+-medlemmar har 3 exklusiva klädesplagg att låsa upp genom att logga in på GTA Online den här månaden, det här är jackorna Manor Surano och Santo Capra x Manor, samt byxorna med samma namn.

Dubbla vinster i exotisk export

Sedan möjligheten att köpa vissa fordon har tagits bort är ett antal mycket eftertraktade i Los Santos. Priserna har därför ökat och dina kunder är redo att betala dubbelt så mycket för en klassisk bil. Fram till den 16 augusti tjänar Exotic Export-fordon som är listade på tavlan i din Auto Shop dubbla GTA$ & RP-belöningar för GTA+-medlemmar.

Junk Energy Time Trials som ändras dagligen i GTA Online

Bonusar i Junk Energy Time Trials

De helt nya Junk Energy Time Trials betalar ut en 50 % bonus i GTA$ och RP den här månaden, eller GTA$75 000 för att slå timern. Varje dag ändras tidsperioden och du kan försöka slå klockan igen och hämta dina GTA$75 000.

Vinstbonus i ett visst antal lopp

Under hela juli månad erbjuder många typer av lopp 50 % högre belöningar för icke-medlemmar i GTA$ och RP, här är listan över aktiviteter.

x1.5: Hotring-lopp. x1.5: Speciella fordonstävlingar. x1.5: Ultralätta lopp. x1.5: Stuntlopp. x1.5: Klassiska Issi-lopp. x1.5: Landlopp. x1.5: Air Races.

Dessa bonusar läggs till veckans. Exempel, veckan den 20 juli erbjuder tredubbla intäkter i Ultralight-lopp för icke-medlemmar, för GTA+-medlemmar är inkomstmultiplikatorn därför 4,5.

Hao i sin anpassade butik redo att uppgradera en ny HSW-bil

HSW förbättringar

-50 %

Alla HSW-transformationer av alla fordon som är kompatibla med Hao-uppgraderingar säljs till -50 % för GTA-medlemmar under hela juli månad.

GTA $500 000 bonuspengar

Alla GTA+-medlemmar får en bonus på 500 000 GTA$ varje gång prenumerationen faktureras, logga bara in för att dra nytta av det. Prenumeranter som köper ett Shark Card i GTA Online kommer också att få 15 % mer GTA$.

Dykare bonus

Som varje månad kan GTA+-medlemmar dra nytta av gratis taxipriser för att snabbt resa runt i delstaten San Andreas, samt färdigheter och fordonsleveranser för i synnerhet gratis VD:ar.

Källa: Rockstar Games

Next Post

GTA Online Hangar Business Solo Money Guide

GTA Online har massor av lukrativa affärsalternativ som du kan gå efter för att tjäna miljoner på nolltid, med vissa tjänar du mycket mer än andra. En av de företag som ingen trodde skulle bli lönsamma i GTA Online är smugglingsverksamheten, vanligen kallad “Hangar Business”. Efter San Andreas Mercenaries DLC-uppdateringen […]

Subscribe US Now