GTA Vice City The Definitive Edition återförenas med PlayStation Now

Mark Brown

GTA Vice City remaster är gratis att spela på PLAYSTATION via PS Now

Tillgänglig sedan 11 november i GTA-trilogin, GTA Vice City The Definitive Edition i sin PS4-version går med i PlayStation Now-katalogen idag, och de fram till måndag 2 maj. Som en påminnelse är PS Now ett abonnemang som låter dig spela en hel katalog med spel via molnspel, där spelet streamas på din konsol eller PC. Du kommer därför att behöva en bra anslutning för att dra full nytta av detta abonnemang.

För de som inte känner till det här spelet ännu, det är en remaster av GTA Vice City som släpptes 2002. Utspelar sig mitt i årtiondet av excentriska frisyrer, pastellkostymer och överdrifter av alla slag, här är historien om en man, Tommy Vercetti , som kommer att stiga genom kriminaliteten inspirerad av filmen Scarface. Berättelsen utspelar sig i staden Vice City, ett gigantiskt virtuellt stadsområde med oöverträffad rikedom inspirerad av Miami. Det är också alla kontrasters stad, milsvida fina sandstränder vid sidan av ruttna myrar. Kändisarnas gigantiska villor gnuggar sig med gettots. Lägg till det icke-linjära spelandet och en frispråkig hjälte, så har du en dekadent stad full av glädje och fördärv som bara väntar på dig.

Ljus- och ljuseffekterna har gjorts om i denna remaster, liksom texturerna som nu är i hög upplösning. Men konstriktningen förblir densamma för att vara trogen den ursprungliga versionen av GTA Vice City. Det är därför ingen remake, grafiskt ser det ut som originalspelet, men snyggare. Dessutom har olika förbättringar lagts till, inklusive ett vapenhjul för att snabbt välja ett vapen att använda, men också ett annat hjul för radioapparaterna för att lyssna på Laura Branigans Self Control på Flash FM så snabbt som möjligt!

Källa: PlayStation Blog

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Data från 700 miljoner LinkedIn-användare är till salu

En av användarna som motsvarar ett forum som frekventeras av hackare skulle ha lagt ut ett urval av data från 700 LinkedIn-användare till försäljning. Tydligen, och som ägarföretaget (Microsoft) förklarar, skulle data inte vara resultatet av en dataläcka och användarnas privata information skulle vara säker. Uppgifterna har publicerats i RaidForums […]

Subscribe US Now