SodaStream Crystal, Easy & Duo: Soda -tillverkarna är så billiga just nu

admin

SodaStream -läsktillverkare är inte bara särskilt populära och har blivit oumbärliga i många hushåll, de är också bra för miljön. I den här artikeln kan du ta reda på var du kan få SodaStream Crystal, Easy och Duo till de billigaste priserna.

SodaStream läsktillverkare är inte bara särskilt populära och har blivit oumbärliga i många hushåll, de är också bra för miljön. I den här artikeln kan du ta reda på var du kan få SodaStream Crystal, Easy och Duo till de billigaste priserna.

SodaStream läsktillverkare: Crystal, Easy & Duo köp billigt på en gång

Om det är för irriterande för dig att dra vattenflaskorna hem från snabbköpet i längden, bör du definitivt ta en titt på läsktillverkare från märket SodaStream . Detta skyddar inte bara din rygg, utan också miljön. Det finns för närvarande tre modeller från marknadsledaren SodaStream , som du kan komma långt under det rekommenderade försäljningspriset. Detta är de bästa erbjudandena för SodaStream Crystal (med glasflaskor), Easy (plastflaskor) och Duo (glas- och plastflaskor):

SodaStream Crystal 2.0 för 84,02 euro på MediaMarkt (istället för 187,89 euro RRP) – "Megapack" med tre glaskaraffer och en koldioxidcylinder.

SodaStream Easy för 45 euro på Rewe (istället för 89,99 euro RRP) – Med en 1L PET -flaska och en koldioxidcylinder.

SodaStream Duo för 84,95 euro på Kaufland (istället för 169,90 euro RRP) – läskmaskin med glasflaska, plastflaska och en rosa koldioxidcylinder.

SodaStream: Hur fungerar läsktillverkaren?

Produkterna från företaget SodaStream har haft stor popularitet i åratal och är bland de absoluta storsäljarna när det gäller läsktillverkare. Crystal -modellerna bubblar upp i glaskaraffer istället för plastflaskor, vilket kan vara fördelaktigt både när det gäller hälsa och smak. SodaStream Crystal 2.0 är lite bättre bearbetad jämfört med föregångaren och CO2 -fyllningen är minimalt enklare. Det senaste tillskottet i SodaStream -familjen är duomodellen, som kan bubbla i både glas- och plastflaskor.

Principen för mousserande vatten förklaras enkelt: du fyller en karaff med kranvatten, kyler den helst i kylskåpet och fyller sedan flaskan med koldioxid med ett knapptryck i SodaStream. Här läggs komprimerad CO2 i flaskan och du får mousserande vatten av bästa kvalitet. Eftersom kranvatten testas intensivt i Tyskland och har en utmärkt sensorisk kvalitet, finns det ingen nackdel jämfört med vatten på flaska. Detta sparar dig inte bara för att släpa lådor, utan också för pengar: En CO2 -cylinder räcker till cirka 60 liter vatten – det motsvarar 5 lådor med 12 × 1 liter mineralvatten. Dessutom är miljön skyddad, för till skillnad från mineralvatten på flaska behöver det kalla vattnet inte transporteras i onödan genom republiken. Om du vill läsa hur bubblan fungerar exakt har vi tillhandahållit bruksanvisningen för dig här.

De utbytbara CO2 -cylindrarna är standardiserade och fungerar med alla vanliga bubblare. De kan bytas billigt i fler och fler butiker, inklusive järnaffärer, apotek och stormarknader. Kostnaderna för per cylinder är vanligtvis 5 till 10 euro vid byte – de 5 vattentankarna är betydligt dyrare i jämförelse. Om du köper en annan cylinder som ersättning måste du lägga till cirka 15 till 20 euro flaskdeposition.

Om du inte känner för att ha vanligt mousserande vatten kan du förfina din drink med olika sirap efter det mousserande vattnet. Mängden smaker varierar från enkla juicer till cola – det finns verkligen något för alla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Krypto-till-fiat likviditetsstart Xanpool samlar in 2725 miljoner dollar

XanPool positionerar sig som en "Uniswap-liknande" krypto-till-fiat AMM som förlitar sig på likviditeten hos sina deltagare.

Leverantören av kryptovaluta till fiat-infrastruktur Xanpool fortsätter att expandera verksamheten i Asien och Stillahavsområdet (APAC) genom att säkra ny finansiering.

Den Hongkongbaserade starten tog in 27 miljoner dollar i en finansieringsrunda av serie A som leddes av Valar Ventures, riskkapitalföretaget som grundades av PayPal-skaparen Peter Thiel.

Andra deltagande investerare inkluderade kryptofokuserat riskkapitalbolag CMT Digital samt ängelinvesterare som TransferWise-grundare Taavet Hinrikus, meddelade Xanpool i fredags.

Xanpool driver verksamhet i 13 länder i APAC och försöker ytterligare befästa sin närvaro i regionen med ny finansiering. Xanpools VD Jeffery Liu berättade för Cointelegraph att starten fungerar i länder som Indien, Hong Kong, Filippinerna, Singapore, Thailand, Indonesien, Australien, Nya Zeeland och Japan.

”Under det kommande kvartalet eller två utökar vi främst våra tjänster till ytterligare några APAC -länder. Förutom att konsolidera vårt innehav på befintliga marknader, konstaterade Liu.

Sedan lanseringen i mars 2019 har plattformen hittills samlat över 500 000 användare och 400 affärspartners, enligt meddelandet. "I slutet av 2022 strävar vi efter att ha ökat vår användarbas med 20x till 10 miljoner användare över APAC", säger VD.

XanPool är en peer-to-peer krypto-till-fiat-plattform och ett likviditetsnätverk som förlitar sig på deltagarnas likviditet. Plattformen använder outnyttjade pengar från privatpersoner och företag för att avveckla transaktioner mellan valutor och kryptovaluta, vilket minskar motpartsrisken och kostnaderna och tillåter likviditetsleverantörer att tjäna upp till 2% på sitt lediga kapital.

Xanpools vd berättade för Cointelegraph att starten startar programvara som liknar den decentraliserade finansieringsplattformen Uniswap. "Förutom att vår automatiska marknadsförare istället för krypto-till-krypto automatiserar mellan krypto och fiat," noterade Liu.

Relaterat: Crypto fintech MoonPay siktar enligt uppgift på 3,4 miljarder dollar värdering i första VC -finansiering

”I stället för krypto-inhemska LP-skivor sträcker sig våra LP-skivor från traditionella import-exportföretag till penningtjänstoperatörer till kryptofonder. Denna likviditet används i huvudsak för att reglera transaktioner i lokal valuta och kryptovaluta direkt från individens eller företagets plånbok, säger VD. Liu betonade att Xanpool aldrig rör pengar på enskilda eller företags plånböcker.

"Vi gör helt enkelt mjukvara som gör det möjligt för individen eller företaget att automatisera sina köp och försäljningar, och i gengäld tjäna en avgift", säger chefen.

Den senaste finansieringen ger XanPools totala insamling till cirka 32 miljoner dollar, inklusive tidigare finansiering från enskilda investerare. Företaget samlade in 4,3 miljoner dollar i en pre-A-finansieringsrunda i november förra året i samband med sin officiella lansering.

Subscribe US Now