SodaStream läsktillverkare är inte bara särskilt populära och har blivit oumbärliga i många hushåll, de är också bra för miljön. I den här artikeln kan du ta reda på var du kan få SodaStream Crystal, Easy och Duo till de billigaste priserna.

SodaStream läsktillverkare: Crystal, Easy & Duo köp billigt på en gång

Om det är för irriterande för dig att dra vattenflaskorna hem från snabbköpet i längden, bör du definitivt ta en titt på läsktillverkare från märket SodaStream . Detta skyddar inte bara din rygg, utan också miljön. Det finns för närvarande tre modeller från marknadsledaren SodaStream , som du kan komma långt under det rekommenderade försäljningspriset. Detta är de bästa erbjudandena för SodaStream Crystal (med glasflaskor), Easy (plastflaskor) och Duo (glas- och plastflaskor):

SodaStream Crystal 2.0 för 84,02 euro på MediaMarkt (istället för 187,89 euro RRP) – "Megapack" med tre glaskaraffer och en koldioxidcylinder.

SodaStream Easy för 45 euro på Rewe (istället för 89,99 euro RRP) – Med en 1L PET -flaska och en koldioxidcylinder.

SodaStream Duo för 84,95 euro på Kaufland (istället för 169,90 euro RRP) – läskmaskin med glasflaska, plastflaska och en rosa koldioxidcylinder.

SodaStream: Hur fungerar läsktillverkaren?

Produkterna från företaget SodaStream har haft stor popularitet i åratal och är bland de absoluta storsäljarna när det gäller läsktillverkare. Crystal -modellerna bubblar upp i glaskaraffer istället för plastflaskor, vilket kan vara fördelaktigt både när det gäller hälsa och smak. SodaStream Crystal 2.0 är lite bättre bearbetad jämfört med föregångaren och CO2 -fyllningen är minimalt enklare. Det senaste tillskottet i SodaStream -familjen är duomodellen, som kan bubbla i både glas- och plastflaskor.

Principen för mousserande vatten förklaras enkelt: du fyller en karaff med kranvatten, kyler den helst i kylskåpet och fyller sedan flaskan med koldioxid med ett knapptryck i SodaStream. Här läggs komprimerad CO2 i flaskan och du får mousserande vatten av bästa kvalitet. Eftersom kranvatten testas intensivt i Tyskland och har en utmärkt sensorisk kvalitet, finns det ingen nackdel jämfört med vatten på flaska. Detta sparar dig inte bara för att släpa lådor, utan också för pengar: En CO2 -cylinder räcker till cirka 60 liter vatten – det motsvarar 5 lådor med 12 × 1 liter mineralvatten. Dessutom är miljön skyddad, för till skillnad från mineralvatten på flaska behöver det kalla vattnet inte transporteras i onödan genom republiken. Om du vill läsa hur bubblan fungerar exakt har vi tillhandahållit bruksanvisningen för dig här.

De utbytbara CO2 -cylindrarna är standardiserade och fungerar med alla vanliga bubblare. De kan bytas billigt i fler och fler butiker, inklusive järnaffärer, apotek och stormarknader. Kostnaderna för per cylinder är vanligtvis 5 till 10 euro vid byte – de 5 vattentankarna är betydligt dyrare i jämförelse. Om du köper en annan cylinder som ersättning måste du lägga till cirka 15 till 20 euro flaskdeposition.

Om du inte känner för att ha vanligt mousserande vatten kan du förfina din drink med olika sirap efter det mousserande vattnet. Mängden smaker varierar från enkla juicer till cola – det finns verkligen något för alla.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *