iOS 16: revolutionerande koncept förändrar hur vi kallar

admin

Har du någonsin tänkt på det: Vad kan eller bör ändras i grundkonceptet för ett telefonsamtal 2022? Svårt att föreställa sig att det finns något där. Och ändå är följande idé så briljant att Apple skulle behöva vara galen för att inte vilja inkludera den i den kommande iOS 16 för iPhone.

för alltid

Har du någonsin tänkt på det: Vad kan eller bör ändras i grundkonceptet för ett telefonsamtal 2022? Svårt att föreställa sig att det finns något där. Och ändå är följande idé så briljant att Apple skulle behöva vara galen för att inte vilja inkludera den i den kommande iOS 16 för iPhone.

Om du inte vet kan du faktiskt fortfarande använda en smartphone som iPhone för att ringa telefonsamtal nuförtiden. Tyvärr är det väldigt få som gör det, speciellt yngre som avskyr kontakt på detta sätt. Istället finns det sms-öknar eller röstmeddelanden som man skickar till varandra och sedan måste läsa igenom eller lyssna länge på. Ett direkt samtal verkar ha fallit ur modet.

Revolutionerande idé för iOS 16: Ämnesrad för telefonsamtal – wow

Så hur kunde du göra själva telefonsamtalet mer attraktivt igen? Dan Mall, VD för SuperFriendly, har en genuint briljant idé som kommer att förändra vårt sätt att ringa för alltid (Källa: Dan Mall via 9to5Mac). Idén: Innan någon ringer ställs och skrivs ett ämne, liknande ett e-postmeddelande. Den uppringda personen visas denna ämnesrad direkt på iPhone-skärmen innan samtalet accepteras. Dels har han eller hon möjlighet att sätta upp ett kort samtal, man sparar sig även förklarande ord i början av samtalet och dels kan man avvisa samtalet direkt om man inte är intresserad.

Tja, så här hanterar du oönskade samtal idag:

Detta gör telefonsamtalet mycket mer effektivt och rädslan för att ta samtalet elimineras. Men tanken går ännu längre. Som användare kan du till exempel göra det obligatoriskt att ange ett ämne. Om detta inte händer går samtalet direkt till brevlådan. Liten droppe bitterhet: Allt detta var förmodligen bara mellan Apple-enheter, Android-smartphones måste stanna utanför.

Även avsedd för Apple Watch

Funktionen skulle dock inte begränsas till enbart iPhone, integrering i Apple Watch skulle vara lika tänkbar och vettig för Mall. Detta parafraseras för smartklockan enligt följande:

"Du kan till exempel säga till en röstassistent att ringa om ett specifikt ämne. Och om du hoppar över det kan du bli ombedd att göra det. Den här typen av interaktion är mindre komplicerad än att skriva, och både utgående och inkommande samtal ger och fångar upp mer information.”

Vi tänker: Underbart! Förhoppningsvis får Apple nys om det och funderar på något liknande för kommande iOS 16. Läsarna på 9to5Mac är för övrigt av samma åsikt. Hittills har mer än 70 procent av de som deltagit i en undersökning instämt i följande påstående: "Ja, jag skulle vilja veta vad ett samtal handlar om innan jag svarar på det." Endast knappt 20 procent är frispråkiga , resten verkar vara i allmänhet inte längre intresserade av telefonsamtal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Kina piloterar rikstäckande blockchain-utveckling över verkliga användningsfall

Några av nyckelområdena för blockchain-utveckling inkluderar tillverkning, energi, statlig datadelning och tjänster, brottsbekämpning, beskattning, brottmål, inspektion och gränsöverskridande finansiering.

Cyberspace Administration of China (CAC) tillkännagav inledningen av en intern ansträngning för att påskynda blockchain-utveckling och innovation över 15 zoner och 164 enheter.

Initiativet syftar till storskalig implementering av blockkedjeteknologi mellan företag och statliga organisationer i Kina.

CAC, tillsammans med andra statliga myndigheter, instruerade tillsynsmyndigheterna att "främja den intensiva och balanserade layouten av blockchain-teknologiinfrastruktur i regionen, bilda en storskalig produktions-nivå cross-chain datautbyte, och främja bildandet av en flerpartssamverkande blockchain-industriekologi."

Meddelandet inkluderade också en lista över städer, företag och andra enheter – förutbestämda av lokala och avdelningsrekommendationer – som kommer att vara direkt involverade i blockchain-piloterna.

Ett utdrag av CAC:s lista för blockchain-pilotprojekt. Källa: CAC

Nyckelområdena för blockchain-utveckling inkluderar tillverkning, energi, statlig datadelning och tjänster, brottsbekämpning, beskattning, brottmål, inspektion, upphovsrätt, civila angelägenheter, det mänskliga samhället, utbildning, hälsovård, handelsfinansiering, riskkontrollhantering, aktiemarknad och korsmarknaden. -gränsfinansiering.

Cirkuläret betonar också behovet av tillsynsavdelningar att samordna utvecklingen och främjandet av pilotprojekten "och ge full spel åt blockkedjans roll för att främja datadelning, optimera affärsprocesser, minska driftskostnaderna, förbättra samarbetseffektiviteten och bygga en pålitlig systemet."

Relaterat: Kina strävar efter att separera NFT:er från krypto via ny blockchain-infrastruktur

Trots en stark hållning mot kryptoantagande fortsätter den kinesiska regeringen att visa intresse för relaterade ekosystem inklusive blockchain och icke-fungibla tokens (NFT).

Senast har det blockkedjebaserade servicenätverket (BSN), ett statligt stödjat blockkedjeprojekt i Kina, enligt uppgift arbetat på en infrastruktur för att stödja företag och individer i att bygga NFT-fokuserade plattformar och appar.

Som Cointelegraph rapporterade syftar projektet till att stödja utbyggnaden av plattformar som kan handla icke-krypterade NFT:er via fiat-valuta.

Subscribe US Now