Du har inte mycket tid på dig, men du vill ändå inte missa underhållande spelkul däremellan? Då har vi de perfekta spelen för dig! Du kan slänga på dem snabbt och njuta av dem fullt ut i en krispig session.

Spelande för däremellan

Nästan alla spelare vet det: Om cirka 30 minuter måste du ta dig till tåget, ha en tid eller träffa vänner – att sätta igång Red Dead Redemption 2 nu eller starta en ny omgång av Civiciliation 6 är inte längre värt det.

Nu skulle du behöva något mer underhållande. Allt som inte tar mer än en halvtimme. Vi har valt ut 15 spel för dig som erbjuder dig just det. Gardin upp för 15 spelsnacks som du kan spela perfekt emellan.

Omgången måste vara fyrkantig och ett spel tar knappt 5 minuter … eller något sånt åtminstone! Rocket League är precis grejen för däremellan. De korta omgångarna kan bli lite längre tack vare de många målen och förlängningen, men man behöver vanligtvis aldrig planera mer än 10 minuter för en match.

Dessutom startar spelet snabbt och en match hittas nästan lika snabbt – såvida du inte letar efter folk som kan spela basketläge med dig online. Det kan ta ett tag…

Och om du föredrar den klassiska varianten istället för bilfotboll kan du också överbrygga några minuter med FIFA då och då – oavsett vilken del! Längden på halvlekarna kan du själv bestämma innan matchen – och självklart finns det alltid tid mot en kort match med sin hemmaklubb mot den hatade rivalen.

Det absolut klassiska spelet Tetris bör givetvis inte saknas i den här listan – men fungerar bara om du inte är ett absolut blockess . Om du fortfarande kan spränga iväg den ena raden av fyra efter den andra utan problem även i maxfart, kan du lägga ner mycket tid på ett enda varv.

Den tuffa pusselskjutningsserien Hotline Miami är i princip också perfekt för att slå ihjäl lite tid. De första nivåerna är ofta ganska korta och skarpa , men senare blir det lite mer krävande.

En kort runda i Call of Duty multiplayer är vanligtvis över senast efter 15 minuter – speciellt spellägen som "Free for All" eller "Team Deathmatch" erbjuder underhållande action i små bitar, oavsett vilken del av serien du spelar .

Medan många battle royale-spel som PUBG eller Call of Duty: Warzone gillar att dra ut på tiden, är rundorna i Apex Legends vanligtvis gjorda efter cirka 20 minuter. Inte konstigt, trots allt består en stor del av skyttens spelupplägg också i att ta sig från A till B så snabbt och smidigt som möjligt.

Strategirollspelet Fire Emblem Heroes från Nintendo är endast tillgängligt för Android och iOS och har därför också optimerats för användning på mobila enheter. Jämfört med huvudseriens utlöpare har spelupplägget förenklats avsevärt, de taktiska skärmytslingarna är vanligtvis över på några minuter.

I Dungeon Crawler Hades tar du rollen som Zagreus, som försöker kämpa sig igenom underjorden till berget Olympen. På vägen får du uppgraderingar som stärker dina vapen och färdigheter eller ger dig mer livsenergi. Om du biter i gräset på väg till Olympus är det heller inga problem: För det första tar en löprunda vanligtvis bara 15-30 minuter . För det andra samlar du också in en valuta under dina experiment, som du kan lägga in i den permanenta förbättringen av dina vapen, hälsopoäng och färdigheter. Så för varje misslyckad löpning blir du bättre då och då.

Alla som alltid har velat bygga sitt eget valv bör definitivt ta en titt på Fallout Shelter. Mobilspelet är perfekt för däremellan, eftersom du kan utföra många uppgifter och lägga nya beställningar inom några minuter . Sedan kan du säkert avsluta appen, eftersom dina Vault-invånare behöver några timmar för att implementera dina kommandon. Lite i taget förstoras ditt skydd, du får fler typer av byggnader att välja mellan och du måste möta nya faror.

Det som gäller för Apex Legends gäller i slutändan även Fortnite. Battle Royale-spelet från Epic Games imponerar med sitt snabba spel och korta rundor, så det går enkelt att starta även om du bara har en halvtimme kvar.

Sugen på lite demonisk grimasering? I Diablo 3 skär du dig igenom enorma horder av monster. Byte och nivå är mottot! Med rätt konstruktion stängs även sprickor igen på några minuter och du får några ton guld och lämplig utrustning.

Den mobila utlöparen League of Legends: Wild Rift är också lämplig för den korta rundan däremellan. När allt kommer omkring, varar matcherna vanligtvis bara 15-20 minuter . Spelprincipen motsvarar huvudspelets. Med ett team på 4 kamrater går du ut i striden i rollen som en hjälte du väljer. Ditt mål är att bryta igenom till fiendens bas och förstöra förbindelsen mellan dina motståndare. För att göra detta måste du gradvis förstöra fiendetorn som annars skulle sakta ner din framryckning med eld och besegra andra spelarhjältar.

Genom att slåss mot datorstyrda minions samlar du pengar och erfarenhetspoäng. Även om du kan investera pengarna i ny utrustning i din bas, kan du förbättra dina färdigheter med nivåhöjningar.

Det finns helt enkelt inget bättre än att ta 5 minuter att putsa Eddy Gordos ansikte i Tekken . Representerar alla gånger din kompis har gjort dig galen med Eddy och hans löjliga helikopter capoeira-drag!

Canabalt var en av de tidigaste populära ändlösa löparna. I rollen som ung kostymbärare hoppar du över taken på en stad som rasar ihop bakom dig. Så länge som möjligt måste du försöka undvika hinder och övervinna stora avgrunder. Canabalt är tillgängligt för iOS, Android och PC, men Android-användare rapporterar att ett fel på nya enheter gör att din löpare är alldeles för snabb i starten. Så om du kan är det bäst att ta iOS- eller PC-versionen direkt.

Tävlingarna i nuvarande Forza Horizon 4 bjuder på underhållande racingkul, annars kan alla digitala racerförare helt enkelt ta sig igenom den öppna spelvärlden i några minuter och beundra de underbara panoramabilderna av virtuella Storbritannien.

Letar du efter korta spel som du kan spela igenom i rad inom några timmar? Inga problem! Det kan vi erbjuda dig också!

31 korta spel som du kan spela igenom på en kväll

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *