Bästa 9 gratis Rss-läsare

digitateam

På senare tid har vi ständigt letat efter bra RSS-läsare för att hitta och dela rikt innehåll för våra användare. RSS är ett utmärkt sätt att hålla sig uppdaterad med nyheterna, eftersom den uppdateras så fort dina favoritnyhetssidor uppdateras, och du får dina nyheter så snart de publiceras, men det finns hundratals val när det gäller hur du vill flöden som ska presenteras – och det är där de olika RSS-läsarna kommer in.


Här är en recension av 9 av de bästa gratis RSS-läsarna online. Den här listan hjälper dig att välja den bästa RSS-läsaren som passar dina behov, så att du kan njuta av dina RSS-flöden som du vill ha dem.


Matigt


RSS-läsare: Feedly


Feedly är en online RSS-läsare med ett rörigt användargränssnitt. Den har en Lägg till innehåll-funktion som hjälper dig att snabbt hitta nya innehållskällor att prenumerera på. Även om Feedly är gratis att använda som den är, har den en betald prenumerationsplan som kostar $5 i månaden. Den betalda planen låser upp några fler funktioner som integration med webbappar som Evernote och Dropbox.


Feedreader online


RSS-läsare: Feedreader Online


Feedreader Online är en enkel och gratis RSS-läsare. Den har två typer av visningslägen, en funktion som kallas Stjärnmärkta objekt för att spara RSS-flödesobjekt och ett filter för att visa olästa objekt. Enligt min åsikt är detta verkligen de enda funktionerna du behöver för en bra RSS-läsupplevelse.


Goda nyheter


RSS-läsare: Goda nyheter


Goda nyheter samlar alla dina innehållskällor på ett ställe. Det betyder att du kan läsa din RSS, favoritsajter och sociala medier på ett centraliserat sätt. Den har totalt 12 alternativa visningslägen för din bekvämlighet.


FlowReader


RSS-läsare: FlowReader


FlowReader är vad du skulle få om du kombinerade RSS och sociala medier. Det är ett bra alternativ för människor som vill se alla sina innehållskällor på ett ställe.


Inoreader


RSS-läsare: Inoreader


Inoreader är en funktionsrik RSS-läsare som har massor av konfigurerbara alternativ. Till exempel låter den dig skapa anpassade regler som utför åtgärder som “Skicka till e-post” eller “Skicka till Instapaper”. Den har fyra visningslägen och fyra UI-teman. Utöver Inoreaders gratisprenumerationsplan har den betalprenumerationsplaner som börjar på $2,99 i månaden.


Feedspot


RSS-läsare: Feedspot


Feedspot är en gratis RSS-läsare med en integrerad sökfunktion som låter dig söka i dina innehållskällor. Det kan rekommendera webbplatser att prenumerera på baserat på dina intressen. Feedspot har en betald prenumerationsplan som kostar $24 per år, och det ger dig en annonsfri upplevelse.


Den gamla läsaren


RSS-läsare: Den gamla läsaren


Den gamla läsaren har alla funktioner du förväntar dig av en bra RSS-läsare: Kortkommandon, olika visningslägen, allt det där bra. Om du migrerar från Google Reader eller någon annan RSS-mjukvara som kan exportera prenumerationer till OPML-fil, kan du använda funktionen “Importera” för att lägga till alla dina flöden, programmet migrerar alla dina flödesmappar för att säkerställa att du känner dig som hemma omedelbart . Plattformen har också ett integrerat socialt nätverk: Du kan ansluta till andra användare och dela innehåll med varandra. The Old Reader är gratis för upp till 100 prenumerationer, eller så kan du uppgradera till en premiumprenumerationsplan som kostar $5 i månaden.


Sammanfattning

Vissa människor behöver en mer omfattande upplevelse av att läsa webbinnehåll. Våra förslag för allt-i-ett-innehållsläsare är FlowReader och Goda nyheter.


Om du är orolig för integriteten kan du vara värd för din egen RSS-läsare med gratis och öppen källkod CommaFeed.


relaterade inlägg

De bästa RSS-läsarna för Ubuntu

De bästa RSS-läsarna för Ubuntu

Även om de flesta tekniska experter aktivt hävdar att RSS (Rich Site Summary) är död, särskilt efter att Google Reader lades ner för 5 år sedan men det är ännu inte så…

projekt

Bokning gratis bokningsmotor

Recipetor - verktyg för hantering av kök, recept och leverantörerNext Post

Take-Two avslöjar anledningen till varför GTA 6 tar så lång tid

Förväntningarna på den sjätte Grand Theft Auto huvudlinjen fortsätter att öka. Det är ingen hemlighet att fansen har efterlängtat mer information om GTA 6 sedan dess bekräftelse förra året. Men många kanske undrar varför spelets utveckling verkar ta längre tid än väntat. När allt kommer omkring var gapet mellan tidigare […]

Subscribe US Now