Rockstar Games tipsar om GTA 6-avslöjande datumuppdatering i GTA Online

admin

Kommer detta att bli året Rockstar Games kommer att släppa eller åtminstone avslöja GTA 6? Fans skulle få dig att tro det. Men medan Rockstar fortsätter att arbeta på GTA 6 bakom kulisserna, kan ingenting stoppa dem från att reta och direkt trolla fans. Som exempel, i den senaste GTA Online-uppdateringen kunde de trevliga och glada människorna på Rockstar inte låta bli att skratta med sin vanliga humor.

Rockstar Games Tips Gta Reveal DateEn trailer för avslöjande av GTA 6 skulle vara det perfekta sättet att avsluta GTA 5:s 10-årsjubileum.

Rockstar Games tipsar om GTA 6-avslöjande datumuppdatering i GTA Online

Den senaste GTA Online-uppdateringen släpptes tidigare i veckan. Som alltid publicerade Rockstar en blogg som beskriver alla nya grejer samt bonusar på väg till det populära onlinespelet.

Om du scrollar ner till delen av Diamond Casino Podium, finns det en del där som läser precis hur Rockstar gillar att trolla sina fans, och säger:

Varje år kommer med det hoppfulla löftet att detta år kommer att bli året allt äntligen kommer ihop. Tja, 2023 kan vara det året, så varför inte börja titta på den där “nya året, nya jag”-attityden genom att ta en snurr på Lucky Wheel för möjligheten att vinna veckans stora pris, HVY Insurgent, en offroad pansarfordon starkt nog att ta sig an både motståndare och irriterande terränghinder.

Delen “varje år kommer med det hoppfulla löftet att i år kommer att bli året allt äntligen kommer samman” är enkelt Rockstars sätt att säga till fansen, “vi vet att ni har väntat på GTA 6-nyheter.”

Nu, om vi kommer att höra GTA 6-nyheter i år eller inte, är det bara Rockstar som kan svara på det.

I år fyller Grand Theft Auto V, det näst mest sålda spelet genom tiderna, 10 år. Den har haft fortsatt framgång de senaste åren, mycket tack vare GTA Online.

Nu när GTA 5 börjar bli äldre, är det den perfekta tiden att göra en fullständig avslöjande av GTA 6 efter förra årets bekräftelse på att nästa GTA-spel är under utveckling. Om inte annat skulle en avslöjande bidra till att ge investerare förtroende för framtiden för Take-Two Interactive efter att den garanterat alla att utvecklingen av GTA 6 kommer att fortsätta som planerat trots läckorna.

Rockstar Games Tips Gta Reveal DateGTA 6 kan ersätta GTA 5 som den mest framgångsrika underhållningsprodukten inom videospelsindustrin.

Ingen förväntar sig att GTA 6 ska släppas i år – Microsoft säger att det kan vara ute 2024 medan Tom Henderson säger att vi fortfarande är minst två år kvar till lanseringen – men att få de första bilderna av GTA 6 kommer att räcka för de flesta fans det här året.

Next Post

GTA Online: Nyheter, bonusar och reor för veckan den 12 januari

Nya vapen och aktiviteter tillgängliga i GTA Online Bonusar och kampanjer för veckan 12 till 18 januari 2023 Som vanligt på sistone är Rockstar Games ganska snåla, för den här nya veckan med bonusar och kampanjer finns det inget som är speciellt snyggt. Å andra sidan för denna vecka har […]

Subscribe US Now