Red Dead Online: Bonusar och kampanjer för februari 2022

Mark Brown

Bonusar i säljarförsäljning under hela februari månad i Red Dead Online

Inte överraskande har Rockstar Games just meddelat de bonusar som kommer att finnas tillgängliga under hela februari månad på Red Dead Online. Tyvärr, det verkar som att detta kommer att fortsätta ett tag, slutet av veckobonusarna och ge plats för bonusar varje månad, så att säga att Rockstar Games återställer Red Dead Online från GTA Online. Tyvärr har det inte kommit några nyheter kring en kommande speluppdatering, framtiden för den senare verkar inte längre existera.

För den här månaden, och fram till den 1 mars i år, kan du dra nytta av en 50 % bonus i RDO$ på försäljning, bara för att ha ännu mer pengar än du kan spendera eftersom det inte finns mer innehåll sedan förra sommaren… men också dubbla belöningar i Call to Arms-läget för en förändring, det är inte så att den här bonusen har erbjudits nästan varje gång eftersom det här spelläget är tillgängligt…

Red Dead Online: Månadsbonus

Ytterligare intäkter i säljarrollen

Gå och se dina gamla goda Cripps i ditt läger för att få en 50 % högre betalning i försäljningen av handlarrollen, men också i alla slaktbodar i de olika städerna under hela månaden i Red Dead Online. Dessutom kommer skinn som lämnas in som material till Cripps också att ha ett ökat värde.

Dessutom kommer de som deltar i evenemanget i utforskningsläget för handelsvägar att få dubbelroll XP och alla handlare som loggar in under denna månad kommer att få 10 rovdjursbete.

Dubbel RDO$ i Free Roam-uppdrag

Utför olika uppdrag i utforskningsläge som erbjuds av olika orange prickar med en man i dess mitt på kartan för att tjäna dubbla RDO$ under hela februari månad.

Intäkterna fördubblades i Plund-showdown-läget

Plundring, resurserna är knappa… Du och ditt team kommer därför att behöva kämpa med näbbar och klor för att ta besittning av förråden som ligger i mitten av kartan och sedan föra tillbaka den till din lya.

Detta showdown-läge betalar ut dubbla RDO$ och XP under hela månaden på Red Dead Online.

Dubbla vinster i Call to Arms-överlevnadsläget

Ta dina vapen, placera dina allierade i strategiska positioner runt omkretsen och besegra de 10 vågorna av fiender som blir mer och mer hänsynslösa för varje ny våg. Som nästan varje vecka, om inte varje månad nu, belönar Call to Arms-läget dubbla RDO$ och XP fram till mars.

Olika bonusar denna månad

Bonusar från 1 till 7 februari:Skapa en anpassad outfit för att få ett erbjudande på 50 % rabatt på alla lägerhundar. Gör Cripps speciella recept i din lägerkruka för att få “The Hobo Life 1” outfit för Cripps gratis.Bonusar från 8 till 14 februari:Skapa ett föremål vid din lägereld för att ta emot den rosa flaggan att utrusta på ditt läger. Jaga, hitta och jaga alla legendariska djur för att få den röda versionen av Cornhill-hatten. Nå åtminstone den tredje vågen på Valentine-kartan i Call to Arms Läge för att låsa upp den röda Chuparosa Ponchon gratis. Logga in när som helst den här veckan för att få 5 alla hjärtans dag-flaskor och 10 choklad. 5 guldtackor på slaktarens stall (handlarroll).Bonusar från 15 till 21 februari:50% rabatt på lägertält om du har en stor permanent grupp.Bonusar från 22 till 28 februari:Delta i en utvald aktivitet för att få 30 % rabatt på Deluxe Campfire. Skapa valfritt föremål i Gus’ butik för att få Mountfleet-handskarna i rött.

Red Dead Online: Månadens erbjudanden

roll som naturforskare
-75 %

20 lingots d’or
5 lingots d’or

litet viltgevär
-75 %

72 RDO$
18 RDO$

Fusil Carcano
-40 %

456 RDO$
273 RDO$

Missouri Fox Trotter Horses
-40 %

från 950 RDO$ till 1,125 RDO$ beroende på klänning
från 570 RDO$ till 675 RDO$ beroende på klänning

Flixton hatt
-60 %

Mässingsram
-50 %

Säljarrollskläder
-40 %

Skor
-40 %

Dra också nytta av det kostnadsfria bytet av plats och de olika underhållskostnaderna för ditt läger.

Red Dead Online: Prime Gaming

Här är fördelarna reserverade för Prime Gaming (tidigare Twitch Prime)-medlemmar, du måste ha en aktiv prenumeration på tjänsten och ha den kopplad till ditt Rockstar Games Social Club-konto. Om du precis har registrerat dig för programmet kan det ta upp till 10 dagar att få alla bonusar nedan i spelet.

Personer som loggar in på Red Dead Online före den 1 mars kommer att få byxor och 30 % rabatt på en fullblodsarabhäst.

Källa: Rockstar Games

Next Post

WhatsApp fungerar med en funktion som gör att foton och videor kan förstöra sig själv när de visas

De trogna anhängarna av plattformen har precis sett en ny funktion utformad för att skydda integriteten för innehållet som skickas anlända i betaversionen av WhatsApp för Android. Vi pratar om foton och videor som förstör sig själv när de visas. För närvarande är integritet en av de aspekter som bekymrar […]

Subscribe US Now