Rockstar Games kanske arbetar på ett hemligt VR-spel

admin

Rockstar Games har aldrig dragit sig undan från att tänja på gränserna för vad videospel kan göra. Grand Theft Auto 6, i synnerhet, faktureras som ett nytt riktmärke för underhållningsindustrin. Men medan de flesta ögon är riktade mot nästa GTA-spel, verkar det som att studion kan ha ett annat projekt på gång – ett som tar dig hela vägen till virtuell verklighet.

Rockstar tar förmodligen det långsamt med utvecklingen av sitt VR-spel efter att ha sett vad som hände med dess försök med GTA: San Andreas.

Den spännande godbiten kommer med tillstånd av CV:t av röstskådespelaren Michael Ursu, som listar hans inblandning i ett “Undisclosed Rockstar Game” under VR-sektionen, vilket väckte spekulationer om spelets eller projektets natur.

Avslöjandet dök upp i en ResetEra-tråd och har sedan dess diskuterats flitigt bland spelkretsar.

LA Noire: VR Case Files kunde ha varit början på en ny serie VR-spel från Rockstar Games om studions efterföljande satsningar hade gått bättre.

Tekniskt sett är detta inte Rockstars första åktur inom VR-spel. Studions tidigare satsning på denna uppslukande dimension med VR-versionen av Grand Theft Auto: San Andreas för Oculus Quest och LA Noire: The VR Case Files som släpptes 2017. Omnämnandet av det på Ursus CV verkar dock tyda på en fräsch och mystisk sträva helt och hållet.

Med tanke på att noteringen på Ursus CV skiljer sig från kända Rockstar VR-projekt ökar spekulationerna om vad detta hemliga spel kan vara. I äkta Rockstar-stil upprätthåller företaget en mantel av hemlighet, vilket gör det utmanande att förutse när vi kommer att höra mer om detta potentiella VR-spel. Det är också värt att notera att Ursus CV inkluderar engagemang i ett “oavslöjat” projekt från Genshin Impact-utvecklaren miHoYo och ett nytt Borderlands-projekt från Gearbox Software.

Från 2008 till 2013 visade Rockstar sin förmåga att arbeta med flera projekt samtidigt. Trots den långsammare takten de senaste åren, med fokus på att uppdatera GTA Online och utveckla Red Dead Redemption II, skulle det inte vara en långsökt möjlighet att ett separat team inom studion hanterar detta hemliga VR-projekt.

I ljuset av dessa detaljer är det viktigt att komma ihåg att Rockstar inte officiellt har kommenterat saken, vilket lämnar fans och industribevakare att spekulera.

Samma team som arbetade på LA Noire: The VR Case Files anställde för flera projekt inför lanseringen av San Andreas VR-spelet.

Med tanke på studions rykte för innovation och överraskning, kommer alla nya projekt från Rockstar att väcka intresse.

Det är också värt att överväga kodnamnet “Fireball”, som har associerats med GTA 6. Detta kodnamn fanns på skådespelaren Reggie Talleys CV och sågs tidigare på skådespelerskan Natonia Monets CV förra året. Utan någon bekräftelse på om kodnamnet hänvisar till GTA 6, tjocknar handlingen, vilket väcker spekulationer om detta VR-projekts potentiella koppling till den förväntade uppföljaren.

Rockstar är känt för sin ambition att leverera djupa, uppslukande spelupplevelser, från de vidsträckta öppna världarna i GTA-serien till de detaljerade västerländska landskapen i Red Dead Redemption-serien.

Varje satsning på VR ligger i linje med dess etos för att ge spelare en ny nivå av interaktivitet och engagemang inom Rockstars komplexa berättelse- och spelstrukturer.

Oavsett när och hur Rockstar väljer att avslöja sina planer är en sak säker: spelgemenskapen kommer att vänta.

Next Post

Toppverktyg för hantering av sociala medier

Upptäck hur du automatiserar och ökar dina nätverk på ett enklare sätt Idag vet vi att närvaro på sociala medier blir allt viktigare om du vill boosta din verksamhet och nå en bredare publik. Men först och främst,   Vad är hantering av […]

Subscribe US Now