GTA Online: När kommer San Andreas Mercenaries Summer Update att vara tillgänglig?

admin

Denna tisdag den 13 juni kommer den helt nya gratis uppdateringen Mercenaries of San Andreas att finnas tillgänglig i GTA Online på PS5, Xbox Series X|S, PC, PS4 och Xbox One. Det här är en DLC som lägger till en ny manusberättelse med en serie uppdrag som påminner lite om A-Team. Charlie Reed, före detta militär- och flyghangarmekaniker, försöker skapa en skvadron av begåvade flygare och hitmen, endast kända som Los Santos Angels, för att utföra lukrativa privata uppdrag för att bekämpa legosoldaterna från Merryweather Security.

Vad är nytt i GTA Online med Mercenaries of San Andreas DLC?

Nya berättelseuppdrag med Charlie Reed, för att slåss mot legosoldaterna från Merryweather. Nya fordon, inklusive F-160 Raiju, ett nytt svävande militärflygplan inspirerat av F-35. Ny byggnad på Xbox Series X|S och PlayStation 5, The Vinewood Car Club, ett nytt showroom för lyxbilar i GTA Online. Vem som helst kan komma åt byggnaden, men endast GTA+-medlemmar kommer att ha fördelar för att åka på fordonen som visas i fritt läge och kunna köpa dem med 20 % rabatt. Olika förbättringar: Möjlighet att återställa alla dina förstörda fordon på en gång genom att göra en förfrågan till Mutuelle Mors. La Mutuelle Mors kommer inte längre att ta betalt för återvinning av personliga fordon som förstörts under kontaktuppdrag. Anpassningsbara beskrivningar för verkstäder för att hitta dina favoritfordon snabbare när du ringer mekanikern. Möjlighet att välja särskilda våningar när du begär fordon parkerade i Eclipse Boulevard-garaget. Genom att trycka på höger tangent aktiveras smygläget för det nya F-160 Raiju-flygplanet. Vertikal start och landning kommer nu att tilldelas L3 / vänster analog spak. När du styr det berörda flygplanet kan du trycka på L3/vänster analog spak för att växla vertikalt läge på och av. Möjlighet att på nytt begära leverans av en aktiv MOC, Avenger eller Terrorbyte närmare dig från interaktionsmenyn. Ytterligare filter för rastyper i menyn Aktiviteter. Willard Eudora och Classic Broadway kommer att kunna användas för taxiuppdrag om de har rätt mönster. En icke-förbättring: Vissa fordon kommer inte längre att vara tillgängliga att köpa på auktionssajter, de måste köpas via bland annat eventutställningslokaler eller via lyckohjulet.

Lista över alla annonserade förbättringar

När kommer GTA Online DLC att finnas tillgänglig?

Som med tidigare GTA Online DLC:er bör sommarens uppdatering vara tillgänglig för nedladdning runt 11:00 på det franska fastlandet den 13 juni. Spelare på PS5 och PS4 kan dock nu ladda ner San Andreas Mercenaries-uppdateringen som en förnedladdning, dock kommer installationen att ske klockan 11.00, samtidigt som det kommer att vara möjligt att ladda ner uppdateringen. ‘uppdatering på annat plattformar. På PlayStation 5 väger DLC 5,5 GB och 2,291 GB på PlayStation 4, vi kan förvänta oss mer eller mindre liknande vikter på de andra plattformarna i GTA Online.

Här är tidpunkten för sommaruppdateringen enligt din tidszon:

Geografiskt områdeTid🇫🇷 Storstadsregionen Frankrike11am🇧🇪 Belgien11am🇨🇭 Schweiz11am🇱🇺 Luxemburg11am🇩🇿 Algeriet Guadeloupe6h🇫🇷 Martinique6h🇫🇷 Saint-Pierre-et-Miquelon7h🇫🇷 Guyana7h🇫🇷 Mayotte13h🇫 🇷 Reunion Island 14:00🇫🇷 Nya Kaledonien 21:00De olika tidszonerna för distributionen av GTA Online-uppdateringen, Mercenaries of San Andreas

Next Post

Förstärk din konstnärliga resa: Utforska de bästa sociala nätverken för artister och designers

Släpp loss din kreativitet och utöka din räckvidd med dessa dynamiska sociala nätverk I dagens digitala tidsålder har sociala nätverk blivit avgörande för konstnärer och designers att visa upp sina verk, få kontakt med en bredare publik och samarbeta med likasinnade. Dessa plattformar erbjuder en […]

Subscribe US Now