Hur man får anpassade registreringsskyltar i GTA Online (License Plate Creator Guide)

admin

En funktion som borde ha funnits i spelet sedan lanseringen äntligen är här, och bilentusiaster kunde inte ha varit nöjdare. Bara en vecka efter tillkännagivandet har Rockstar Games introducerat en online webbaserad licensplåtsskapare som du kan använda för att skapa och anpassa sminkskyltar i GTA Online.

Hur man får anpassade registreringsskyltar i GTA Online

De som vill anpassa sitt fordon kan besöka det officiella verktyget License Plate Creator, som har en dedikerad webbplats. Onlineverktyget låter dig skapa upp till 30 olika anpassade registreringsskyltar och beställa dem, som senare visas i spelet. Du kan göra detta via webbläsare för datorer eller mobiltelefoner.

Spelarna har många alternativ för fordonsanpassning i spelet via Los Santos Customs och andra sätt som lagts till genom olika uppdateringar under åren. Men det enda som spelarna inte kunde anpassa fritt var fordonets registreringsskyltar. Man skulle kunna tro att ett spel av så hög kaliber skulle ha en skräddarsydd plattfunktion från början. Men det var inte fallet med GTA Online. Det vill säga tills nu.

De äldre GTA Online-spelarna skulle komma ihåg tjänsten iFruit anpassade tallrikar som introducerades i spelet. Men på grund av flera buggar togs skaparen bort. iFruit-appen togs också bort, vilket gör att det inte finns något sätt att få en ny anpassad registreringsskylt.

Den nya License Plate Creator låter dig skapa anpassade skyltar för att göra om texten, färgen, staden och till och med bakgrunden. Rockstar funderar på att uppdatera sitt bibliotek med plattdesigner, med vissa möjligen endast tillgängliga för GTA+-medlemmar. Det är upp till spelarna att bli kreativa med det. Men hur kommer man åt det? Här är en steg-för-steg-guide för hur du skapar din anpassade registreringsskylt i GTA Online.

Hur man skapar en anpassad registreringsskylt i GTA Online

Om du inte fick alternativet eller ett textmeddelande om den anpassade registreringsskylten, gå tillbaka till webbplatsen och “Redigera” den anpassade registreringsskylten och beställ den igen. Du kan inte skapa en annan anpassad registreringsskylt förrän du har installerat den du redan har skapat på webbplatsen.

Det är ganska bekvämt eftersom du inte behöver starta om ditt spel. Du behöver bara vara i en lobby (privat eller offentlig), så får du så småningom ett textmeddelande. Och det är så du kan få din anpassade registreringsskylt i GTA Online.

Next Post

Rockstar Games kan snart avslöja Grand Theft Auto 6

Du undrar förmodligen vad allt surr kring Grand Theft Auto 6 och varför många säger att det kan avslöjas snart. Det skulle vara vettigt att GTA 6 avslöjas snart eftersom Take-Two Interactive har varit extra vaksam på GTA 6-läckor på sistone. Anledningen till allt detta uppståndelse är Hip Hop Gamer, […]

Subscribe US Now