Rockstar Games kan snart avslöja Grand Theft Auto 6

admin

Du undrar förmodligen vad allt surr kring Grand Theft Auto 6 och varför många säger att det kan avslöjas snart.

Det skulle vara vettigt att GTA 6 avslöjas snart eftersom Take-Two Interactive har varit extra vaksam på GTA 6-läckor på sistone.

Rockstar Games kan snart avslöja Grand Theft Auto 6

Anledningen till allt detta uppståndelse är Hip Hop Gamer, en av de mest respekterade videospelsjournalisterna.

Den ökända PS5-läckaren twittrade nyligen ett foto på sig själv tillsammans med VD:n för Take-Two Interactive, Strauss Zelnick, där han nämnde att GTA 6 är ett “för evigt ögonblick att minnas”. Hip Hop Gamer använde då denna möjlighet att tacka Rockstar Games för deras senaste samarbete, som många antar är relaterat till GTA 6.

Du kan inte klandra fansen för att de känner sig exalterade över varje omnämnande av GTA 6, särskilt eftersom vi har fått lite information om det kommande GTA 6-spelet sedan det faktiskt bekräftades förra året.

Även om det är oklart vad som verkligen händer, är fansen spända på vad som komma skall.

Som vi har nämnt tidigare har Hip Hop Gamer massor av trovärdighet inom spelindustrin. Den nämnda läckaren var ansvarig för att spilla teet på PlayStation 5:s hårdvaruspecifikationer 2019, långt innan Sony officiellt avslöjade det.

Vi skulle älska att se GTA 6 avslöjas på en PlayStation Showcase även om den inte kommer att vara exklusiv för PS5.

Av en slump kommer GTA 6-tease när rykten svirrar om att en PlayStation Showcase pågår i maj eller juni.

Det är möjligt att Rockstar kan avslöja GTA 6 vid ett oanmält Sony-evenemang. Båda företagen har haft ett långvarigt partnerskap, med flera populära spel av Rockstar som först släpptes på PlayStation-konsoler, några med exklusivt innehåll.

Sammantaget är det en utmärkt tid att vara ett GTA-fan, och vi kan inte vänta med att ta reda på vad som händer härnäst.

Under tiden kan GTA-fans hålla sig sysselsatta med GTA Online. Den senaste uppdateringen är ett firande av 4/20 dag.

Next Post

Rockstar Games firar "Ogräs dag" med ny GTA Online Update

Rockstar Games senaste GTA Online-uppdatering firar en helgdag som anses vara en dag för cannabis-orienterade firanden och som äger rum varje 20 april. Det är en bra tid att bli hög i GTA Online med den senaste uppdateringen. Rockstar Games har varit konsekventa med sina veckouppdateringar för GTA Online, vilket […]

Subscribe US Now