GTA Online: Los Santos Drug Wars DLC kommer den 13 december

admin

Ny info om decemberuppdateringen för GTA Online

Los Santos Drug Wars-uppdateringen kommer att finnas tillgänglig för nedladdning på alla aktuella GTA Online-plattformar den 13 december, vilket är nästa tisdag. Denna DLC kommer att innehålla flera förbättringar som nämndes på tisdagen (för att läsa här), såväl som nya uppdrag med Ron och Dax i drogvärlden. Den här nya historien kommer att finnas tillgänglig i två delar, den första kommer att finnas tillgänglig på tisdag, den andra har ännu inget datum, hoppas bara att vi inte behöver vänta på sommaruppdateringen för att få reda på slutsatsen av historien.

I Los Santos Drug Wars kan du kämpa mot en osannolik koalition av rika hippies och triggglada cyklister i Blaine County (området ovanför Los Santos), medan du lagar potenta hallucinogener i utarbetade laboratorier, eller från ditt eget kemikit på hjul (förmodligen en husbil ). Den här GTA Online-uppdateringen verkar vara inspirerad av succéserien Breaking Bad.

Detta inkluderar en helt ny verksamhet att driva, och naturligtvis kommer nya fordon och kontaktuppdrag att vara på väg.

Som varje år kommer Rockstar Games att göra ett julevenemang och viktiga GTA Online-berättelser och speluppdateringar kommer senare.

När och vid vilken tidpunkt kommer Los Santos Drug Wars-uppdateringen att vara tillgänglig?

Uppdateringen Los Santos drogkrig kommer att finnas tillgänglig för nedladdning i GTA Online tisdagen den 13 december klockan 11.00 lokal tid på fastlandet i Frankrike, Belgien, Schweiz och Luxemburg. Här är den exakta tiden enligt din geografiska region:

Zone Geographique Hours 🇫🇷 Metropolitan France111 H. Belgien11H🇨🇭 Switzerland11h🇱🇺 Luxemburg11h🇩🇿 Algeriet11h🇲🇦 marocko11h🇹🇳 tunisie11h🇨🇦 québec5 am🇫🇷 guadeloupe6h🇫🇷 martinique6h🇫🇷 saint-pierre-met-miquelon7h🇫🇷 guyane7h🇫🇷 mayTeTe13h Mayote13h 🇫 🇷 Reunion Island 14.00 🇫🇷 Nya Kaledonien 21.00.

Källa: Rockstar Games

Next Post

Los Santos Drug Wars DLC / Acid Lab Guide

Den första delen av den nya GTA Online-expansionen, Los Santos Drug Wars DLC, är live och introducerar en mängd nytt innehåll, inklusive nya fordon, uppdrag och till och med en helt ny verksamhet som kan hjälpa dig att tjäna miljoner på nolltid. Men till skillnad från de tidigare företagen, där […]

Subscribe US Now