Los Santos Drug Wars DLC / Acid Lab Guide

admin

Den första delen av den nya GTA Online-expansionen, Los Santos Drug Wars DLC, är live och introducerar en mängd nytt innehåll, inklusive nya fordon, uppdrag och till och med en helt ny verksamhet som kan hjälpa dig att tjäna miljoner på nolltid. Men till skillnad från de tidigare företagen, där du bara skulle köpa dem och börja jobba, kräver den nya verksamheten lite arbete.

Den nya verksamheten heter Acid Lab, och liksom de tidigare verksamheterna kräver den att spelarna skaffar material för att tillverka produkter över tid. De kan sedan sälja denna produkt för vinst. Men du måste slutföra en rad uppdrag för att kunna starta Acid Lab-verksamheten.

I den här guiden visar vi dig hur du kan slutföra de sex uppdragen, skapa din Acid Lab-verksamhet och hur mycket du kan förvänta dig att tjäna genom denna nya lukrativa verksamhet.

Första dosen

First Dose är namnet på serien som du måste fylla i för att starta verksamheten. Det finns sex uppdrag i First Dose-serien som du kan starta direkt efter att du fått ett samtal från Ron vid din första inloggning efter uppdateringen.

Acid Lab Guide

När du har fått Rons samtal kan du gå till “R”-markören (som representerar Ron Jakowski) på din karta. Du kan hitta den i Paleto Bay i Blaine County.

Acid Lab Guide

Det är här du kommer att börja ditt första uppdrag i First Dose-serien som heter Welcome to the Troupe.

Välkommen till truppen

När du väl har börjat får du en introsekvens. Efter mellansekvensen kommer du omedelbart att sättas i strid.

Acid Lab Guide

Du måste ta ut de inkommande vågorna av Lost MC bikergängmedlemmar. Fortsätt att ta ut dem medan de är i skydd från alla sidor av taket.

Acid Lab Guide

Använd sprängämnena till din fördel för att ta ut horder av dem. Uppdraget är inte svårt, och du bör kunna slutföra det på nolltid.

Acid Lab Guide

Efter att ha tagit ut fienderna, prata med Dax, huvudpersonen i denna DLC, som kommer att följa med dig efter First Dose-uppdragen.

Acid Lab Guide

Dax kommer att be dig att återställa hans skåpbil, Journey, från Lost MC bikergänget. Lämna bartaket och sätt dig i båten vid kajen i närheten. Du kan se ikonen för båten på kartan.

Acid Lab Guide

Acid Lab Guide

Gå över sjön och infiltrera Lost MC biker gömställe. Eliminera fienderna och återställ Dax’s skåpbil.

Acid Lab Guide

Acid Lab Guide

Kör tillbaka den till baren och hämta Dax.

Acid Lab Guide

Efter det, gå till det övergivna lagret i Los Santos. Detta övergivna lager kommer att bli huvudkontoret för alla dina Acid Lab-verksamheter. Det kommer nu att kallas The Freaskhop.

Acid Lab Guide

Detta avslutar det första uppdraget i First Dose-serien.

Utsedda förare

Nu kommer uppdragen efter uppdraget Första Dos 1 att vara vid “D” på din karta. ‘D’ representerar Dax. Och det kommer alltid att finnas på The Freakshop.

Acid Lab Guide

Acid Lab Guide

I det andra uppdraget måste du först ta dig till Jetsam-terminalen och stjäla en lastbilshytt. Det finns gott om lastbilshytter runt terminalen. Närma dig någon av dem, så kommer de att markeras på din minikarta.

Acid Lab Guide

Acid Lab Guide

Gå in i lastbilshytten och gå till framsidan av Jetsam-terminalen för att hämta festmaterialen. Backa in i trailern och fäst den i hytten.

Acid Lab Guide

Nu är det meningen att du ska leverera dessa tillbehör till The Freakshop. Men när du lämnar Jetsam-terminalen kommer du att bli överfallen av ett antal Lost MC biker-gängmedlemmar.

Acid Lab Guide

Förnödenheterna kommer att fatta eld, och du måste koppla loss lastbilshytten från släpet med festförnödenheterna innan den exploderar. Du kan se hur mycket hälsa du har längst ner till höger på skärmen. Du måste lossa innan ribban sjunker hela vägen ner till noll.

Acid Lab Guide

Du kan koppla loss trailern genom att hålla ned H-tangenten om du är på PC eller höger d-pad på dina kontroller om du är på en konsol (PlayStation eller Xbox).

Acid Lab Guide

När du är fristående kommer du att bli instruerad att hämnas på Lost MC-medlemmarna genom att infiltrera deras klubbhus, som är förvånansvärt nära The Freakshop.

Acid Lab Guide

Ta dig till Lost MC-klubbhuset och eliminera alla fiender innan du kan gå in i huset.

Acid Lab Guide

Acid Lab Guide

När du är inne, eliminera de återstående medlemmarna och leta efter deras planer.

Acid Lab Guide

De är dokument fästa på en anslagstavla på en av väggarna. Vi hittade vår inne i ett av rummen vid baren.

Acid Lab Guide

Acid Lab Guide

Efter att ha tagit bilden, leta efter en duffle bag i huset. Vår stod på bardisken.

Acid Lab Guide

Acid Lab Guide

Plocka upp den och gå till drogerna som står på bordet inne i huset. Plocka upp dem alla.

Acid Lab Guide

Lämna klubbhuset och slåss mot de inkommande Lost MC-medlemmarna. Leverera den plundrade drogen till The Freakshop för att slutföra uppdraget.

Acid Lab Guide

Acid Lab Guide

Dessa uppdrag har ingen timer, så du kan hålla dig i skydd och ta dig tid när du eliminerar dessa fiender.

Dödlig intrång

Det tredje uppdraget handlar om att förstöra Lost MC-egendomen. Ta först dig till Stab City och förstör deras egendom, inklusive cyklar, skåpbilar, droger och kemikalier och oljetankar.

Acid Lab Guide

Det finns en fastighetsförstöringsmätare i det nedre högra hörnet på skärmen. Ju mer egendom du förstör, desto mer fylls den upp. Ditt mål är att helt fylla denna bar genom att förstöra Lost MC-egendomen.

Acid Lab Guide

De flesta av fastigheten kommer att ha en brandfarlig behållare vid dem. Skjut dem för att orsaka en explosion och förstöra egendomen.

Acid Lab Guide

Du kan också använda din personliga explosiva utrustning som RPG, klibbig bomb, granat, etc.

Efter att ha förstört egendomen måste du gå till Millar’s Fishery för att plundra drogerna. När du kommer till platsen, eliminera fienderna och samla in drogerna.

Acid Lab Guide

Drogerna är inte gömda, och de kommer att blinka rakt framför dig. Det finns totalt tio drogföremål du måste samla in. När du är nära drogerna kommer de också att markeras som gröna prickar på din minikarta. Här är platsen för alla droger vi hittade på Millar’s Fishery.

Läkemedel 1

På bordet utanför det lilla blå huset precis när du kommer in i Millars fiskeområde.

Acid Lab Guide

Läkemedel 2 och 3

Båda drogerna finns på hyllan inne i ett stort lager direkt framför det lilla blå huset. När du går in i Millar’s Fishery är det en stor byggnad till höger om dig.

Acid Lab Guide

Acid Lab Guide

Läkemedel 4 och 5

Dessa två är inne i ett litet labb som ligger precis framför dig när du går in i Millar’s Fishery. Gå förbi det stora lagret och det lilla blå huset, och du kommer att se en annan enorm byggnad framför dig. Det står “Millars Boat Shop” på byggnaden.

Acid Lab Guide

Den här byggnaden är ett hemligt labb. Du kan dock inte ange den direkt. Du måste gå runt baksidan för att komma in via en bakdörr. Du kommer att se en blå markör som låter dig gå in i byggnaden.

Acid Lab Guide

Väl inne, gå ner men var försiktig eftersom det finns några Lost MC-medlemmar inne. En av dem använder ett hagelgevär så förbered dig på att skjuta.

Acid Lab Guide

Det finns inte många fiender inuti. Du kommer bara att möta en eller två av dem på nedervåningen. Eliminera dem och samla ihop de blinkande påsarna. Efter det kan du gå ut på samma sätt som du kom in i byggnaden.

Acid Lab Guide

Läkemedel 6 och 7

När du går ut via bakdörren, gå till vänster och du kommer att se ytterligare två drogföremål direkt framför dig vid en parkerad skåpbil.

Acid Lab Guide

Innan du närmar dig drogerna, var försiktig med din vänstra sida, eftersom fler Lost MC-medlemmar kan komma från den sidan.

En av dem kommer att vara på ett rullbord, och den andra kommer att vara på en hylla. Samla dem båda och fortsätt gå framåt (inte mot hamnen).

Acid Lab Guide

Acid Lab Guide

Läkemedel 8

Fortsätt gå framåt tills du når en liten sväng som tar dig ut ur Millar’s Fishery.

Men istället för att fortsätta stigen, sväng höger, så hittar du en röd livbåt. Drogen finns i den här båten.

Acid Lab Guide

Läkemedel 9 och 10

Gå nu tillbaka hela vägen dit du kom ifrån fram till punkten där du samlade in droger 6 & 7. Härifrån, ta dig mot Docks.

Acid Lab Guide

Gå ner för en nedstigande plattform och du hittar ytterligare två drogföremål på en trälåda till höger om dig. Samla dem och du är klar.

Acid Lab Guide

När du väl har samlat in behöver du inte återvända till Millar’s Fishery. Istället hittar du ett Dodo-plan vid Docks.

Acid Lab Guide

Gå in i planet och flyg det till The Freakshop för att slutföra uppdraget.

Acid Lab Guide

Okontrollerat ämne

Den här är mer en upplevelse än ett verkligt uppdrag. Allt du behöver göra är att gå igenom en avslappnad resa som din karaktär kommer att gå igenom.

Acid Lab Guide

Du måste fortfarande kontrollera din karaktär, men det är en linjär väg, och du måste följa vad Dax ber dig om under uppdraget.

Kolla gärna in vår video för att se den själv om du inte har kommit så här långt in i serien.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

GTA Online: Bonusar och kampanjer för veckan den 8 december

GTA Online Agency Update Special Week Bonusar och kampanjer för veckan 8 till 12 december 2022 Medan GTA Onlines decemberuppdatering tillkännagavs på tisdagskvällen (mer info här), så firar Rockstar Games förra vinterns Agency DLC, och erbjuder ytterligare belöningar i telefonkontrakt och kampanjer på flera av bilarna som kom med den […]

Subscribe US Now