Bryson Tiller kan gå med 50 Cent i GTA 6

admin

GTA 6-läckor har funnits för alltid. Fans av Rockstars RPG-titel i öppen värld har längtat efter en uppdatering om nästa avsnitt i serien ända sedan den bekräftades förra året.

Bryson Tiller är en kommande och kommande rappare undertecknad under RCA Records.

Den efterföljande läckan hjälpte inte heller. De senaste GTA-relaterade inläggen från den ikoniska rapparen 50 Cent och en blivande musiker, Bryson Tiller, ger bränsle ytterligare.

Bryson Tiller kan gå med 50 Cent i GTA 6

Bara några ögonblick efter att Fiddy avslöjat sitt engagemang i ett GTA-projekt, gick Tiller vidare och gjorde samma sak.

Ja, nästan.

Till skillnad från 50 Cent, som nästan bekräftade att han är en del av något relaterat till Vice City, en fiktiv stad som kanske eller kanske inte är miljön för GTA 6, var Tiller mer kryptisk.

Istället laddade den 30-årige rapparen upp en affisch med orden “bta IV” skriven i ett typsnitt som liknar GTA-logotyperna över en gul bakgrund med en “M”-klassificeringsikon längst ner till höger.

Naturligtvis spekulerar fansen att 50 Cent och Tiller båda är involverade i GTA 6.

Vad är det här? från GTA6

Även om detta inte är omöjligt, är det lättare sagt än gjort. 50 Cent kan ha “slutat” nötköttet med Diddy de senaste åren men det betyder inte att de två kommer att arbeta tillsammans. Tiller arbetade tillsammans med Diddy på feel-good-hymnen, Gotta Move, Diddys första nya låt på flera år. Singeln toppade så småningom listorna. Fiddy kanske inte fungerar med en artist som just samarbetat med Diddy. Återigen, 50 Cent och Tiller kunde ha skrivit på för att göra ett par låtar till nästa GTA-spel, vilket utan tvekan är en ännu större affär, om så bara så att 50 Cent kan förbättra sin eviga frenemy.

Tills Rockstar bekräftar något är sannolikheten att Instagram-inlägget är ett marknadsföringsverktyg. Tiller kommer att släppa sitt fjärde album senare i år, så “bta IV” kan stå för “Bryson Tiller Album IV”.

Vi är nyfikna på att ta reda på vilken typ av engagemang Bryson Tiller och 50 Cent har med GTA 6.

I slutet av dagen är det enda som är garanterat att Rockstar och Take-Two Interactive är medvetna om vad 50 Cent gör. Om de inte är det, skulle 50 Cent redan ha tagit ner posten. Eftersom det fortfarande är uppe i skrivande stund får vi hoppas att detta är en föregångare till en officiell GTA 6-avslöjande senare i år.

Next Post

GTA Online: Utvecklare anförtror och pratar om spelets framtid när det närmar sig sitt 10-årsjubileum

Eftersom GTA Online snart kommer att fira sitt 10-årsjubileum den 1 oktober, pratade Scott Butchard, Design Director och Chris Bell, Lead Designer, båda från den legendariska Rockstar North-studion, med Games Radar för tillfället. . Från ett spel för flera spelare till ett onlinespel för en spelare Till en början förklarar […]

Subscribe US Now