Äldre GTA 6-läcka verkar trots allt som om det var rätt

Mark Brown

När man ser tillbaka på den redan långa historien om Grand Theft Auto 6-läckor, känns det som att detta kan vara ett studieområde i sig självt – hur tillräcklig hype och förväntan på en uppföljare kommer att producera ett nästan oändligt utbud av skräpdata och falsk information bara för att mata publikens hunger.

Trots det kan det finnas ytterligare en stor twist i historien; en av de äldre läckorna är på väg tillbaka till framträdande plats och kan ha haft rätt hela tiden.

Rockstar Games officiella bekräftelse på att GTA 6 är under utveckling var brödsmulan av validering som miljontals fans längtat efter de senaste åren. Vad nästa spel än kommer att heta kommer det garanterat att sparka igång en enorm storm – även innan det så mycket som officiellt bekräftats var det utan tvekan mer “populärt” än många spel som faktiskt lanserades.

Äldre GTA 6-läcka verkar trots allt som om det var rätt

Mitt i alla dessa år av läckor var de flesta, som väntat, en total skurk. Faktiskt anständigt utseende GTA 6-läckor är ett relativt nytt fenomen, med välrenommerade källor som Jason Schreier och Tom Henderson som går med i ringen med sina egna bilder.

Men en äldre, tidigare avslagen läcka har dragits ut ur dunkel och granskats på nytt, med många i fandomen som har kommit till insikten att det var den sanna läckan hela tiden. Detta beror på några av de saker som den förutspådde kommer att bli verklighet – läckan talade om en remastrad version av 3D-erans titlar som lanserades före GTA 6, som blev verklighet i form av The Definitive Edition. Det stod också att GTA 6 skulle avslöjas 2022, vilket också checkar ut.

Det fanns också referenser till imponerande väder- och förstörelseeffekter i spelet, som om läckaren hade sett det i aktion, och konstigt nog delades jobbannonser på temat av Rockstar Games under månaderna sedan dess.

En annan stor anledning till att fandomen plötsligt fastnade i den här äldre läckan är att den uppenbarligen försvann från 4Chan. De fans med… mer aktiv fantasi kritade detta till att det slog för nära hemmet, med Take-Two hemliga polisen som drog en KGB på informationen. Naturligtvis är detta internet, så ingenting kan verkligen raderas.

När det gäller själva läckan – det var den som antydde att spelet skulle utspelas på 80-talet, i Vice City, med tillbakablickssekvenser till huvudpersonens pappa under 70-talet i Liberty City. Det var en ganska djupgående rapport, och få trodde på den då. Kanske var det den mest legitima läckan hela den här tiden.

Vi är i alla fall ivriga att höra fler officiella GTA 6-nyheter.

Next Post

2022 Java Developer Productivity Report: Team inser inte löftet om mikrotjänster

Den senaste utgåvan av Perforces årliga Java Developer Productivity Report framhäver att teamen inte inser det fulla löftet om mikrotjänster och CI/CD. Utvecklare upptäcker ofta att mikrotjänster och CI/CD minskar sin produktivitet snarare än att förbättras. Bland CI/CD-användare rapporterar 42 procent av de svarande att byggtiden är över fem minuter. […]

Subscribe US Now