HUAWEI HMS Core ger utvecklare innovativa möjligheter

digitateam

Även om vissa interaktioner med mobilappar bara kan vara ett ögonblick, är effekten de kan ha bestående. Oavsett vilka appar konsumenterna använder vill de ha en premiumupplevelse inom alla områden – och utvecklare måste leverera.

HMS core huawei

För detta ändamål förser HUAWEI HMS Core utvecklare med innovativa, effektiva öppenhetsfunktioner för att hjälpa dem att bygga högkvalitativa applikationer. Läs vidare för att ta reda på hur!

HMS Core tillhandahåller multi-terminal cross-OS öppen kapacitet i alla scenarier

Som ett av de tre bästa mobila ekosystemen i världen med över 5,4 miljoner registrerade utvecklare och en växande användarbas på 580 miljoner aktiva användare varje månad, är HUAWEI Mobile Services (HMS) ett idealiskt val för utvecklare och konsumenter.

HMS core vad är det

HMS Core erbjuder sina partners ett plattformsoberoende ekosystem med funktioner för gränsöverskridande operativsystem i alla scenarier. Med lanseringen av HMS Core 6 2021 erbjuder plattformen nu 69 kit och 21 738 API:er i 7 vertikaler till globala utvecklare, inklusive 13 funktioner för flera operativsystem. På MWC 2022 visade HMS Core upp nya uppgraderingar av flera av sina kit, inklusive 3D-modelleringssatsen, AR Engine, Video Editor Kit och Audio Editor Kit.

Baserat på AI-teknologier 3D-modelleringssats erbjuder 3D-objektmodellering i realtid, materialgenerering och rörelsefångst för att effektivt producera digitalt 3D-innehåll – utan behov av specialutrustning. Satsen erbjuder olika möjligheter: den kan användas i e-handelsmodellframställning, undervisningsdemonstrationer, animationsproduktion, för att göra korta videor och möjligen även för att skapa ritningar för 3D-utskrift, som kan användas inom medicin och sjukvård i framtiden.

De AR-motor, en plattform för att bygga appar för förstärkt verklighet (AR), driver en helt ny visuellt interaktiv användarupplevelse över flera enheter. Den överbryggar klyftan mellan den virtuella och den verkliga världen och stöder förskottsspårning och detektionsfunktioner i realtid för att hjälpa utvecklare att uppnå realistiska, uppslukande scener i sina appar. Applikationsscenarier för AR Engine inkluderar, men är inte begränsade till, AR-spel, AR-display, AR-utbildning, AR-mätning, AR-navigering och AR-shopping.

De Videoredigeringssats erbjuder en enda videobearbetningsfunktion för utvecklare, såsom videoimport, redigering, rendering av specialeffekter, videoexport och mediaresurshantering. Med användningsområden som sträcker sig från social underhållning till e-handelsskärmar, kan detta mångsidiga kit möta många utvecklarbehov och i flera scenarier.

De Audio Editor Kit är en samling ljudbehandlingsfunktioner som tillhandahålls av HMS Core för utvecklare. Tillhandahåller rika ljudbearbetningsfunktioner, såsom ljudredigering, AI-röstdubbning, ljudkällaseparation, rumslig ljudåtergivning och brusreducering, den har en mängd olika användningsområden för en rad appar.

Dessutom kan HMS Core-funktioner enkelt integreras med applikationer utvecklade för olika operativsystem (OS), vilket ger konsistens i användarupplevelsen. HMS Core stöder också flera enheter, från mobiltelefoner till surfplattor, smarta skärmar och mer, stöder cross-OS-applikationer, inbyggda applikationer, HUAWEI Quick Apps och webbapplikationer.

HMS Core är din partner för tillväxt

HMS Core uppgraderar ständigt sina möjligheter för att stödja apputvecklare i olika branscher, vilket i sin tur hjälper dem att förnya sig. Dess öppna funktioner höjer användarupplevelsen när det gäller konvertering av användarregistrering, exakta push-meddelanden och betalningar i appen. Under 2021 förbättrade HMS Core Account Kit, Push Kit, In-App Purchases och Analytics Kit för att underlätta operativ tillväxt.

De Kontopaket gör det möjligt för utvecklare att erbjuda sina användare enkla, säkra och snabba inloggnings- och auktoriseringsfunktioner. Med sina HUAWEI ID:n kan användare nu helt enkelt trycka på knappen Logga in med HUAWEI ID för att enkelt registrera sig på plattformen. Denna funktion erbjuder även stöd för flera enheter, så att användare kan njuta av sömlös åtkomst över flera enheter samtidigt.

Dessutom Push Kit utrustar utvecklare att implementera lyhörda, pålitliga och exakta push-tjänster i appen. In-App-köp låter apputvecklare implementera betalningsalternativ för användare att betala för singel- och prenumerationsbetalningar via sina bankkort i 184 länder och regioner. Det erbjuder även operatörsdebitering för över 105 operatörer. Dessutom Analytics Kit ger utvecklare djupare insikt i användare, produkter och innehåll, genom ett rikt utbud av förinställda analysmodeller.

Med en blick framåt mot framtiden kommer Huawei att fortsätta att stödja sina utvecklarpartners genom sina tjänster, innovationer och möjligheter, och ta utvecklare till högre höjder för att hjälpa dem att lyckas. När utvecklare integrerar funktionerna i HMS Core Kits i sina appar kan de ge användarna de förhöjda upplevelser de önskar – både utvecklare och konsumenter vinner!

För att ta reda på mer om HMS Core Kits och hur de kan hjälpa dig, besök webbplatsen här.

Taggar: utveckling, hms core, hms core 6, huawei, huawei mobiltjänster, mobil, mjukvaruutveckling

Next Post

WhatsApp kommer att tillåta anslutning till upp till fyra enheter samtidigt

Alternativet att ha WhatsApp öppet på mer än en enhet åt gången kommer snart att finnas tillgängligt. Hittills har användare kunnat koppla upp sig till tjänsten via mobil och dator samtidigt, men snart kommer det att vara möjligt att öppna samma session på upp till fyra enheter samtidigt och samtalen […]

Subscribe US Now