Här är en tjuvtitt på vad HUAWEI Mobile Services har i butik för MWC 2022

digitateam

Det är inte länge nu innan den globala teknikgemenskapen kommer till Barcelona för vad som är ett av de mest inflytelserika teknikevenemangen i världen. Med insiktsfulla samtal och tillkännagivanden från teknikjättar och globala företagsledare kommer MWC 2022 att äga rum från 28 februari till 3 mars, och vi kunde inte vara mer exalterade!

Ett företag som ser fram emot att besöka den berömda kuststaden är Huawei. Hållplatsen vid Fria Gran Via, Hall 1, monter 1H50, HUAWEI Mobile Services (HMS) kommer att visa upp en rad innovativa verktyg, kapaciteter och upplevelser – av vilka många kommer att vara tillgängliga för första gången för globala utvecklare och konsumenter, genom HMS Core, HMS-appar och fem HMS grundläggande servicemotorer.

Richard Yu, VD för Consumer Business Group (CBG), Huawei, inleds med en inledande keynote klockan 14:30 lokal tid (CET) söndagen den 27 februari, följt av en presentation från William Tian, ​​WEU-president, Huawei CBG. Keynoten kommer att introducera Huaweis senaste hårdvaruprodukter, samt flera nya smarta lösningar fokuserade på Smart Office-funktioner.

Titta in för att höra hur Huaweis senaste hård- och mjukvaruinnovationer öppnar möjligheter för samarbete över flera enheter, vilket förbättrar Smart Office-upplevelsen för konsumenter.

Utöver den inledande keynoten kan du förvänta dig att se de senaste uppdateringarna från AppGallery, HUAWEI Ads, HMS Core Kits, Petal Search, Petal Maps och mer – alla uppvisade på Huaweis monter (1H50). Huawei kommer att visa hur de fortsätter att arbeta nära sina utvecklare och partners, med fokus på sin “1+8+N”-strategi för att ge en “All-Scenario Seamless AI Life”-upplevelse till konsumenter globalt, visad genom dess senaste hårdvaru-mjukvarusynergier .

Som en integrerad del av Huaweis “1+8+N”-strategi kommer Petal Search också att ta sökningen till nästa nivå med uppvisningen av nya partnerskap vid MWC 2022, inklusive en produktdemo för första gången för konferensdeltagare. Tillsammans med partners Groupon och Tiqets kommer Petal Search att erbjuda attraktiva kuponger till MWC-deltagare från 25 februari till 6 mars. Användare kommer att kunna njuta av 20 % rabatt på Groupon (med koden PETALMWC2022) och 8 % rabatt på Tiqets (med koden PETAL8OFF).

Om du går på MWC kan du hitta Huawei i Hall 1, monter 1H50. Om du inte kan närvara, missa inte något av de viktigaste meddelandena – lägg till händelsen i din dagbok nu!

Efter MWC kommer vi att ge en fullständig sammanfattning av alla de viktigaste tillkännagivandena, så håll utkik för att få veta mer.

För att ta reda på mer om vad Huawei gör på MWC 2022, mer information finns här: https://consumer.huawei.com/en/

Taggar: hms, huawei, huawei mobiltjänster, mobil världskongress, mwc, mwc 2022

Next Post

Österrike säger att användningen av Google Analytics är olaglig, kommer vi att förbjuda Analytics i Europa?

Europas hårda allmänna dataskyddsförordning (GDPR) har i första hand setts som ett problem för stora techföretag, under de nästan fyra år som den har funnits. Nu börjar det bli ett verkligt problem för europeiska kunder av amerikanska molntjänster, från återförsäljare till myndigheter. På torsdagen […]

Subscribe US Now