Diablo 3: The Best Builds Of Season 25

admin

I säsong 25 av Diablo 3 når praktiskt taget alla byggen sin nya topp, för tack vare de nya själssplitterna är kraftnivån i actionrollspelet högre än någonsin tidigare. Vi introducerar dig för säsongens viktigaste byggen.

I säsong 25 av Diablo 3 går praktiskt taget alla byggen upp till den nya toppformen, för tack vare de nya själssplitterna är kraftnivån i actionrollspelet högre än någonsin tidigare. Vi introducerar dig för säsongens viktigaste byggen.

De bästa byggen i Diablo 3: Säsong 25

Som alltid är urvalet av möjliga builds i Diablo 3 enormt. I säsong 25 kommer dock fler byggen än någonsin att erövra nivå 150 i Great Rifts .

Det finns två anledningar till detta: Å ena sidan är soulskärvorna, säsongstemat i säsong 25, till och med kraftfullare än de redan starka eteriska föremålen från säsong 24. Å andra sidan kan du använda soulskärvor för att förbättra din antika föremål, den så kallade förstärkningen. Detta sparar dig mycket tid som du inte behöver investera i den mödosamma utjämningen av dina legendariska ädelstenar, vilket gör att du kan våga komma åt innehåll på hög nivå ännu snabbare.

Vi rekommenderar följande konstruktioner per klass:

Barbarian: Whirlwind Crusader: Beskjutning Demon Hunter: skuggans Mantle Monk: Innas Mystic Ally Necromancer: Rathma ben Witch Doctor: Spirit of Arachyr Sorcerer: Splendor av Firebird

Du kan få specifik information om nödvändiga föremål och färdigheter genom att följa länkarna.

Hur valdes byggen ut? Effektnivån är så hög under säsong 25 att de flesta byggen tar sig in i slutspelet utan större problem. Vissa byggen kan sätta snabbare bästa tider för att säkra topplaceringarna på topplistorna.

I vissa fall, som Firebird Splendor- setet eller Monken med Mystic Ally- förmågan, har vissa byggen en distinkt fördel och är därför de bästa valen. I andra fall är skillnaderna dock endast små. Till exempel kan demonjägare sätta lite bättre personbästa med Marudeur-utrustningssetet, men de måste också behärska en mycket mer krävande spelstil, varför vi hellre rekommenderar Des Schattens Mantle- set.

I andra fall har klasserna fått en renoverad uppsättning, till exempel häxdoktorn med andan från Arachyr . I det här fallet är valet redan värt besväret, eftersom du kommer att lära känna en helt ny spelstil på detta sätt. Våra rekommendationer är därför ett tvärsnitt av effektnivå, tillgänglighet och originalitet .

Haedrigs present: Startuppsättningarna för säsong 25

Genom att slutföra säsongsutmaningarna kommer du att belönas med Haedrig's Gift, som inkluderar ett helt set per klass. Trollkarlar och demonjägare har turen att få setet för de rekommenderade slutspelsbyggena direkt på detta sätt . Alla andra klasser bör utan problem kunna odla de nödvändiga föremålen för den konstruktion de väljer med Haedrigs gåva. Eftersom nästan alla set kan besegra slutspelet i säsong 25 talar inget emot att hålla sig trogen mot ditt startset om du gillar spelstilen.

Barbarian: Effekt av jorden Crusader: Thorns av aspiranten Demon Hunter: Skuggan mantel Monk: Den klädnad Monkey King Necromancer: i händerna på Inarius häxdoktor: mantel av jade skördaren Sorcerer: Splendor av Firebird

Nytt säsongstema: Soul Shards

Vem kommer inte ihåg den legendariska finalen av den första Diablo: Efter att prinsen av helvetet har besegrats, tar den förmodade hjälten tag i själsflisen i Diablos huvud och ramlar in den i sin egen panna. På så sätt internaliserar han ondskan och blir det nya kärlet för Diablo själv. Med anledning av 25-årsjubileet återvänder själsfragmenten och ger dig tidigare oanad kraft.

Diablo 3 Season 25 Seelensplitter

Det finns totalt tre Soul Shards of the Great Evils och fyra Soul Shards of the Lesser Evils . Den förra förstärker din hjälm, den senare ditt vapen. Du kan också hitta Sparks från Hellforge, som du kan använda för att uppgradera Soul Shards för att göra dem ännu mer kraftfulla. Du kan hitta de exakta egenskaperna hos själsskärvorna i det officiella blogginlägget.

Du kommer att få dessa belöningar i säsong 25

Diablo 3 Season 25 Rewards

Som med varje säsong kommer du att få en handfull kosmetiska belöningar för att du klarar alla säsongens utmaningar. Förutom ett exklusivt karaktärsporträtt i samband med 25-årsjubileet av franchisen, kan du även ta emot Helvetesprinsen personligen som husdjurskamrat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Indiska premiärministern kräver att kryptovalutor ska "stärka" demokratin vid globalt toppmöte

Narendra Modi efterlyste också en global standard för kryptovalutor och stora sociala medieplattformar i ett försök att underlätta fria och rättvisa val och styrning.

Kryptovaluta framträdde vid ett globalt onlinetoppmöte för världsledare i ett tal från Indiens premiärminister Narendra Modi.

Vid fredagens evenemang för toppmötet för demokrati som hölls av USA:s president Joe Biden, sa Modi att Indien skulle vara villigt att erbjuda andra länder "innovativa digitala lösningar" för att underlätta fria och rättvisa val och styrelseformer. Dessutom efterlyste premiärministern en global standard för kryptovalutor och stora sociala medieplattformar, troligtvis med hänvisning till den inverkan som vissa har haft på politiken i Indien såväl som många andra länder:

"Vi måste också gemensamt forma globala normer för framväxande teknologier som sociala medier och kryptovalutor så att de används för att stärka demokratin, inte för att undergräva den [...] Genom att arbeta tillsammans kan demokratier möta våra medborgares ambitioner."
Indiens premiärminister Narendra Modi talar vid fredagens toppmöte för demokrati

Som Indiens premiärminister representerade Modi ungefär 1,4 miljarder människor vid toppmötet, den största demokratin i världen med stor marginal. Hans kommentarer kom när den indiska regeringen förbereder sig för att överväga ett lagförslag som kan förbjuda vissa kryptovalutor, men också uppmuntra skapandet av en digital rupier.

Olika rapporter har föreslagit att lagstiftningen syftar till att reglera krypto snarare än att förbjuda det. Samma lagförslag har tidigare förekommit på det indiska parlamentets dagordning men har ännu inte lett till omröstning. Reserve Bank of India hade också ett generellt förbud mot krypto på böckerna fram till mars 2020, då landets högsta domstol upphävde det.

Relaterat: Linjer i sanden: USA:s kongress tar partipolitik till krypto

Trots bristen på regulatorisk tydlighet i Indien har Modi uppmanat länder att arbeta tillsammans om krypto och blockchain och uppmanat andra att överväga etiken när de använder tekniken. Nästa allmänna val i Indien väntas äga rum 2024 då medborgarna kommer att välja nya ledamöter till landets underhus i parlamentet.

"Det är viktigt att alla demokratiska nationer arbetar tillsammans om [krypto] och ser till att det inte hamnar i fel händer, vilket kan förstöra vår ungdom", sa premiärministern i en tweet den 17 november.

Subscribe US Now