Hur kan jag kringgå Office-aktivering?

admin

Kan jag även kringgå Office-aktivering? Vi visar dig alla juridiska alternativ och förklarar varför aktivering kan vara vettigt och hur du kan klara dig utan Microsoft Office-aktivering på lång sikt.

Kan jag också kringgå Office-aktivering? Vi visar dig alla juridiska alternativ och förklarar varför aktivering kan vara vettigt och hur du kan klara dig utan Microsoft Office-aktivering på lång sikt.

Förbigå Office-aktivering

Du kan använda Microsoft Office gratis i två versioner utan aktivering:

Ladda ner en testversion av Microsoft Office och använd den under den angivna perioden. Detta är vanligtvis begränsat till 30 eller 60 dagar. Om du vill använda Office längre, men inte kan eller vill aktivera det, finns det ett gratis alternativ: Använd onlineversionen av Microsoft Office. Apparna som erbjuds inkluderar Word, Excel och PowerPoint. Allt du behöver är ett Microsoft-konto och en internetanslutning.

Varför aktivera Office ändå?

Funktionerna för testversionen av Microsoft Office kommer att begränsas efter att provperioden har löpt ut. Onlineversionen erbjuder bara grundläggande funktioner. Det betyder att om du vill använda alla funktioner kan du inte undvika aktivering.

Antingen tecknar du ett abonnemang på "Office 365", som du betalar månadsvis och löpande, eller så köper du en engångslicens för till exempel "Office 2019". Denna kan då även användas permanent. För privata användare rekommenderar vi att du köper en engångslicens så att du inte behöver betala igen varje månad. För företag kan dock prenumerationen "Office 365" vara värt besväret. Här kan du köpa båda versionerna av Microsoft Office.

Var uppmärksam på produktrecensioner. Bedragare som skickar in en ogiltig aktiveringsnyckel gömmer sig ofta bakom billiga erbjudanden. Om du sedan vill klaga på programvaran kan du inte längre nå säljaren.

Om du redan har en Office-nyckel kan du läsa upp den eller ändra den.

Gratis alternativ till "Office 2019" och "Office 365"

De flesta funktionerna i Microsoft Office kommer också med gratis Office-varianter. Du behöver inte aktivera något här. Vi rekommenderar programvaran med öppen källkod LibreOffice. Både filtillägg med öppen källkod (ODT, ODF, …) och officiella Microsoft Office-filtillägg (DOC, DOCX, XLS, XLSX, …) stöds. Det betyder att de dokument som skapas är kompatibla mellan de olika Office-varianterna.

"LibreOffice Writer" med "Registrera användargränssnitt". Bild: GIGA

I "LibreOffice Writer" under menyn " Visa "> " Användargränssnitt " kan du aktivera objektet " I flikar " för att få en slags meny meny som liknar "Microsoft Word".

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Blockchain analytics-tjänsten Nansen kommer att införliva DeFi-protokollet Arbitrum

Arbitrum är för närvarande den nionde rankade DeFi-kedjan med 2,38 miljarder dollar i totalt värde låst.

Blockchain-dataleverantör Nansen har tillkännagett den kommande integrationen av Arbitrum-nätverket för att göra det möjligt för sina globala användare, både detaljhandeln och institutionell kvalitet, att identifiera nya trender på den decentraliserade finansmarknaden (DeFi).

Tekniska diagram och kvantitativa data kommer att vara tillgängliga att se i en skräddarsydd Arbitrum-instrumentpanel, som liknar de mer än 100 miljoner datapunkterna över bland annat Ethereum, Polygon och Binance Smart Chain.

Ett av Nansens verktyg är Smart Money, en funktion som spårar plånboksadresser för hedgefonder, institutionella investeringar och valar, och sammanställer deras aktivitet till en visuell grafik som gör det möjligt för användare att fastställa tekniska mönster.

Andra funktioner på plattformen inkluderar NFT Paradise och Mint Master, som ger insikter i de spirande trenderna för nonfungible token (NFT) innan de når mainstream.

Tidigare denna månad presenterade Nansen planer på att integrera en Solana-instrumentbräda i ett försök att utöka användarnas tillgänglighet till on-chain-data och prestandamått inom DeFi och nonfungible token (NFT)-marknaderna.

Tillsammans med detta tillkännagivande publicerade Nansen-teamet ett forskningsdokument som hävdade att lager-2-protokoll som Arbitrum har potential att bli marknadsledare inom Ethereums skalbarhet under de kommande fem åren, men noterade också:

”Skalning räcker inte. Samtidigt som blockkedjorna ökar sin transaktionsgenomströmning måste de bevara två grundläggande egenskaper hos blockkedjeteknologin: decentralisering och säkerhet. Detta är känt som blockchain-trilemmat. Från och med idag är den enda Ethereum-skalningslösningen som uppfyller alla tre element rollups som Arbitrum."

Arbitrum One mainnet lanserade sin rollup-lösning till allmän egendom den 1 september och har sedan dess blivit framträdande med över 2,38 miljarder dollar i totalt värde låst (TVL) enligt analytiska data från DeFi Llama.

Denna 10-siffriga summa har bidragit till av en rad 41 protokoll, framför allt flerkedjiga protokoll Curve Finance som står för 22,11 %, förutom SushiSwap och Abracadabra, som har spelat in 525,54 miljoner USD, 449,84 miljoner USD och 401,67 miljoner USD i TVL , respektive.

Relaterat: Binance öppnar lager två ETH-insättningar med Arbitrum One-integrering.

Vid sidan av övertygande insikter om Arbitrums låga transaktionskostnader och gasavgifter i jämförelse med Ethereum – varav den sistnämnda är avsevärt lägre med cirka 80-90 % – kommenterade Nansens forskningsartikel också möjligheten att lansera en inbyggd Arbitrum-token, ett diskussionsämne som har vunnit betydande dragkraft under de senaste månaderna mitt i positiv adoption.

Grundaren av Fractional Art, Andy Chorlian, delade nyligen sitt perspektiv på den här debatten och antydde att en Arbitrum-token sannolikt skulle driva fram protokollet över skyhöga lager-ett blockchain Avalanche, som för närvarande ligger på 11:e plats i den totala börsvärdesrankingen.

Subscribe US Now