GTA-utvecklare tipsar om framtiden för GTA Online

admin

Få live-tjänsttitlar är fortfarande lönsamma efter att ha varit på marknaden i mer än några år. Ännu färre kan överleva en katastrofal lansering.

Framtiden är ljus för GTA Online.

GTA Online lyckades dock övervinna oddsen och bli en av Rockstar Games mest lönsamma fastigheter. Hittills har GTA Online inbringat hundratals miljoner i intäkter för Take-Two, med miljontals spelare som loggar in med spänning för att kolla in de senaste uppdateringarna/a>.

GTA-utvecklare tipsar om framtiden för GTA Online

Men under videospelsåren har GTA Online kommit upp i åldern. Det är ett av de äldsta liveservicespelen som fortfarande finns att spela på marknaden, vilket förmodligen är anledningen till att spelare börjar undra över vad Rockstar har planerat för nästa franchising.

För det ändamålet har vi goda nyheter.

Rockstar Norths designchef, Scott Butchard, satte sig nyligen ner med GamesRadar för att prata om spelets resa hittills. Ännu viktigare, Butchard gav fansen en glimt av Grand Theft Autos framtid.

Enligt Butchard förutspådde ingen i studion spelets livslängd och sa att “framgången med GTA Online är ingenting vi någonsin förväntat oss.” Butchard tillade att Rockstars mål fortfarande är att “se till att GTA Online-uppdateringar är gratis och tillgängliga för alla.” Slutligen gav han fansen något att se fram emot senare i år, och sa att förra årets utomjordiska krigsevenemang var i studions sinne när den designade årets Halloween-evenemang.

GTA Online har varit avgörande för att GTA 5 har blivit den näst mest sålda titeln genom tiderna.

Rockstars engagemang för GTA Online är inget mindre än fantastiskt. Det är trevligt att veta att människorna bakom spelet är lika exalterade över att hålla det vid liv som spelarna. Med människor som Butchard och huvuddesignern Chris Bell bakom sig kommer GTA Online att behålla sin popularitet i många år.

Under tiden kan fans kolla in GTA Remastered Trilogy på Epic Games Store och Steam om de vill spela om några av de klassiska GTA-titlarna. Dessutom retade 50 Cent såväl som Bryson Tiller nyligen sitt engagemang i nästa GTA-spel. Men det verkar som om Fiddys retanden möjligen inte godkändes av Take-Two Interactive eftersom rapparen sedan har tagit ner dem.

Next Post

Rockstar tar upp säkerhetsproblem i GTA Online med uppdateringen den 28 februari

Rockstar Games släppte en uppdatering för Grand Theft Auto 5 och Grand Theft Auto Online i slutet av förra månaden. Det ger inte nytt innehåll till spelen, men titeluppdatering 1.66 är fortfarande viktig. Rockstar Games gjorde ett utmärkt jobb med att fixa GTA Online innan exploateringen orsakade mer skada. Titeluppdatering […]

Subscribe US Now