Goat Simulator 3-annons med läckt GTA 6-material tas ner

admin

De säger att när du spelar dumma spel vinner du dumma priser. Av någon anledning sa ingen till Coffee Stain North det. För om de hade lärt sig detta vanliga ordspråk när de växte upp, skulle de inte ha försökt använda läckt GTA 6-film från tidigare i år i en annons för Goat Simulator 3.

Get Simulator-annons läckt Gta-film tagits nerGoat Simulator 3 är den senaste delen i sandlådeäventyrsserien.

Goat Simulator 3-annons med läckt GTA 6-material tas ner

Den nu otillgängliga trailern innehåller en NPC som heter Shaun som pratar om Goat Simulator 3 när han refererade till sina tidigare erfarenheter, (dvs de spel han tidigare arbetat med). Vid den tidpunkten klipps trailern till film från den massiva läckan med Shaun redigerad för att få det att se annorlunda ut. Naturligtvis kommer internet alltid att märka och det tog inte särskilt lång tid för Take-Two Interactive att agera.

Å ena sidan, beröm till Coffee Stain North för deras tapperhet. Men det finns en tunn gräns mellan att vara modig och dårskap. Tyvärr lutade studion mer åt det senare.

Take-Two är väl inom sina rättigheter, särskilt eftersom Coffee Stain North använde filmer som inte är tänkta att finnas där ute. Det ska bli intressant att se om de långvariga Goat Simulator-utvecklarna kommer att möta ett värre straff än bara en DMCA-nedtagning.

Get Simulator-annons läckt Gta-film tagits nerGoat Simulator 3 är den första i serien som är exklusiv för nuvarande generationens konsoler.

GTA 6-läckan är lätt den största i sitt slag. Rockstar Games har sedan dess bekräftat att det är legitimt men Take-Two försäkrar fansen att utvecklingen på GTA 6 går bra. Ingen av dem har svarat på Microsofts förväntningar om att GTA 6 ska vara ute 2024.

Next Post

Återuppringningar i JavaScript

Vad är en återuppringning? Callback-funktioner är samma gamla JavaScript-funktioner. De har ingen speciell syntax, eftersom de helt enkelt är funktioner som skickas som ett argument till en annan funktion. Funktionen som tar emot återuppringningen som ett argument kallas en högre ordningsfunktion. […]

Subscribe US Now