GTA 6 kan släppas 2025

admin

Tom Henderson har varit ganska spot-on med sina förutsägelser och läckor. Så det är alltid värt att lyssna på vad han har att säga. Som exempel, Henderson förutspådde nyligen vissa saker som skulle kunna tillkännages nästa år. Bland hans förutsägelser är det officiella avslöjandet av GTA 6 releasedatum, som han hävdar kommer att ske under de kommande tolv månaderna. Vidare har Henderson hävdat att GTA 6 kommer att finnas ute 2025.

Gta släppt avGTA 6 har ryktats om en 2025 release ett tag nu.

GTA 6 kan släppas 2025

Henderson börjar sin förutsägelse med att nämna sin tidigare förutsägelse att GTA 6 kommer att släppas 2024 eller 2025, och säger att han “starkt fortfarande tror” på nämnda datum. Han tillägger sedan att ett “2023 tillkännagivande skulle passa dessa år perfekt”, och citerar Grand Theft Auto 5 och Red Dead Redemption 2 som exempel.

Grand Theft Auto 5 tillkännagavs först den 25 oktober 2011, innan den släpptes för PS3 och Xbox 360 den 17 september 2013. Samtidigt följde Red Dead Redemption 2 en liknande tidslinje och fick en officiell avslöjande den 18 oktober 2016, innan det släpptes den 26 oktober 2018. Visst, båda spelen stötte på förseningar från sina ursprungliga releasedatum, men poängen kvarstår.

Gta släppt avPå gott och ont, GTA 6 måste försöka matcha framgången med GTA 5.

Naturligtvis, om vi är tekniska, bekräftades GTA 6 officiellt tidigare i år, vilket antyder att det kan komma ut 2024, vilket Microsoft också tror. Men detta var inte mer än bara Rockstar som sa att “ja, GTA 6 är på riktigt och det finns” och inte en faktisk avslöjande. Microsoft kan också ha hänvisat till räkenskapsåret, vilket innebär att GTA 6 kan komma in när som helst mellan januari och mars 2025. Det här är inte GTA:s vanliga releasefönster men konstigare saker har hänt de senaste åren.

I slutet av dagen är allt detta spekulationer. Tills vi hör något officiellt från Rockstar och Take-Two är det bäst att tvivla på allt du läser online.

För tillfället måste vi nöja oss med de teases och tips som Rockstar fortsätter att släppa i GTA 6.

Next Post

GTA Online: Bonusar och kampanjer för veckan den 5 januari

Special Update Event Kontraktet denna vecka i GTA Online Bonusar och kampanjer för veckan 5 till 11 januari 2023 De kommande 7 dagarna i GTA Online har temat The Contract Update, inklusive bonuspengar och rykte i säkerhetskontrakt samt kampanjer på utvalda bilar från denna DLC. Dessutom är julinnehållet, liksom dess […]

Subscribe US Now