Red Dead Online: En uppdatering är “äntligen” under utveckling hos Rockstar Games

Mark Brown

Red Dead Online är ännu inte FÖRBART på Rockstar Games

Även om det om två dagar kommer att vara 7 månader sedan någon Red Dead Online-uppdatering har släppts, verkar det som att spelet ännu inte är gammal historia på Rockstar Games. Det är faktiskt via Steam DB-webbplatsen som vi lär oss detta. Detta är en webbplats som samlar information i PC Steam-startdatabasen. Sedan 24 timmar tillbaka har Rockstar Games gjort flera insättningar på privata testfilialer på den fristående versionen av Red Dead Online. Detta gör att utvecklare kan testa stabiliteten hos en ny uppdatering som ännu inte är tillgänglig för vanliga människor.

Tyvärr finns det inga nya insättningar sedan den 20 oktober på Red Dead Redemption 2-paketet inklusive det senare, men även Red Dead Online. Det verkar därför som att den framtida uppdateringen som för närvarande är under utveckling är reserverad för den fristående versionen av spelet.Detta är ganska konstigt, så det skulle inte vara en ny innehållsuppdatering som vi förväntar oss alla, annars skulle den utvecklas för alla versioner av Red Dead Online, både den fristående versionen och den som är tillgänglig gratis när du köper Red Dead Redemption 2.

Det kan mycket väl vara så att detta mer är en uppdatering för att göra den fristående versionen verkligt oberoende av Red Dead Redemption 2, vilket för tillfället inte alls är det. Speciellt eftersom ett av arkiven från september förra året döptes om från Red Dead Redemption 2 Install till Red Dead Online Install, vilket tyder på att det är vad det verkligen är. För tillfället, eftersom alla filer i de två spelen är gemensamma, installerar vi därför ett visst antal filer som är avsedda för driften av Red Dead Redemption 2 när vi installerar den fristående versionen av Red Dead Online. Detta tynger spelet avsevärt och tar upp mer än 100 GB filer vilket är totalt onödigt för den här versionen.

Även om det inte är en ny DLC så är det ganska uppmuntrande för framtiden, varför jobba på den fristående versionen av Red Dead Online om det ska överge spelet direkt efter? Än så länge verkar Rockstar Games inte arbeta med en ny innehållsuppdatering angående Red Dead Online, senast det såg ut att utveckla någon ny DLC var den 20 oktober förra året, datumet för den sista droppen angående nästa uppdatering. Detta diskuterades tidigare i år i en artikel om att spelet kan ha tagits upp av Rockstar för att påverka team på GTA Trilogy The Definitive Edition bugfixuppdateringar. Dessutom planeras alltid patchar för att korrigera de buggar som fortfarande finns.

Hur som helst, vi får vänta ett tag till innan vi ser något nytt i spelet, även om utvecklingen av nästa uppdatering redan har börjat, för nu verkar det som att prioriteringen gällande Red Dead Online antingen är den fristående versionen hos Rockstar Games. Dessutom kan det mycket väl vara så att den här uppdateringen av den fristående versionen som för närvarande är under utveckling kommer att finnas tillgänglig runt den 15 mars, släppdatumet för den nya fristående versionen av GTA Online på PS5 och Xbox Series X| S.

Next Post

Gmail kommer att införliva autentiseringssystemet i två steg

Gmail har meddelat i ett uttalande att det snart kommer att börja automatiskt implementera tvåfaktorsautentisering för alla användare av tjänsten. Det räcker alltså inte längre att ange ditt lösenord i tjänsten från surfplattor, mobiltelefoner eller en persondator för att komma åt din e-post. Det nya tvåstegsautentiseringssystemet är ett extra säkerhetslager […]

Subscribe US Now