iPhone 14: Denna idé låter bekant för Android-användare

admin

Speciellt iPhone 14 Pro kommer förmodligen faktiskt att ha en ändrad design, men kommer Apple i slutändan att gå så långt som följande koncept vill och kommer det att designa om kamerasektionen? På tal om det: idén är mycket bekant för oss och för vissa Android-användare.

Speciellt iPhone 14 Pro kommer förmodligen faktiskt att ha en ändrad design, men kommer Apple i slutändan att gå så långt som följande koncept vill och kommer det att göra om kamerasektionen? På tal om det: idén är mycket bekant för oss och för vissa Android-användare.

Faktum är: skåran (övre skärmskåran) kommer med all sannolikhet inte längre att finnas på iPhone 14 Pro. Senast misstänkte den välinformerade ryktesbruket användningen av två kamerahål, en cirkulär och en pillerformad öppning i displayen. Ett aktuellt koncept för den nya Apple-mobiltelefonen hänvisar också till detta, men är begränsat till "pillret" (källa: 4RMD).

iPhone 14 Pro: Concept kombinerar kameravisiret på Nexus 6P

Tills dess, inget nytt, en titt på baksidan av designen är mycket mer spännande. Istället för den fyrkantiga kamerapuckeln kan vi förvänta oss en stavformad sektion som horisontellt upptar hela bredden av iPhone 14 Pro. Ger en mer harmonisk bild och verkar på något sätt bekant för oss. Android-användare känner förmodligen fortfarande till Google eller Huawei Nexus 6P, som presenterades för första gången hösten 2015. Denna smartphone hade ett så kallat "visir" på baksidan, bara den där horisontellt anordnade kameradelen.

Konceptet för iPhone 14 Pro i videon:

Tillverkarna av konceptet "lånar" idén och kombinerar den med en modern iPhone-design. För att vara tydlig, hur tilltalande det än kan se ut, är det osannolikt att Apple kommer att använda elementet för den riktiga iPhone 14 Pro .

Periskopkamera förväntas inte förrän 2023

Ändå kastar denna fantasymodell en inblick i en trolig framtid, för förutom de redan kända linserna (telefoto, vida och ultravida) finns det även en periskopkamera med tiofaldig optisk zoom i höljet . Denna mycket speciella linskonstruktion kommer dock att ses på iPhone 15 Pro först 2023, för iPhone 14 har tåget redan gått.

Uttalandet om 48-megapixelkameran är mer exakt, eftersom iPhone 14 Pro faktiskt borde ha en sådan – så konceptet borde vara rätt i slutändan.

Allt som allt: En trevlig idé, men med stor sannolikhet kommer kamerapuckeln fortfarande att finnas med oss 2022. Allt annat är bara önsketänkande. Å andra sidan är borttagningen av skåran och den allmänna ökningen av antalet pixlar på kameran realistiskt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Avsluta DAZN: Avsluta prenumerationen på sportströmning nu

DAZN är en streamingtjänst som helt fokuserar på att sända sport och tävlingar live. Om du vill avsluta ditt medlemskap på grund av den senaste prishöjningen eller om du inte längre vill streama livesport i allmänhet kan du säga upp DAZN-prenumerationen.

Subscribe US Now