Necromancer Build in Diablo 3: Rathma's Bones

admin

Rathmas ben är det bästa setet för necromancer i säsong 25 av Diablo 3. Vi visar dig exakt de färdigheter och föremål som du behöver för bygget.

Rathmas ben är det bästa setet för nekromanceren i säsong 25 av Diablo 3. Vi visar dig exakt de färdigheter och föremål du behöver för bygget.

Rathma's Bones- setet fick en enorm buff i säsong 25 och är nu ett av de starkaste alternativen för necromancer. Eftersom de få byggen som är ännu starkare kräver många gamla föremål och den legendariska ädelstenen Legacy of Dreams , rekommenderar vi detta set istället.

Rathmas ben: utrustning

Head Rathma skalle hjälm axlar Rathma spines kropp Rathma bröstet rustning händer Rathma makabra vambraces handleder C'Lenas obligationer hip kapten Karmesins satin skärp ben kapten Karmesins bogspröt fötter Rathma Knochensabatons Left Hand Jesseths skallen Sense Right Hand Jesseths skallen skyddar Amulet Krümelchens halsband ring Krysbins dom ring möte av elementen

Du behöver Ring of Royal Splendor för att få både den fullständiga bonusen för Rathma's Bones och Crimson Set. I vår version av bygget är detta aktiverat i Kanai's Cube.

Rathma's Bones: Kanai's Cube

Vapen : Reilenas skuggkrok Pansar : Ödets ed Smycken : Ring of Royal Splendor

Rathmas ben: ädelstenar

Du placerar dessa tre legendariska ädelstenar i din amulett och dina två ringar:

Zeis Stone of Vengeance Gogok av Swiftness Corruption of the Prisoners

På grund av säsongens tema är din hjälm och ditt vänstra vapen redan täckta med en själsflisa. Så du har bara plats för ädelstenar i dina ben och rustningar. Tills du har hittat en passande själsskärva kan du dock även använda en diamant eller rubin i din hjälm.

Pansar / ben : topas

Rathmas ben: färdigheter

Diablo 3 Totenbeschwörer Rathma Fähigkeiten

Det mesta av skadan görs av din Army of the Dead- färdighet. Detta har vanligtvis en lång nedkylning, men ju mer och ju snabbare dina befallande skelett attackerar, desto mer minskar denna nedkylning. Detta gör att du kan använda förmågan igen efter några sekunder.

Säsong 25 Soul Shards

Under säsong 25 kommer din utrustning att förbättras av kraftfulla själsfragment. Dessa försvinner efter säsongens slut och bör då ersättas med smaragder och topaser . Så tänk på att bygget kommer att vara lite svagare totalt sett efter säsongens slut.

Vapen : Plågans essens

Huvud : Shard of Terror

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Ethereum transaktionsenergianvändning är lika med 2,5 miles i en Tesla Model 3, rapport

En Ethereum-transaktion använder tillräckligt med energi för att driva ett hus hela dagen, men hur mycket använder fiat-systemet?

Däremot tar en transaktion på Tezos 0,0016 kWh eller mindre än den energi som krävs för att ladda en Apple-surfplatta i 10 minuter. 100 Tezos-transaktioner motsvarar att köra 10 km i en Tesla Model 3. Energianvändningen för hela Tezos-nätverket motsvarar ungefär två hushåll i USA under hela året. En fråga är dock hur konkurrerande blockkedjor som Tezos, Polkadot och Solana kommer att prestera på marknaden när Ethereum övergår till Eth2.

Enligt Cointelegraph Researchs ursprungliga undersökning av de mest energieffektiva blockkedjorna för icke-fungibla tokens (NFT), använder Ethereum-nätverket för närvarande mer energi än vad Costa Rica gör under ett helt år. För att sätta detta i perspektiv använder en enda transaktion på Ethereum ungefär 30 kilowattimmar, vilket motsvarar att driva ett hus i USA under en hel dag. 100 Ethereum-transaktioner motsvarar att köra cirka 390 kilometer i en Tesla Model 3. Ethereums kommande flytt till Eth2 kommer dock att förändra allt detta till det bättre.

Blockchains energiförbrukning har varit föremål för intensiv debatt. Medan NFT finns på flera blockkedjor, jämförde den nya forskningsrapporten bara energiförbrukningen på två kedjor. Energiförbrukningen är direkt relaterad till en blockchains konsensusmekanism, där Ethereum representerar proof-of-work (PoW) och Tezos används som ett exempel på proof-of-stake (PoS).

Ladda ner hela rapporten här, komplett med diagram och infografik.

Resultaten visar att Ethereum-blockkedjan är betydligt mer energikrävande än en alternativ PoS-kedja som Tezos. Under 2022 har transaktioner på Tezos varit mer än 35 000 gånger mer energieffektiva än de på Ethereum.

När man tar upp frågan om energiförbrukning måste man först och främst skilja transaktionskostnader och kostnaderna för att underhålla nätverket. Naturligtvis kommer ett PoW-system som Ethereum att vara mer energikrävande än en PoS-blockkedja som Tezos.

PoW vs. PoS-debatten

Ett PoW blockchain-nätverk är beroende av att ett stort antal enskilda gruvarbetare bidrar till nätverkets hashkraft för att säkra nätverket. Således är energiförbrukningen för Ethereum, till exempel, inte direkt relaterad till antalet transaktioner. Varje transaktion bidrar endast marginellt till den totala energiförbrukningen.

Men när man jämför energiförbrukning över blockkedjor måste den skalas med ett mått som fångar hur mycket ett nätverk används. Därför delas den totala energiförbrukningen med antalet transaktioner som ett nätverk utför under en dag. För Ethereum är den totala energiförbrukningen en produkt av den genomsnittliga dagliga hashhastigheten och en uppskattning av hårdvarueffektivitet. Slutligen är resultaten årliga för jämförbarhet.

För Tezos följdes en något annan strategi, eftersom energiförbrukningen i ett PoS-nätverk inte beror på hashhastighet. Beräkningen kommer ner på den totala energiförbrukningen för varje dag och multiplicera den med antalet aktiva ombud – det vill säga antalet aktiva bagare med en bagares dagliga energiförbrukning.

Resultaten stödjer tidigare rön om den mycket olika energiförbrukningen för PoW kontra PoS blockkedjor. Det kan uppskattas att i augusti 2022 var skapandet av en NFT på Tezos ungefär lika med att använda en hårtork i två sekunder, medan att skapa en NFT på Ethereum uppgick till att använda den i mer än 20 timmar.

Allt om effektivitet

För närvarande är Ethereum-blockkedjan inte lika energieffektiv som PoS-alternativ, utan potentiella säkerhetsproblem lämnas åt sidan när man jämför PoW- och PoS-blockkedjor. Att prägla en NFT på Ethereum verkar alltså vara mindre miljövänligt jämfört med mindre energikrävande alternativ. Ethereums övergång till en PoS-algoritm kommer dock sannolikt att leda till en avsevärd minskning av energianvändningen, vilket kommer att förändra situationen till det bättre.

Den här artikeln är endast i informationssyfte och representerar varken investeringsrådgivning eller investeringsanalys eller en inbjudan att köpa eller sälja finansiella instrument. Specifikt tjänar dokumentet inte som ett substitut för individuell investering eller annan rådgivning.

Subscribe US Now